Godlidalshytta, en perle over tregrensa i Ringsakerfjellet

Hytta ligger i fjelldalen Godlidalen og er av enkel standard. Turstier i snaufjellet, og kort avstand til flere 1000-meters topper. Gode muligheter for fisking med flere fiskevann og elva Åsta.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
4 personer
Ankomst
tidligst kl 14:00
Avreise
senest kl 13:00
Avstand fra vei
2,6 km (sommer)
2,6 km (vinter)

Adresse

Adresse
Godlidalen
Poststed
2612 Sjusjøen

Veibeskrivelse

Se vedlagt kart eller søk på Godlidalshytta på gulesider.no

Video

Om oss

Pihl AS er en stor privat utmarkseiendom som ligger i nordre del av Ringsaker kommune. Eiendommen er på ca 250.000 da. Jakt og fiske administreres av Ringsaker Jakt og Fiskeområde. Les mer om dette på www.rjfo.no og www.pihlske.no

RJFO og Pihl finnes også på facebook.

Kontakt oss

Pihl AS

Geir Hagen

41577894

anders.berg@rjfo.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Hytta er ei eldre bu som ligger i idylliske Godlidalen ca 2,6 km gangavstand fra parkering. Plasseringen gir fantastisk utsikt og muligheter for å se både villrein, rype og elg i høyfjellet. 

 

En snau kilometer fra hytta ligger Bonkerudtjernet, med tilhørende fjellelv, som byr på relativt enkelt fiske etter ørret. Elva Åsta, som ligger kun en kort kjøretur fra hytta, byr på rike muligheter for tur, padling og fiske. I Åstdalen finner man også flere gode fiskevann. Fiskekort til alle vann og elvestrekninger i Ringsaker jakt- og fiskeområde kan kjøpes på nett (se link til rjfo eller inatur) eller i bomstasjonene ved Brumundsag (dagtid) eller Øvre åstbru (dag og kveld).

 

Tuva, Ringsakers høyeste topp, ligger ca 2 km fra hytta og stien opp passerer hytta. Stinettet er velutviklet og turer i lett til middels vanskelighetsgrad finnes i området. Turkart både for sommer og vinter finner du på hytta. Gode turkart finnes også på ut.no. 

 

Standard: Det er enkel standard med vedfyring, propanbluss og utedo. Hytta er har ett rom med køyesenger 2+2 (sengetøy medbringes selv). Kjøkkenet har et propanbluss hvor det kan lages mat. Propangass følger med i leien og skal være på hytta ved ankomst. Alt av utstyr til matlaging er i skuffer og skap på kjøkkenet. Vann må hentes av leietaker. Om man ikke ønsker å benytte vannet i bekken til drikkevann må leietaker selv medbringe vann. Det finnes et tappepunkt i nærheten av den nordre parkeringen på Skvaldra.

 

Ankomst: Se kart. Man parkerer på anvist plass og går inn de siste 2,6 kilometerne. 

Hytteregler/Avbestillingsregler

Leietaker vasker før avreise. Ved mangelfull vask sendes krav på kr. 2000,-. All søppel tas med til nærmeste søppelcontainer.  

Leietaker har rett til å avbestille leieforholdet inntil 30 dager før leieforholdet starter. Pihl AS  refunderer 75 % ved slik avbestilling. Ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforholdet starter refunderes 50 % av leiesummen. Ved avbestilling mindre enn 7 dager før leieforholdet starter gis ingen refusjon. Vi anbefaler alle våre kunder å ha avbestillingsforsikring sammen med sin reiseforsikring. Vis hensyn til andre fjellfarende.

 

Vi forventer at hytta benyttes hensynsfullt, også overfor øvrige brukerer av området. Støy av alle slag, overdreven bruk av alkohol mm vil være grunn til å avvikle leieforholdet umiddelbart.

Nøkkelhenting

Beskjed gis ved kjøp (se kvittering).

Turtips

https://www.ut.no/kart/

Vedlagte filer

Andre aktuelle tilbud