Å auge - Flott og moderne tretopphytte i Tinn

Opplev naturen fra en varm, moderne og godt designet trehytte. Hytta ligger seks meter over Tessungåe, som tiltrekker seg all slags dyreliv.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
9 personer
Antall soverom
0
Areal
25 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0,1 km (sommer)
0,1 km (vinter)

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Hytta er vedfyrt og har gassbluss til matlaging.
Strøm
Det er ikke strøm, både led-lys og levende lys må brukes.
Toalett
Utedo ved inngangspartiet til hytta, det er "nødtoalett" på våtrommet.
Vann
Vann hentes i elva, eller i kran 100 meter unna.
Dusj
Vi har et våtrom hvor man kan vaske seg, varmer vann på vedfyrt ovn.
Kokemuligheter
Gassbluss.
Oppbevaring av mat
Vi har kjøleboks, om sommeren kan man daglig hente nye kjøleelementer i fryser like ved hytta.
Sengetoy
Sengen på loftet er fullt redd opp, ellers er det dyner, puter og sengetøy tilgjengelig for å re opp flere senger.
Kjøkkenutstyr
Det meste av kjøkkenutstyr er tilgjengelig, samt noe tørrvarer.

Kontakt oss

Isaac Hegna Manning

45261757

austbygdaecamp@gmail.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Opplev naturen fra en varm, moderne og godt designet trehytte. Hytten ligger seks meter over elven Tessungåe, som har sin opprinnelse på Hardangervidda. Opplevelsen fokuserer på de enkle nytelsene vi har i naturen, kombinert med den moderne arkitekturen.

 

I trehytta er det to sovealkover, et soveloft, kjøkken med gassbluss og et våtrom hvor man kan vaske seg med vann oppvarmet av en vedfyrt ovn. Hytta er på mange måter som en tradisjonell fjellhytte, man må hente vann i elva og tenne lys om kvelden. Hytta ligger helt nede ved elvebredden, og det går an å fiske fra verandaen! Det er ikke langt å gå fra parkeringsplassen og inn til hytta, men hvis man har mye å bære på kan man kjøre nesten helt frem til inngangspartiet.

 

Kjøkkenet er godt utstyrt med kjøkkenredskap, det er også noen tørrvarer som salt, pepper og te. For å kjøle varer benyttes fryselementer. Vi har vi to frysebokser beliggende ca 100 m fra trehytta. Her kan du legge de opptinte kjølementene og hente nye. Her er det også muligheter for å hente drikkevann. Det er ikke en stekeovn i hytta, så man må planlegge mat som kan lages på koketopper.

 

Det er et våtrom med mulighet til å vaske seg. Vannet varmer man opp på en vedfyrt ovn og tar det med inn på badet. Det er også et “nødtoalett” inne på badet, dette må tømmes hvis det brukes. I hovedsak benyttes en utedo ved inngangen til trehytta.

 

Det er oppdekning til 9 personer i hytta, og man kan ta med bord og stoler inn fra verandaen hvis man ønsker å sitte. Ellers er det puter og brett tilgjengelig hvis man vil sitte på gulvet. Det er flere led-lys tilgjengelig, både på batteri og solcelle. Det er også mange lykter som brukes med levende lys.

 

Som sagt er det et loft med en 160 seng, og to alkover med 140 senger. Hvis man ønsker flere senger kan men legge ut opptil 3 enkelt madrasser på gulvet. Vi har også en stor terrasse med le vegger og tak, hvor det står en 140 seng som kan brukes hvis man tar med egen sovepose. Det er dyner og puter til 9 stk i hytta, og man rer opp de sengene man ønsker å benytte.

 

Alt av rekkverk følger norsk byggelov, men vi anbefaler at barn under 10 år ikke skal oppholde seg alene i trehytta. Det er ikke lov med kjæledyr inne i hytta, røyking er heller ikke tillatt inne.

 

Det er innsjekking fra kl 1600- 2100, og utsjekking 12.00. Hytta skal etterlates ren og ryddig, med alt brukt sengetøy tatt av og lagt på gulvet.

 

Følg Å camp og tretopphytta på Facebook

Hytteregler/Avbestillingsregler

Døgnprisen gjelder for inntil 5 personer pr døgn. Er dere flere enn 5 velg pristillegg for x antall personer i tillegg når du booker hytta. Pris pr person ekstra er kr 200,- pr døgn.

 

Hytteregler

Hund er lov, men ikke i senger og det skal vaskes ekstra etter besøk med hund. Om sommeren eller under røyting må hunden sove ute.  

Røyker er ikke tillatt. 

Følg markerte stier/veier rundt hytta.

Overlat hytta ren og ryddig.

Les manual som er vedlagt for flere instrukser. 

 

Avbestillingsregler
Alle bestillinger av denne hytta belastes på bestillingsdato. Bestiller har rett til å avbestille leieforholdet inntil 30 dager før leieforholdet starter, og vil da få refundert 90% av leiesummen.
Ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforholdet starter refunderes 50% av leiesummen. Ved bestilling mindre enn 7 dager før leieforholdet starter gis ingen refusjon

Nøkkelhenting

Info om nøkkelhenting blir tilsendt etter bestillingen er gjort. 

Turtips

Det er flere muligheter for tur i området, se kart for en liten oversikt.