Drevdalskoia - En perle i fantastiske Drevdalen i Trysil

Fantastisk beliggenhet ved fiskeelv. Kort veg ut i skog og fjell i gode jaktterreng. Drevdalskoia et flott sted for alle som er glade i naturen. Koia har gode solforhold. Her vil du trives.

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
1
Areal
40 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Drevdalskoia er en liten koselig koie ved bredden av elva Drevja i Drevdalen i Trysil. Den ble for lenge siden satt opp for å huse skogsarbeidere og har i mange år vært bortleid på åremål. Nå står den restaurert og klar for å ønske alle som ønsker å besøke vakre Drevdalen velkommen. Her finner du sjel i veggene og vil du vil selv få ro i sjelen.

Det er ikke mobildekning på koia.

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Drevdalskoia.

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Kodeboks med hyttenøkkel montert på hytta. Kode blir sendt pr sms noen dager før oppholdet skal finne sted. Alternativt kan du ta kontakt med Friluftstorget på telefon 74213000 hverdager mellom 8-1530 / friluftstorget@statskog.no.

Hytteoppsyn: Magnus Enger, mobil 915 46 389 

Veibeskrivelse

Fra Innbygda i Trysil kjører du mot Ljørdalen. Etter 19 kilometer krysser du elva Drevja. Rett etter brua tar du til venstre. Følg vegen 12 kilometer til du tar til venstre ned til hytta.

Vegbeskrivelse på Google maps

Turtips

De rolige fjellformasjonene og landskapet i nærheten av hytta byr på fantastiske muligheter for bruk av fjellski. Ønsker man å teste alpinski er det kort veg både til Fulufjellet alpinsenter og Trysilfjellet. I Ljørdalen omtrent 25 kilometer unna er det fine oppkjørte langrennsløyper.

På barmark er Fulufjellet nasjonalpark lett tilgjengelig og absolutt verdt et besøk. En tur til fossen Bråtafallet i elva Bergåa vil også gi deg fine opplevelser. Det samme vil en kanotur nedover elva Ljøra. Litt lenger nede i Drevdalen finner du den nyrestaurerte Statskog-koia Fessburet. Denne står åpen for besøkende.

Ljørdalen er et fantastisk område med utrolige turmuligheter for enhver smak.

Andre aktuelle tilbud