Godlidalshytta, en perle over tregrensa i Ringsakerfjellet

Hytta ligger i fjelldalen Godlidalen. Nyoppusset med enkel standard. Flotte turstier i snaufjellet, og kort avstand til flere 1000-meters topper.

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Ankomst
tidligst kl 14:00
Avreise
senest kl 13:00
Avstand fra vei
2,6 km (sommer)
2,6 km (vinter)

Adresse

Adresse
Godlidalen
Poststed
2612 Sjusjøen

Beliggenhet

Kontakt utleier

Pihl AS

62334380

ingvild.vestheim@pihlske.no

Video

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Pihl AS er en stor privat utmarkseiendom som ligger i nordre del av Ringsaker kommune. Eiendommen er på ca 250.000 da. Jakt og fiske administreres av Ringsaker Jakt og Fiskeområde. Les mer om dette på www.rjfo.no og www.pihlske.no

RJFO og Pihl finnes også på facebook.

Om hytta

Hytta er nyoppusset i 2023 og ligger i idylliske Godlidalen ca 2,6 km gangavstand fra parkering. Plasseringen gir fantastisk utsikt og muligheter for å se både villrein, rype og elg i høyfjellet. 

En snau kilometer fra hytta ligger Bonkerudtjernet, med tilhørende fjellelv, som byr på relativt enkelt fiske etter ørret. Elva Åsta, som ligger kun en kort kjøretur fra hytta, byr på rike muligheter for tur, padling og fiske. I Åstdalen finner man også flere gode fiskevann. Fiskekort til alle vann og elvestrekninger i Ringsaker jakt- og fiskeområde kan kjøpes på nett (se link til rjfo eller inatur) eller i bomstasjonene ved Brumundsag (dagtid) eller Øvre åstbru (dag og kveld).

Tuva, Ringsakers høyeste topp, ligger ca 2 km fra hytta og stien opp passerer hytta. Stinettet er velutviklet og turer i lett til middels vanskelighetsgrad finnes i området. Turkart både for sommer og vinter finner du på hytta. Gode turkart finnes også på ut.no. 

Standard: Det er enkel standard med vedfyring, propanbluss og utedo. Hytta er har ett rom med køyesenger 2+2 (sovepose, laken og putetrekk medbringes selv). Kjøkkenet har propanbluss hvor det kan lages mat. Propangass følger med i leien og skal være på hytta ved ankomst. Alt av utstyr til matlaging er i skuffer og skap på kjøkkenet. Vann må hentes av leietaker. Om man ikke ønsker å benytte vannet i bekken til drikkevann må leietaker selv medbringe vann. Det finnes et tappepunkt i nærheten av den nordre parkeringen på Skvaldra.

Ankomst: Se kart. Man parkerer på anvist plass og går inn de siste 2,6 kilometerne. 

Hytte-/Avbestillingsregler

Leietaker vasker før avreise. Ved mangelfull vask sendes krav på kr. 2000,-. All søppel tas med til nærmeste søppelcontainer.  
Det er ikke tillatt å bruke uteområdet rundt hytta som toalett. Utedo benyttes.

Leietaker har rett til å avbestille leieforholdet inntil 30 dager før leieforholdet starter. Pihl AS refunderer 75 % ved slik avbestilling. Ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforholdet starter refunderes 50 % av leiesummen. Ved avbestilling mindre enn 7 dager før leieforholdet starter gis ingen refusjon. Vi anbefaler alle våre kunder å ha avbestillingsforsikring sammen med sin reiseforsikring. Vis hensyn til andre fjellfarende.

Vi forventer at hytta benyttes hensynsfullt, også overfor øvrige brukerer av området. Støy av alle slag, overdreven bruk av alkohol mm vil være grunn til å avvikle leieforholdet umiddelbart. Eventuelle skader meldes straks til hytteeier. Leietaker kan bli erstatningsansvarlig for skader som forårsakes av reisefølge/besøkende, inklusiv dyr.

Nøkkelhenting

Beskjed gis ved kjøp (se kvittering).

Veibeskrivelse

Se vedlagt kart eller søk på Godlidalshytta på gulesider.no

Turtips

https://www.ut.no/kart/

Andre aktuelle tilbud