Eldhuset, koselig og enkel hytte hos Hakkesetstølen Fjellstugu ved Geilo.

Restaurert hytte høyt til fjells. Ligger rett ved preparerte langrennsløyper innover vidda. Kort avstand til alpinbakkene på Geilo. Min 2. døgn leie.

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
0
Areal
30 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 13:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Hakkesetvegen 73
Poststed
3580 Geilo

Beliggenhet

Kontakt utleier

Torild G. Hakkeset

+4790607272

post@hakkeset.no

Video

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Hakkesetstølen Fjellstugu kan tilby ti hyggelige rom, en  leilighet med god standard og fire koselige hytter. Inne på fjellstua kan dere velge mellom komfortable dobbelt eller familierom med eget bad med dusj og toalett, rom med noe enklere standard og felles dusj og toalett eller opphold på sovesal. I tillegg har vi fasiliteter som spisesal, peisestue, biblotek,  badstue, biljard,  kafeteria og mulighet for selskap, møter, kurs og konferanser.

Om hytta

Eldhus er en  enkel og sjarmerende hytte. Her er kombinert stue/soveplass med to senger, kjøkkenkrok med oppvaskkum (ikke oppvaskmaskin), kaffetrakter, vannkoker, komfyr og kjøleskap m/frys. Eldhuset har bad med dusj og toalett, samt en hyggelig hems med plass til 2 pers.

På fjellstua som ligger rett ved siden av kan dere kjøpe fiskekort, benytte badstue eller ta en tur i kafeen. 

 

Eldhuset er en av flere utleieenheter hos Hakkesetstølen Fjellstugu. 

Vi kan i tillegg tilby overnatting på fjellstugu som har rom med 2 til 6 senger, samt sovesal.  Noen av romma har eget bad med dusj og toalett.  I

fjellstugu er det peisestue, spisesal med bar, tv-stue samt bibliotek.  Kafe og butikk med souvenier og bruksting. Skistall, sauna, biljard, trimrom m.m.  Frokost og middagsservering. Servering med alle rettigheter.

 

Av frittstående hytter tilhørende Hakkesetstølen har vi foruten Eldhuset:

Hytta Vidda som ble bygd i 2016 og består av 3 soverom (dobbeltsenger og 1 køye over.), 3 bad, fullt utstyrt kjøkken og stue.  Plass til max 6-9 pers.

Hytta Skarvet ble bygd i 2016 og består av 2 soverom (dobbeltseng og 1 køye over), 2 bad, fullt utstyrt kjøkken og stue.  Plass til 2-6 pers.

Dronninghytta - hyttekos med utsikt mot vakker fjellnatur.  Restaurert i 2014.  3 soverom, 1 bad, fullt utstyrt kjøkken. Plass til 6-8 pers.

Leilighet - koselig leilighet i tømmer. Består av 2 soverom (1 med dobbeltseng og 1 med familiekøye). 1 bad, fullt utstyrt kjøkken og stue. Plass til 5 pers. (+ ekstra).

DET ER BILVEI HELT FRAM.

 

Hytte-/Avbestillingsregler

Hytteregler

  • Hytta leies ut til voksne, ansvarsbevisste ordensmennesker. Minimum leieperiode er 2 døgn.
  • Hytta skal forlates ryddig og rengjort og alt av søppel, tomflasker og aviser må tas med.
  • Vær vennlig å ikke sett igjen noe som helst av medbrakt mat, heller ikke tørrmat eller drikke.
  • Skader på inventar eller hytte må meldes hytteeier snarest. Leietaker kan bli erstatningspliktig, eventuelt måtte betale for kostnader til reparasjon.
  • Utvask kan eventuelt bestilles og betales til hytteeier direkte senest ved ankomst.

Avbestillingsregler

  • Oppholdet betales på inatur.no ved bestilling.
  • Ved avbestilling inntil 30 dager før oppholdet starter refunderes 85 % av beløpet.
  • Ved avbestilling mellom 30 - 7 dager før oppholdet starter refunderes 50 % av beløpet
  • Ved avbestilling én uke eller mindre før oppholdet starter gis ingen refusjon

 

Vi anbefaler alle leietakere å ha sin reise-/avbestillingsforsikring i orden.

Endringer/avbestilling sendes til hytteeier.

Nøkkelhenting

Avtales med Hakkesetstølen Fjellstugu før avreise.  Nøkkel fåes på Hakkesetstølen Fjellstugu eller etter nærmere avtale

Veibeskrivelse

Fra Oslo eller Bergen: Ta gjerne toget eller følg RV7 til Geilo.

 

Fra Geilo: Kjør FV 40 retning Kongsberg. Etter ca 6 km tar du til høyre og følger grusveien inn til Hakkesetstølen. Det er godt skiltet fra FV 40.

Det er og merkede DNT stier fra Geilo til Hakkeset.

 

Fra Kongsberg: Følg RV 40 til du har passert Skurdalen. Når du kommer opp på fjellet igjen tar du til venstre og følger skilt til Hakkesetstølen. Det er ca 1,5 km med grusvei fra FV 40 til Hakkeset.

Ønsker du å ta buss er det direkte bussavganger fra Kongsberg til Geilo. 

 

Turtips

Fantastisk flotte turområder sommer og vinter. Hakkesetstølen ligger 1050 m.o.h. midt i det flotteste  turterrenget på Hardangervidda. Her har du muligheten til å benytte deg av det fjellet har å tilby med fine turstier og flere koselige fiskevann. På vinteren er det godt preparerte langrennsløyper  rett ved hytta og kort avstand til alpinbakkene på Geilo. Løypene (stiene) ved Hakkesetstølen fortsetter innover Hardangervidda eller tar deg ned til Geilo sentrum, Ustaoset eller Skurdalen. På sommaren har vi også høner, kaniner m.m.

Det ligger mange fine fjellvann i området rundt Hakkesetstølen fjellstugu. Bare 150 m fra ligger Langetjern der det er stor og fin fjellørret og muligheter for å leie båt eller kano. Fiskekort fåes kjøpt på Hakkesetstølen. Her, og på inatur.no, kan du også få kjøpt fiskekort til fiskevann som Geilo Jeger- og Fisk disponerer.

Vi selger også fiskekort for garn- og sportsfiske i et større vann.  Må forhåndsbestilles hos oss.

Andre aktuelle tilbud