Hytte ved Bjønntjønnan på høyfjellet i Tolga

Omgitt av høyfjell og vidstrakt utsikt, kan du sitte bakoverlent i solveggen mens du nyter naturen og stillheten. Båt er inkludert. Pen ørret å få på kroken i et av Vingelens beste fiskevann.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
5 personer
Antall soverom
1
Areal
40 m2
Ankomst
tidligst kl 14:00
Avreise
senest kl 14:00
Avstand fra vei
3 km (sommer)
9 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Ved
Strøm
Nei
Toalett
Utedo
Vann
Hentes fra kilde
Dusj
Nei
Kokemuligheter
Propanbluss
Sengetoy
Ta med sovepose
Kjøkkenutstyr
Ja

Om oss

Vingelen sameie er et privat sameie i Tolga kommune, kjent for å være et eldorado for rype og reinsdyrjegere. Sameiet disponerer det meste av fjellområdet innenfor Vingelen sogn. Besøk gjerne www.vingelen.no for å bli bedre kjent med bygda og tilbudene som finnes der.

Kontakt oss

Vingelen Sameie

(+47) 47921187

turist@vingelen.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

NB! På grunn av ødelagt ovnsdør må dessverre hytta stenges for utleie i september/oktober 2019 til døra er blitt reparert (lang leveringstid på ny dør).

 

Bjønntjønnan er ei tømra- og panelt jakthytte, oppført i 1997, med god standard.  Hytta, som eies av Vingelen Sameie, er på totalt 40 m2 og inneholder kombinert stue/soverom, kjøkken og 5 sengeplasser.

 

Kjøkken med propan og bluss. Ikke innlagt vann eller strøm. Vann hentes fra kilde.  Oppvarming med vedfyring. Utedo. Ta med sovepose. På hytta finnes rednings/flytevester for voksne (3 stk) og barn (2 stk). Hund er tillatt. Avstand til bilvei ca. 3 km, avstand langs bilvei til bygda ca. 14 km.

 

Hytta leies ut i perioden fra 1. juli til 1. oktober, i tillegg også i påskeferien.

 

I påskeferien må hytta leies minimum 3 netter, bestillingsfrist før påske er senest 1 uke i forkant. Mulighet for scooterskyss inn til hytta i påsken.

 

Bomvei og fiskekort må kjøpes utenom. Fiskekort får du kjøpt her på Inatur, bompenger betaler du på tur inn i området.

 

For mer informasjon ta kontakt med Vingelen Turist.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Utvask:  De som er leietakere skal gjøre rent etter seg.  Dersom dette ikke er gjort vil utleier kunne fakturere for dette.

 

Alle bestillinger av denne hytta belastes ved bestillingsdato.

Bestiller har rett til å avbestille leieforholdet inntil 45 dager før leieforholdet starter, og vil da får refundert 90% av leiesummen.


Avreise/adkomst er satt til klokken 14. Det betyr at hytta skal være vasket og sekken pakket innen klokken 14 slik at man kan forlate hytta på kort tid når/hvis nestemann dukker opp.

Nøkkelhenting

Nøkkelen ligger i kodeboks/nøkkelsafe ved hytta. Koden til å åpne denne står under "Informasjon fra selger" på kvitteringen du får på epost etter at du har bestilt opphold på hytta.

Turtips

Vingelen har en egen app med gode turtips i området, noen av disse turene vil ikke være fra hyttetrappa, men det er gode turtips til flotte turmål. Klikk på linken for å se alle turer som er lagt inn i Vingelen: Link til turtips i Vingelen på outtt.no

 

Last gjerne ned appen på www.outtt.no.

 

Link til turbeskrivelse av veien til hytta.

Andre aktuelle tilbud