Fuglvannshytta del 1

Les regler. Fuglvannshytta har 8 sengeplasser fordelt på 2 utleiedeler. Den ligger i nydelig natur, med fiskevann rett nedenfor hytten og rypeterenget utenfor døren.

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
1
Areal
20 m2
Ankomst
tidligst kl 12:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
4,3 km (sommer)
18 km (vinter)

Adresse

Adresse
Fuglvann
Poststed
8230 Sulitjelma

Beliggenhet

Kontakt utleier

Sulitjelma JFF

Mats Jensen

468 60 632

matsjj@hotmail.com

Velg ankomst og avreise

Om utleier

SJFF har hytter,Naust og båter til utleie. Vi holder til i vakker natur med mange muligheter. Kort vei over til Sverige, fine fiskevann og gode jaktområder.

 Hjemmeside: https://www.njff.no/fylkeslag/nordland/lokallag/sulitjelma/

 

Facebook: https://www.facebook.com/groups/214437182038463/

 

Bli medlem: https://minside.njff.no/portal/forms

Om hytta

Hytta ligger på nordøstsiden av fuglvannet. Ca 4,3 km fra demningen på Balvann. Hytta har vedovner for oppvarming. For belysning er det 12v solcelle.

 

Fuglvannshytta har 8 sengeplasser, men fordelt på 2 utleiedeler der hver del leies hver for seg.

Del 1 har 2 under og 2 overkøye. I stue/Kjøkken er det spisebord med 4 stoler, en kjøkkenkrok med gassblus for matlaging, kopper og karr. Vedovn står ved kjøkkenkroken. I gangen er det Solcelle for belysning.

 

Del 2 har 2 underkøyer og 2 overkøyer. I stue/Kjøkken er det spisebord med 4 stoler, en kjøkkenkrok med gassblus for matlaging, kopper og karr. Vedovn står ved kjøkkenkroken. I gangen er det Solcelle for belysning.

 

Båter i naust med årer og redningsvester. I uthus er det utedo, ved, verktøy, øks og sag.

Jakt og Fiske muligheter: Ligger rett i fint rypetereng. Fiskevann er rett nedenfor hytta med mulighet for å bruke båtene våre på Fuglvann.

 

NB! Det er ikke dekning på mobiltelefon i området der hytta ligger.

 

 

Hytte-/Avbestillingsregler

  1. Det blir like viktig å vaske seg inn i hytta som å vaske seg ut. For å «være på den sikre siden» har vi antibac eller andre desinfeksjonsmidler på hytta slik at nye leietakere kan gå over felles berøringspunkter som håndtak på skuffer og skap, dørhåndtak osv. når de ankommer hytta.
  2. På toalettene skal det være desinfeksjonsmiddel. Toalettringen skal vaskes med såpe og varmt vann eller tørkes med desinfeksjonsmiddel når hytta forlates.
  3. Leietakere skal bruke egne soveposer, lakenposer, sengeklær.
  4. For eventuell smittesporing, så skal navn på alle som er på hytta noteres, og ikke bare navnet på medlem/leietaker. Dette skal skrives enten her på inatur når dere leier, eller sende sms til 468 60 632 eller mail til matsjj@hotmail.com

 

Generell beskrivelse

På våren/sommer følg med på webkamera: https://www.sks.no/nyheter-og-media/webkamera/sulitjelma-skihytta/  Står info om når veien skal åpne fra skihytta og inn til Balvann.

NB! Ved ska ikke brukes til bålbrenning!

Den enkelte må ta med nødvendig sengetøy /sovepose.

Brukerne skal selv stå for rengjøring og stell av hytta. Avfall skal taes med i retur, pant kan legges i søppelsekk i uthuset.

Hunder er velkomne, men de skal ikke ligge i møbler/senger. Hunde- bæsj rundt hytta skal fjernes.

Stearinlys, fyrstikker, dopapir og andre forbruksvarer kan ha gått tomt. Ta med reserve.

Røyking er ikke tillatt i våre hytter.

Barn opp til 16 år overnatter gratis.

Brukes båtene etter 10 september SKAL disse taes inn i naustet når dere forlater hytta.

 

 

Vi ønsker gjerne tilbakemelding etter ditt besøk:

 

Døgnleie

Leie for hyttene er kr. 300 per dag for ikke medlemmer. Dette er for hytta med 1 person, skal det flere må det velges i kalenderen.

Eks: når man skal leie for en helg velger man fredag og lørdag i kalenderen, da har man hytta til søndag kl.1200. Ønsker man å ha hytta lengere på søndag må også søndag velges i kalenderen, men da har man hytta egentlig til mandag kl.1200.

For rabatt til medlemmer må det velges i kalenderen før man går videre til betaling.

 

Medlemmer av NJFF, Sulitjelma Jeger og Fiskerforening (hoved-, familie- eller barne/ungdomsmedlem) betaler en medlemspis på kr 200,- pr dag. 

Ved booking skal medlemsnummer oppgis. 

Ved tap av nøkkel må det erstattes med 500,- Kr til den som leier.

Nøkkel skal i retur i nøkkelinnkast på venstre side av kodelåser.

 

 

Det føres kontinuerlig kontroll mot medlemsregisteret for å sjekke at tilbudet ikke blir misbrukt av ikke-medlemmer.

NB! Misbruk av medlemsfordeler vil føre til politianmeldelse og utestengelse for event. framtidig leie. Det samme gjelder antall personer på hytta iforhold til kvittering. SJFF forbeholder seg retten til å komme på uanmeldt kontroll.

 

 

Avbestilling/refusjon;  Ved avbestilling fra til 2 uker før leieforhold tilbakebetales hele beløpet. Ved avbestilling mellom 13 dager før og fram til leieforhold tilbakebetales halv leiesum. Avbestillinger sendes til matsjj@hotmail.com

 

Cancelling/refund of payment: In case of cancellation from 2 weeks prior to rental, the full amount will be refunded. In the event of cancellation between 13 days before and until the rental period, half rent sum is refunded. Cancellations are sent to matsjj@hotmail.com

 

Nøkkelhenting

Kodeboks ved inngangsdøra til klubbhuset til Sulitjelma JFF. https://kommunekart.com/?urlid=54a20487b6a24f3a8df928457989481c

Koden til nøkkelboksen vil du få på kvitteringen etter at du har kjøpt / betalt.

Ved event problemer ved ankomst, feil eller mangler med hytta eller annet vedr leieforhold: Hyttevert Marius Kvæl tlf: 41440178

Kontakt Mats Jensen tlf: 468 60 632 eller Stein Vegar Langaard tlf: 90098483 eller Aleksander Løkås tlf: 91759354

Veibeskrivelse

Adkomst: Kjør bil innover balvannsveien til man kommer til enden av veien ved Balvannsdemningen, så følger man stien som er merket Fuglvann ca 1 time fra parkeringsplassen og til hytten. GPS posisjon på hytta er 66 58'49.3"N 15 52'21.4"Ø

Turtips

Rosna som ligger rett i nærheten er beryktet for ørreten som er i vannet, klarer du å lure den?