Olshølen, skogskoie/hytte i flotte Åstdalen.

Hytta ligger i umiddelbar nærhet til elva Åsta og kun få minutter kjøring til flere fiskevann og snaufjell. Det er enkel standard med vedfyring og propanbluss til matlaging.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
3 personer
Antall soverom
2
Ankomst
tidligst kl 14:00
Avreise
senest kl 13:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Adresse

Adresse
Olshølen
Poststed
2612 Sjusjøen

Veibeskrivelse

Se hyttas posisjon på kartet lengre opp i annonsen.

Fra Brumunddal: Kjør til Brumundsag hvor bomavgift må betales i automatisk bom. Følg så hovedveien mot Åstdalen. Hytta befinner seg så på venstre side av vegen når du komme til Olshølen.

Video

Om oss

Pihl AS er en stor privat utmarkseiendom som ligger i nordre del av Ringsaker kommune. Eiendommen er på ca 250.000 da. Jakt og fiske administreres av Ringsaker Jakt og Fiskeområde. Les mer om dette på www.rjfo.no og www.pihlske.no

RJFO og Pihl finnes også på facebook.

Kontakt oss

Pihl AS

Geir Hagen

41577894

anders.berg@rjfo.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Hytta er ei eldre skogskoie som ligger i flotte Åstdalen hvor elva Åsta byr på rike muligheter for tur, padling og fiske. I kort kjøreavstand fra hytta finner man også flere gode fiskevann, både i Åstdalen og opp mot snaufjellet. Fiskekort til alle vann og elvestrekninger i Ringsaker jakt- og fiskeområde kan kjøpes på nett (se link til rjfo) eller i bomstasjonene ved Brumundsag (dagtid) eller Øvre åstbru (dag og kveld).

 

Standard: Det er enkel standard med vedfyring, propanbluss og utedo. I hytta er det to soverom med 2+1 sengeplasser (sengetøy medbringes selv). Kjøkkenet har en enkel komfyr som drives med propan. Propangass følger med i leien og skal være på hytta ved ankomst. Alt av utstyr til matlaging er i skuffer og skap på kjøkkenet. Vann må hentes av leietaker og det finnes vanndunker på hytta som kan brukes til dette. Nærmeste tappepunkt er på Hamarsæterhøgda ca 4 cm sør for hytta og raskeste vei vil være å følge veien som passerer hytta i retning sør mot Brumunddal. 

 

Ankomst: Se kart. Hytta ligger nært vei og har parkeringsplass til flere biler. 

Hytteregler/Avbestillingsregler

Leietaker vasker før avreise. Ved mangelfull vask sendes krav på kr. 2000,-. All søppel tas med til nærmeste søppelcontainer.  

Leietaker har rett til å avbestille leieforholdet inntil 30 dager før leieforholdet starter. Pihl AS  refunderer 75 % ved slik avbestilling. Ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforholdet starter refunderes 50 % av leiesummen. Ved avbestilling mindre enn 7 dager før leieforholdet starter gis ingen refusjon. Vi anbefaler alle våre kunder å ha avbestillingsforsikring sammen med sin reiseforsikring. Vis hensyn til andre fjellfarende.

 

Vi forventer at hytta benyttes hensynsfult, også overfor øvrige brukerer av området. Støy av alle slag, overdreven bruk av alkohol mm vil være grunn til å avvikle leieforholdet umiddelbart.

Nøkkelhenting

Beskjed gis ved kjøp (se kvittering).

Turtips

Legg turen til Ringsakers høyeste topp, Tuva (1091 moh). Kjør til bommen ved Skvaldra hyttefelt for så å gå resten av turen til fots. Kort dagstur med jevn stigning opp mot toppen.  

Andre aktuelle tilbud