Koversjøhytta, på høyfjellet i Tolga

Hyggelig overnatting i fjellet for inntil 6 personer. Lett terreng i Vingelen, som passer bra for familieturen. Kort vei til godt fiske, hovedsaklig ørret. Hytta leies ut med båt.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
6 personer
Antall soverom
1
Ankomst
tidligst kl 14:00
Avreise
senest kl 14:00
Avstand fra vei
3 km (sommer)
6 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Vedfyring
Strøm
Nei
Toalett
Utedo
Vann
Hentes fra kilde
Dusj
Nei
Kokemuligheter
Propanbluss
Sengetoy
Ta med sovepose
Kjøkkenutstyr
Ja

Om oss

Vingelen sameie er et privat sameie i Tolga kommune, kjent for å være et eldorado for rype og reinsdyrjegere. Sameiet disponerer det meste av fjellområdet innenfor Vingelen sogn. Besøk gjerne www.vingelen.no for å bli bedre kjent med bygda og tilbudene som finnes der.

Kontakt oss

Vingelen Sameie

(+47) 47921187

turist@vingelen.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Koversjøhytta ligger ved Koversjøen, 950 m.o.h. i Vingelen. Hyggelig overnatting i fjellet for inntil 6 personer, nært til godt fiske etter smellfeit fjellørret. 

 

Koversjøhytta er ei tømra- og panelt hytte med 4 senger og 2 sofaer. Hytta inneholder kjøkken og kombinert stue/soverom. I hytta er det sengeplass til totalt 6 personer, 2 køyesenger og 2 sofabrisker. Ta med sovepose.

 

Kjøkken er utstyrt med propan og kokeapparat. Ikke innlagt strøm eller vann. Vann hentes fra kilde. Oppvarming med vedfyring. Utedo. Hund er tillatt. Ved innløst fiskekort kombinert med leie av hytta er det i tillegg til stangfiske, også tillatt med oterfiske fra båt.

 

Hytta leies ut med båt. Her finnes flytevester for voksne (3 stk) og barn (2 stk). Avstand til bilvei ca. 3 km (40 min. gangtid).

 

Hytta leies ut i perioden fra 1. juli til 1. oktober, i tillegg også i påskeferien. I påskeferien må hytta leies minimum 3 netter, bestillingsfrist senest 1 uke i forkant. Mulighet for scooterskyss inn til hytta i påsken.

 

Bomvei og fiskekort må kjøpes utenom. Fiskekort får du kjøpt her på Inatur og bompenger betaler du på tur inn i området (sms/kontant).

 

For mer informasjon besøk hjemmesiden til Vingelen Turist.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Utvask:  De som er leietakere skal gjøre rent etter seg.  Dersom dette ikke er gjort vil utleier kunne fakturere for dette.

 

Alle bestillinger av denne hytta belastes ved bestillingsdato.

Bestiller har rett til å avbestille leieforholdet inntil 45 dager før leieforholdet starter, og vil da får refundert 90% av leiesummen.


Avreise/adkomst er satt til klokken 14. Det betyr at hytta skal være vasket og sekken pakket innen klokken 14 slik at man kan forlate hytta på kort tid når/hvis nestemann dukker opp.

Nøkkelhenting

Nøkkelen ligger i kodeboks/nøkkelsafe ved hytta. Koden til å åpne denne står under "Informasjon fra selger" på kvitteringen du får på epost etter at du har bestilt opphold på hytta.

Turtips

Vingelen har en egen app med gode turtips i området, noen av disse turene vil ikke være fra hyttetrappa, men det er gode turtips til flotte turmål. Klikk på linken for å se alle turer som er lagt inn i Vingelen: Link til turtips i Vingelen på outtt.no

 

Last gjerne ned appen på www.outtt.no.

 

Link til beskrivelse av turen opp til hytta.

 

Link til tur som kan gås fra hyttetrappa.

 

Andre aktuelle tilbud