Røyskattlikoia, Småviltjakt i Romedal allmenning

Det følger med to jaktkort for Romedal Allmenning ved leie. Leie er kun for medlemmer av Rælingen JFF. Koia har en enkel standard der det er plass til inntil fire personer.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
0
Areal
30 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 16:00
Avstand fra vei
0,3 km (sommer)
0,3 km (vinter)

Adresse

Adresse
Gaukholsvegen 379
Poststed
2330 Vallset

Om oss

Rælingen Jeger-og Fiskerforening er kommunens største frivillige organisasjon med nesten 900 aktive medlemmer. Vi er tilknyttet Norges Jeger og Fiskerforbund.

 

Vi har mange aktive jegere i vår forening, med gode organiserte treningsforhold det meste av året på våre to skytebaner. (Hagle/Rifle) Vi disponerer ca 35000 dekar lett tilgjengelig terreng.

 

Følg oss gjerne på Facebook for mer informasjon.

Kontakt oss

Rælingen Jeger-og Fiskerforening

Lars Mathisen

90030593

mailtillars@iCloud.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Røyskattlikoia ligger i Romedal allmenning. Koia har en enkel standard der det er plass til inntil fire personer. (Det er nå to senger i koia, men det finnes løse senger som kan bæres inn i koia ved behov.)

Det er hverken strøm eller innlagt vann på hytta, men det finnes kokemuligheter i form av en liten gasskomfyr. Vann finnes på vei inn til koia, men anbefaler medbragt vann..

 

Koia ligger om lag 300 m fra sommerbilveg. Vinterstid vil det være innpå 45 minutter på ski hvis vegen ikke er brøytet. (det har vært brøytet om vinteren de siste tre årene) Koia egner seg ypperlig som utgangspunkt for jakt og fiske i et området uten det helt store jakttrykket, og det felles hvert år bra med orrfugl, storfugl, hare og rådyr i terrenget. Terrenget er stort sett lettgått, og har de siste årene huset greit med vilt.

Terrenget ligger utenfor ulvesonen, men streifulv har forekommet også i dette terrenget i de senere år.

 

Hytteregler/Avbestillingsregler

For å kunne leie denne koia må du være medlem i Rælingen Jeger-og Fiskerforening - Meld deg inn her :)

 

Det kan jakte inntil fire stykker samtidig, men de som da i tillegg skal være med må da registrere seg her: RASA og kjøpe gjestekort der.

(og følge retningslinjene som står der inne) Det er KUN for terrenget i Romedal det kan kjøpes kort, og da som gjestejeger.

 

Prisen pr kort/døgn for medlemmer av RJFF er kr.350,- (Dette er da betaling for både koie og jaktkort pr.person.) Eventuelle gjestejegere kjøper gjestekort gjennom RASA

Det er to jaktkort pr døgn som følger koia.

 

Jaktkort må fremvises ved kontroll, og jaktkort ER KUN GYLDIG sammen med kvittering på kjøpt jaktkort på Inatur sammen med RJFFs jaktkort som skal ligge fast på koia.

For eventuelle gjestejegere gjelder kvittering på jaktkort kjøpt gjennom RASA.

 

Det må også løses vegavgift i terrenget. Dette kan gjøres via en SMS, eller inne på RASA.no

 

Hytta forlates selvfølgelig i samme tilstand som da du kom :) 

Nøkkelhenting

Informasjon om nøkkelhenting, får du ved å sende en SMS med kvitteringsnummer fra iNatur til  Lars Mathiesen på mobil 900 30 593 eller Kåre Ohrvik 932 44 704

 

Veibeskrivelse fra Skarnes sentrum

 

Turtips

Det er også flere gode fiskevann i nærheten. Info om dette finnes her: Romedal og Vallset JFF 

Andre aktuelle tilbud