Bergskoghytta - Skogshytte i Reisadalen

Hytta ligger idyllisk til ved Bergskogvannet midt i Reisadalen. Lett tilgjengelighet gjør den til et flott utgangspunkt for jakt -og fisketurer, turer med kano eller båt på Reisaelva.

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
3
Areal
40 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 13:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Reisadalen 2425
Poststed
9151 Storslett

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Hytta ligger fint til ved Bergskogvannet i Reisadalen. Bålplass utfor hytta med utsikt til vannet. Ved inngangspartiet er det et tilbygg med et ekstra soverom, familiekøye med to sengeplasser. Kjøkken med det du trenger og spisebord, samt vedovn, møter deg når du kommer inn i hytta. Bad, med badstu, kommer du til med dør fra yttergangen. To soverom (et med en seng og et med familiekøye - 3 soveplasser) finner du med inngang fra stua. I stua er det utsikt mot vatnet, to sofa og vedovn. Ved hentes i vedsjå.

Se Kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Bergskoghytta.

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkelboks ved hyttedør. Har du et norsk tlf.nr vil du motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt friluftstorget i god tid før hytteleie tlf 742 13 000 (hverdager mellom kl.0800 og 1530), evnt send e-mail til friluftstorget@statskog.no. De med utenlandske tlf.nr. må kontakte friluftstorget for å få kode. Merk åpningstider. Nøkkelen legges tilbake samme sted ved avreise. Kontaktperson Ann-Hege, 91645938

 

Hyttetilsyn: Kjetil Bjørklid tlf: 922 43 096

Veibeskrivelse

Ta av E6 på Storslett. Kjør ca 25 km oppover Reisadalen. Ta av til høyre etter å ha passert Bergskogvannet. Innkjøring til hytta er skiltet med Bergskoghytta.

Turtips

Hytta er et fint utgangspunkt for turer videre oppover dalen til Mollis, Nedrefoss, Imo, eller videre til Reisavann og Kautokeino. Du kan ta en tur med elvebåt, padle med kano, opp eller ned elva, fiske i elva etter laks, eller etter ørret og røye på fjellet, isfiske, ski- eller fotturer, jakte, og plukke bær. For kjøp av jakt og fiske, sjekk inatur.no. Vinterstid er det rekreasjonsløyper for skuter på begge sider av dalen. Fine nærturer med start ved Bergskoghytta, er eksempelvis en skogstur rett over veien til Lindovara naturreservat, til Moskodalen gruver, eller til besøkssenteret for Reisa nasjonalpark, Ovi Raishiin, Ovi Raishiin - Visitor Point Reisadalen – Reisa Nasjonalpark. 

Andre aktuelle tilbud