Stabbursdalen Lodge 1, ved Stabburselvas bredd

Moderne Lodge av høy standard 30 meter fra en av Norges beste lakselelver. Her har du en unik tilgang på fiske rett utenfor døra. De ulike fiskemuligheter er nærmere beskrevet i tilbudet.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
8 personer
Antall soverom
4
Areal
98 m2
Ankomst
tidligst kl 18:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Strøm, ved
Strøm
Ja
Toalett
Ja
Vann
Ja
Dusj
Ja
Kokemuligheter
Ja
Oppbevaring av mat
Ja
Sengetoy
sengetøy + håndklær kroner 100 pr. person.
Kjøkkenutstyr
Ja

Video

Om oss

Stabbursdalen Lodge har en vakker beliggenhet omlag 30 meter fra den den kjente lakselva Stabburselva. Stabbursdalen Lodge er det perfekte utgangspunktet for opplevelser i naturen, laksefiske etter atlantisk storlaks, nordlysopplevelser og lokal matopplevelser. Vi tilbyr også bedrifter og events opplegg knyttet til samarbeid og relasjonsbygging. Vi leier ut kanoer og terrengsykler. Stabburselva og Stabbursdalen egner seg perfekt for disse aktivitetene. Rafting sammen med erfarne rafteguider er også å anbefale på vår/forsommeren når vannstanden er relativ høy.

Kontakt oss

Stabbursdalen Lodge

+47 90916485

gjermundt@gmail.com

Lenker på denne siden

 • Ingen lenker

Om hytta

Moderne Lodge av høy standard 30 meter fra en av Norges beste lakselelver.  Her har du en unik tilgang på fiske rett utenfor døra.

 

Stabbursdalen Lodge har 2 hytter/lodger beliggende 30 meter fra den vakre Stabburselva i Porsanger, Finnmark. I første etasje har Lodgene stue med sofagruppe, TV og DAB+ radio/bluetooth. 2 bad med dusj og toalett, et velutstyrt kjøkken med det meste av utstyr tilgjengelig, stekeovn med induksjonstopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin, vannkoker og kaffetrakter. Den har også en egen spisedel der inntil 8 personer kan bespises rundt et stort spisebord. Peis for kveldshyggen finnes også i første etasje og det er varmekabler i alle gulv. I andre etasje har hver Lodge 4 soverom som kan huse inntil 8 fiskere i dobbelt rom eller inntil 4 fiskere i singel rom. 2 av soverommene har også en balkong som har utsikt ned mot Stabburselva.

 

Utenfor finnes også en terrasse med god plass og tømmerbord/benker med plass til 8 personer, perfekt for utehygge og morgenkaffe, utepils eller middag på varme dager. Uteområdet er opparbeidet med plener, sitteplasser med tømmerbord/benker og bålplass med tilhørende benker.

Våre Lodge ligger 30 meter fra en av Norges topp 10 elver og har en unik tilgang til godt fiske utenfor døren. I 2010 ble den største laksen i Norge fanget bare 80 meter fra hytta.

 

Se også Stabbursdalen Lodge sin nettside

 

Fisket i Stabburselva

Fisket i Stabburselva er en av topp ti elevene i Norge og kan skilte med lakser på opptil 20 kg hver år. 3-5 tonn laks blir rapportert inn hvert år. Til eksempel ble Norges største laks i 2010 fanget 75 meter nedenfor hyttene hos Stabbursdalen Lodge. Den veide forøvrig 23,7 kg. Selve fisket er perfekt for fluefiske etter både laks , sjøørret og ikke minst sjørøye som har begynt å ta seg opp de siste årene. Andel gjenutsatt laks er økende.

 

Det meste av fisket i Stabburselva er tilgjengelig som «public water» hvor fiskekort må kjøpes ved personlig oppmøte på Stabbursnes Naturhus.

 

Sone 1: Strekningen fra elvemunningen til og med Rávrajorri
Det selges inntil 14 døgnkort som gjelder i tidsrommet kl. 18.00–kl. 18.00. Trekning skjer på Naturhuset kl. 15.30 hver dag. Kun de som møter personlig opp kan delta i trekningen. Fiskere som ikke hadde kort siste døgn er prioritert ved trekning neste dag.


Sone 2: Strekningen fra Rávrajorri til Fossekulpen/Goržžisavvon
Døgnkort kan kjøpes for denne sonen (Ubegrenset antall kort). Kortet gjelder i tidsrommet kl. 18.00–kl. 18.00.

 

Sone 3: Fossekulpen/Goržžisavvon
Det selges inntil 3 døgnkort som gjelder i tidsrommet kl. 18.00-18.00. Trekning skjer på Naturhuset kl. 15.00 hver dag. Kun de som møter personlig opp kan delta i trekningen. Du kan også fiske i sone 2 og sone 4 når du har løst kort for sone 3. Fiskere som ikke hadde kort sist døgn er prioritert ved trekning neste dag.

 

Sone 4: Stabbursfossen/Rávttošgorži til utløpet av Njáhkájohka
Det selges inntil 15 døgnkort som gjelder i tidsrommet kl. 18.00–kl. 18.00. Ukekort kan kjøpes for denne sonen. Dersom du har bestilt fiskekort, må disse hentes innen kl. 15.00.

 

Stabbursdalen Lodge har mulighet til å booke 2 fiskekort i sone 1 for sine gjester dersom en ikke får tildelt kort gjennom den ordinære trekningen.

Dette må avtales med Stabbursdalen Lodge. 

 

Kart og fiskeregler for Stabburselva.

 

Fiskekort må kjøpes i tillegg og inngår ikke i prisen for leie av Lodgen.

 

Fiske i Lakselva

Vassdraget strekker seg fra Porsangerfjorden og sørover i retning Karasjok. Gjennomsnittsvekta i Lakselva har de siste årene ligget på +/- 6 kilo, og de største laksene har vært godt over 20 kilo. Den største laksen som er rapportert gjennom tidene er på 32 kilo, og det tas årlig flere laks over 20 kilo.  For mer informasjon se hjemmesiden til Lakselv grunneierforening.

 

- Fiskekort Lakselva, Lakselv Grunneierforening (inatur)

- For muligheter for kjøp av fiskedøgn på private strekninger se "Andre aktuelle tilbud" nederst på siden.

- Mulighet for å leie privat strekning/vald i Lakselva i sone 4 etter avtale med Stabbursnes Lodge.  Dette vil koste NOK 5 000,- pr. dag.  Dette må kjøpes i tillegg og inngår ikke i prisen for leie av Lodgen.

 

Se også presentasjonen av Stabbursdalen Lodge på fishspot.no

 

 

Hytteregler/Avbestillingsregler

 • 0 - 4 personer,  leiepris på NOK 2 990,- pr. døgn
 • 4 - 8 personer, leiepris på NOK 3 490,- pr. døgn (velg "Leie 1 pers ekstra pr dag" ved bestilling)

 

 • Sengetøy og håndklær 100 pr. person.  Avtales/bestilles før ankomst.  Dette er en tilleggstjeneste som ikke inngår i hytteprisen.

 

 • Dersom det er ønskelig med sluttrengjøring av hytter, vennligst bestill det ved ankomst. Dette er en tilleggstjeneste som ikke inngår i hytteprisen.  Pris på sluttrengjøring er NOK 800,-

 

 • Oppholdet betales ved online booking.

  1. Ved generell avbestilling 80 % av beløpet

  2. Ved avbestilling inntil 21-30 dager før oppholdet starter refunderes 50% av beløpet.

  3. Ved avbestilling inntil 7-30 dager før oppholdet starter refunderes 30 % av beløpet

  4. Ved avbestilling inntil én 1-7 dager før oppholdet gis ingen refusjon.

  5. Vi anbefaler alle våre leietakere å ha sin reise-/avbestillingsforsikring i orden.

 

 • Røyking ikke tillat.

Nøkkelhenting

Etter avtale med tilbyder mail: gjermundt@gmail.com  telefon: +47 90916485