Koversjøhytta, på høyfjellet i Tolga

Hyggelig overnatting i fjellet for inntil 6 personer. Lett terreng, passer bra for familieturen. Kort vei til veldig godt fiske, hovedsaklig ørret. Nyrenovert hytte med båtleie inkludert.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
1
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
3 km (sommer)
6 km (vinter)

Adresse

Adresse
Ytre Svartåsen 350
Poststed
2542 Vingelen

Om oss

Vingelen sameie er et privat sameie i Tolga kommune, kjent for å være et eldorado for rype og reinsdyrjegere. Sameiet disponerer det meste av fjellområdet innenfor Vingelen sogn. Besøk gjerne www.vingelen.no for å bli bedre kjent med bygda og tilbudene som finnes der.

Kontakt oss

Vingelen Sameie

(+47) 47921187

turist@vingelen.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Koversjøhytta ligger ved Koversjøen, 950 m.o.h. i Vingelen. Hyggelig overnatting i fjellet for inntil 6 personer, nært til godt fiske etter smellfeit fjellørret. Hytta ble totalrenovert 2021. 

Koversjøhytta er ei tømra- og panelt hytte med 4 senger og 2 sofaer. Hytta inneholder kjøkken og kombinert stue/soverom. I hytta er det sengeplass til totalt 6 personer, 2 køyesenger og 2 sofabrisker. Ta med sovepose.

Kjøkken er utstyrt med propan og kokeapparat. Ikke innlagt strøm eller vann. Vann hentes fra kilde. Oppvarming med vedfyring. Utedo. Hund er tillatt. Ved innløst fiskekort kombinert med leie av hytta er det i tillegg til stangfiske, også tillatt med oterfiske fra båt.

Hytta leies ut med båt. Her finnes flytevester for voksne (3 stk) og barn (2 stk). Avstand til bilvei sommerstid ca. 3 km (40 min. gangtid).

Hytta leies ut i perioden fra vinterferien til ca 1. oktober. Vinterstid er det mulighet for skuterskyss. For priser og informasjon om snøskutertransport ring Vingelen Idrettslag v/Ragnar Sollid på tlf 959 29 510.

 

Bomvei og fiskekort må kjøpes utenom. Fiskekort får du kjøpt her på Inatur og bompenger betaler du her på Inatur eller på tur inn i området (sms/vipps/kontant).

 

For mer informasjon besøk hjemmesiden til Vingelen Turist.

Hytteregler/Avbestillingsregler

NB! Vi forutsetter at alle overholder de bestemmelser som til enhver tid gjelder for karantene (vedr. covid-19) og bruk av hytter.


Utvask:  De som er leietakere skal gjøre rent etter seg. Dersom dette ikke er gjort vil utleier kunne fakturere for dette.

 

Alle bestillinger på denne hytta belastes ved bestillingsdato.

Bestiller har rett til å avbestille leieforholdet inntil 45 dager før leieforholdet starter, og vil da får refundert 80 % av leiesummen.


Avreise/adkomst er satt til klokken 14. Det betyr at hytta skal være vasket og sekken pakket innen klokken 14 slik at man kan forlate hytta på kort tid når/hvis nestemann dukker opp. NB! Særskilte regler sesongen 2021/2022: Utvask/avreise fra hytta senest kl 12, og ny adkomst tidligst etter kl 15.00.

Nøkkelhenting

Nøkkelen ligger i kodeboks/nøkkelsafe ved hytta. Koden til å åpne denne står under "Informasjon fra selger" på kvitteringen du får på epost etter at du har bestilt opphold på hytta.

Turtips

Vingelen har en egen app med gode turtips i området, noen av disse turene vil ikke være fra hyttetrappa, men det er gode turtips til flotte turmål. Klikk på linken for å se alle turer som er lagt inn i Vingelen: Link til turtips i Vingelen på outdooractive.no

Link til beskrivelse av turen opp til hytta.

Link til tur som kan gås fra hyttetrappa.

 

Andre aktuelle tilbud