Idyllisk tømmerhytte i vakker natur. Fiske, bær og turterreng.

Tømmerhytte med sjel, like ved trolsk tjenn.Kjøleskap, båt med motor. Flotte fiskemuligheter! NB! Les hele teksten! Sommer 2022 det det hugget tømmer. Landskapet ble åpent og oversiktlig!

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
1
Areal
40 m2
Ankomst
tidligst kl 13:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0,3 km (sommer)
5 km (vinter)

Veibeskrivelse

 

Velkommen til ny sesong på Jaktstua!

Fra 2022 er våre utleiehytter utstyrt med kjøleskap. En klar fordel i den varme årstiden. Enkelt å booke hytta! Bare å bla fram til aktuelle dager, via kalenderen. Det er også åpnet for å booke for sesongen 2023, som starter andre helga i mai.

Nytt i 2022 er ekstra oppussing, ny inngangsdør, og ny motor på båten som er inkludert i prisen når man er gjest ved Jaktstua. I vannet Langen venter spennende fangster! (Fisketips? Små wobblere og sluker har vist seg effektivt...)

ADKOMST (bomvei, innkjøring kun ifm. hytteleie): Ta av fra E-18 i Bamble ved Cirkle K, Langrønningen, ta til høyre i krysset ved Cirkle K, følg Gamle Sørlandske hovedvei ca. 1 km., ta av skilt retning Rørholt, følg deretter veien ca 1 km og ta av til høyre ved skilt Rørholt br, og over lita bru som krysser E18. Følg veien ca. 8 km. til forsamlingshuset på Rørholt hvor du tar av til høyre. Etter ca. 150 meter til høyre igjen inn på bomvei, som går opp en liten bakke. Følg denne veien helt inn til enden, ved snuplass/"rundkjøring" hvor det parkeres. Fra parkeringen er det kort vei ned til Jaktstua (skilt på tre). Et parti av stien, bare noen få meter, kan oppleves litt bratt (glatt hvis regn/is, så gå forsiktig:-) ), ellers er det flotte stier og turveier!

Hyttekoordinator sender mail til alle leietakere, med nøyaktig veianvisning og bilder.

Alternativt kan man ta seg frem til hytte vannveien. Da benytter man båt / kano over Flåtevann.

Sykkeltur inn fra parkeringen på Rørholt er en fin opplevelse. God vei inn, en lettvint sykkeltur som passer de fleste, og flott natur.

NB: Det ble hugget tømmer i områdene sørøst for hytta på forsommeren. Dette vil føre til noe øket aktivitet og trafikk i området en periode, mens tømmeret kjøres ut. Tung skog er nå fjernet, og landskapet åpnet opp. Det ble lysere og mer oversiktlig! Det er opparbeidet alternativ parkering og tydelig skiltet hvor man kan sette biler.

SESONG 2023: Hytta åpner for utleie fra andre helga i mai. 

Video

Om oss

Bamble Jeger og Fiskerlag ble stiftet i 1952 og er tilsluttet Norges Jeger og Fiskerforbund. Foreningen har nærmere 500 medlemmer, og er et av de største lokallagene i Telemark. Vi har eget klubbhus på Stathelle hvor de aller fleste medlemsaktivitetene foregår.

 

Følg Bamble JFL på Facebook

 

Kontakt oss

Bamble Jeger og Fiskerlag

John Kyrre Fjeldvik

995 79 432

kyrre.fjeldvik@gmail.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

 

Gammel skogshytte i laftet tømmer, beliggende i idylliske omgivelser i hjertet av Bambles dype skoger. Oppgradert 2021. Her kan man oppleve trolske netter under en fantastisk stjernehimmel. Det store vannet Langen, der man kan leie båten som hører til hytta, er kjent for et godt fiske. Bamble JFL selger fiskekort via Inatur, se link nederst på denne salgssiden.

Hytta er omkranset av et flott bær- og soppterreng. Det er også rikt fugle- og dyreliv, med flere stier hvor man sjelden møter andre. Deler av skogen ble hugget fra juni 2022, og landskapet åpnet opp, men det er store områder igjen med nesten uberørt skog!

Kloss ved hytta ligger Lille Hundekiltjenn. Et usedvanlig idyllisk skogsvann, der man virkelig kan oppleve naturens ro. Her er det montert pumpe for å hente vann.

Kveldene kan nytes på plattingen utenfor hytta, der man kan grille på bålpanna. OBS! Husk brannsikkerhet! Ved tørke er det totalt forbudt å brenne i bålpanne/bålplass utendørs!! OPPDATERT JULI 2022: PÅ grunn av ekstrem fare for skogbrann, er det innført totalforbud mot åpen ild utendørs så lenge det er veldig tørt! Dette gjelder bålpanne, ildsted, alle typer griller. Dette må respekteres. Når det er kommet nedbør av betydning, kan bålpanne brukes med forsiktighet.

Hytta har en grei standard, og gjennomgår hvert år oppussing. I 2021 er det plassbygget nytt kjøkken!

Mobildekning. Drikkevann medbringes, eller hentes i Steinsvann eller Langen. Vann til matlaging eller oppvask kan hentes fra bekk rett ved hytta når det er vannføring, eller Lille Hundekiltjenna rett ved hytta. Det er montert enkel pumpe ved tjenna for å hente vann der.

Hytta har 12V lys i inngang, kjøkken og stue, fra solcellepanel. Mulighet for å lade telefon, jaktradio o.l. fra 12V uttak og USB uttak.

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker, tennbriketter og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt.

Ta med reserve! Røyking er ikke tillatt i våre hytter.

Det er bare fem minutters gange på sti fra parkeringsplassen på bomveien og ned til hytta.

Man kan også padle til hytta fra Flåtevann eller andre vann i vassdraget. Spør gjerne hyttekoordinator om råd dersom dette ønskes. 

Båt med motor og årer tilhørende Jaktstua, ligger i Langen. Båt er merket BJFL. Leietakere må selv ta med bensin (ren bensin, ikke oljeblandet!) for båtmotoren. En femliters kanne holder normalt lenge. Det er påbudt å bruke redningsvester! I skapene i Jaktstua ligger noen flytevester for voksne, svømmedyktige personer. Disse kan lånes. De kan IKKE brukes av barn eller ikke svømmedyktige personer!

NB!! Fra juni 22 og i noen uker fremover ble det hugget tømmer i den kommunale skogen rundt hytta. Dette åpner opp den tette skogen slik at landskapet blir mye mer oversiktlig. Leietakere må være forberedt på at utkjøring av tømmer kan gi noe støy på dagtid i ukedagene, men vi har ikke fått melding om at dette forstyrrer gjestene. Pr start august er det meste av utkjøringen unnagjort. Hogsten er avsluttet.

LIkevel skal fremdeles tømmerbiler ut og inn. Det hugges også tømmer andre steder langs skogsbilveien, så leietakere må i hogstperioden være forberedt på å møte tømmerbiler på skogsbilveien inn til hytta, slik at det kanskje må rygges til egnet passeringssted! Det er etablert parkeringsplass for leietakere, fordi det er viktig at det ikke parkeres i rundkjøringen til hinder for tømmertransport! Parker også så det er plass for andre biler ved siden av dere!

 HUSK: Pris er pr. natt. Ved helgeleie velger man fredag og lørdag og kan da ha hytta frem til kl. 12.00 på søndag. Om man ønsker å benytte hytten lenger utover søndagen må søndag velges i tillegg. Man kan da være på hytta så lenge man ønsker, men senest til kl 12.00 mandag.

Jakt på småvilt, fugl og bever kan enkelte år tilbys. Ta kontakt med John Kyrre Fjeldvik om det er av interesse. Vi kan kanskje tilby en "jaktpakke" som inkluderer jakt og hytteleie. Melder du deg inn i Bamble JFL får du redusert pris på hytteleie, du har fiskekort inkludert i medlemskortet, du kan fiske med garn i Langen, og du kan løse et veldig rimelig jaktkort for småvilt og rådyr for dette terrenget, og foreningens 5 andre terrenger! 

Informasjon om aktiviteter i Bamble: www.visittelemark.no/bamble

Hytteregler/Avbestillingsregler

Hytta skal forlates ryddig og rengjort og alt av søppel, tomflasker og aviser må tas med.

Vær vennlig å ikke sett igjen noe som helst av medbrakt mat, heller ikke tørrmat eller drikke.

 

Avbestillingsregler

  • Oppholdet betales på inatur.no ved bestilling.
  • Ved avbestilling inntil 30 dager før oppholdet starter refunderes 85 % av beløpet.
  • Ved avbestilling inntil 21 dager før oppholdet starter refunderes 50 % av beløpet
  • Ved avbestilling én uke eller mindre før oppholdet starter gis ingen refusjon

 

Eventuell avbestilling skjer direkte til hytteeier.

Vi anbefaler alle leietakere å ha sin reise-/avbestillingsforsikring i orden.

Nøkkelhenting

Nøkkel ligger i nøkkelboks med kode på hytta. Detaljer og kode tilsendes pr. sms

Ta kontakt med oss før du reiser hjemmefra dersom du ikke har mottatt sms med info om nøkkel

Kjøring inn bomvei fra er inkludert i pris (kun 1 bil er tillatt dersom ikke annen avtale gjøres)
Det gis ikke rabatt om bil ikke benyttes.

Andre aktuelle tilbud