Hytte inkl båt og fiske! Bergsjøområdet Ål i Hallingdal 1016 moh

Hytte i fantastisk natur. Her er du på fjellet! Ørret og røye i vannet. Båt ved stranda. Uteplass i ly for vestavinden. Husdyr tillatt. Noen uker ledig i juli

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
2
Areal
40 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
3 km (vinter)

Adresse

Adresse
Tovikvegen 349
Poststed
3570 Ål

Beliggenhet

Kontakt utleier

Randen Hytteutleie

Lars Inge og Inger Elise Kaslegard

91704920/ 91382092

ingerelise@kaslegard.no

Video

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Veibeskrivelse: Tovikvegen 349  Ta av fra rv 7 litt øst for Ål sentrum. Oppover og vestover ca 30 km. Nå er du oppe på snaufjellet. Her er vinterparkering. Bestill scootertransport eller følg stikka løype ca 3 km. Om sommeren fortsetter du langs vannet. Bomvei. Når du er på toppen av veien og helt i enden av vannet, går det en vei RETT ned mot vannet. Veien går rett mot vår hytte før den svinger. Båten ligger rett ned for hytta. NB ! Det er ikke redningsvester på hytta! Rødungen er regulert vann så båten må draes godt opp og bindes! Du fisker med stang på vår rett fra båt eller fra land i selve vannet. Skal du fiske innover i oset, må du løse fiskekort. Selvbetjeningskasse ved Osestølen. Kos deg og ha en hyggelig ferie. NB! pga lav vannstand og gjørme nedenfor hytta, så ligger kanskje båten lenger vest. Viking aluminiumsbåt. Sjekk at bunnpluggen sitter godt i før du setter båten på vannet! Årene i vedskjulet.

Om hytta

Hytta ligger solvendt til 50 m fra vannkanten ved Rødungen som er et kjent vann for isfiske. I vannet venter ørret og røye. Båtleie og fiskekort er inkl i prisen om sommeren. NB! Fiske fra 15. juni til 15. september.  Det er ikke redningsvester på hytta!  Fiskekort til isfiske kjøpes på "Inatur.no"  Ved, propan og parafin til lampene er inkl. Borrevann som kan nyttes året rundt. For å få vann, må du starte aggregat i vedskjulet. Bruksanvisning er slått opp.  I brønnen utenfor hytta er det også rent vann dersom den ikke er tom.
Hytta består av stue/ kjøkkenkrok. 2 soverom Det ene med dobbeltseng, det andre med køye. Gang, vaskerom og mulddo. Vedovn i stua og i gangen. Fin uteplass med utsikt til vannet. Om sommeren: Gode turstier mot Reineskarvet, Bergsjøområdet, Mange km med fjellveier innover flott seterlandskap. Flere setrer i drift, noen med servering. Fagerdalen støl har åpent for servering av stølskost.
Vinterleie: 3 km fra parkering. Vi tilbyr scootertransport mot ekstra betaling. Rødungen er et av landets mest populære vann for isfiske. Sitat fra hytteboka april 2016: "Dårlig fiske første dagen, dag 2 slo det til med 50 røyer". Preparerte skiløyper går forbi få meter fra hytteveggen og binder sammen mange mil med løyper i høyfjellet og skogsterreng. Bergsjøområdet kan ubeskjedent skryte av landets flotteste løypenett. Kort vei til Skarslia ski og akebakke.  Løypene kjøres opp fra juleferien!  Vi har flere hytter i området.

Du kan ta med hunden din på våre hytter !

Hytte-/Avbestillingsregler

ALLE SKAL SLAPPE AV OG KOSE SEG!!

Her er det ingenting som haster, senk skuldrene og ta livet med knusende ro :-)

 

Leietaker vasker og rydder hytta skikkelig før avreise. Hytta skal forlates i den stand man selv ønsker å finne den.

Alt av utstyr og inventar i hytta skal behandles med forsiktighet og må erstattes hvis noe ødelegges eller blir borte.

 

Kunden har rett til å avbestille leieforholdet inntil 30 dager før leieforholdet starter. Utleier refunderer 75 % ved slik avbestilling.

Ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforholdet starter refunderes 50 % av leiesummen.

Ved avbestilling mindre enn 14 dager før leieforholdet starter gis ingen refusjon.

Vi anbefaler alle våre kunder å ha avbestillingsforsikring sammen med sin reiseforsikring.

Nøkkelhenting

Kontakt selger på tlf : 91704920 / 91382092

Turtips

Turtips Bergsjø-Vats

En drøy time på god sti og du er ved foten av Reineskarvet. Grei tur opp til toppen med fantastisk utsikt. Legg turen innom hula til "Eivind Fredlaus"

Om sommeren må du også kjøre de to milene inn til Toviken og gå en time inn til Iungsdalen turisthytte. Her får du kjøpt rømmegrøt og annet godt.

Andre aktuelle tilbud