Hytte ved Bjønntjønnan på høyfjellet i Tolga

Omgitt av høyfjell og vidstrakt utsikt, kan du sitte bakoverlent i solveggen mens du nyter naturen og stillheten. Båt er inkludert. Pen ørret å få på kroken i et av Vingelens beste fiskevann.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
5 personer
Antall soverom
1
Areal
40 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
3 km (sommer)
9 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Adresse

Adresse
Londalsveien 910
Poststed
2542 Vingelen

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Ved
Strøm
Nei
Toalett
Utedo
Vann
Hentes fra kilde
Dusj
Nei
Kokemuligheter
Propanbluss
Sengetøy
Ta med sovepose, laken og putevar
Kjøkkenutstyr
Ja

Om oss

Vingelen sameie er et privat sameie i Tolga kommune, kjent for å være et eldorado for rype og reinsdyrjegere. Sameiet disponerer det meste av fjellområdet innenfor Vingelen sogn. Besøk gjerne www.vingelen.no for å bli bedre kjent med bygda og tilbudene som finnes der.

Kontakt oss

Vingelen Sameie

(+47) 47921187

turist@vingelen.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Bjønntjønnan er ei tømra- og panelt jakthytte, oppført i 1997, med god standard.  Hytta, som eies av Vingelen Sameie, er på totalt 40 m2 og inneholder kombinert stue/soverom, kjøkken og 5 sengeplasser.

 

Kjøkken med propan og bluss. Ikke innlagt vann eller strøm. Vann hentes fra kilde.  Oppvarming med vedfyring. Utedo. Ta med sovepose. På hytta finnes rednings/flytevester for voksne (3 stk) og barn (2 stk). Hund er tillatt. Avstand til bilvei ca. 3 km, avstand langs bilvei til bygda ca. 14 km.

 

Hytta leies ut i perioden fra midten/slutten av juni til ca 1. oktober, i tillegg også i påskeferien. I påskeferien er det bestillingsfrist senest 1 uke i forkant. Mulighet for scooterskyss.

 

Bomvei og fiskekort må kjøpes utenom. Fiskekort får du kjøpt her på Inatur, bompenger betaler du på tur inn i området.

 

For mer informasjon ta kontakt med Vingelen Turist.

Hytteregler/Avbestillingsregler

NB! Vi forutsetter at alle overholder de bestemmelser som til enhver tid gjelder for karantene (vedr. koronavirus) og bruk av hytter.


Utvask:  De som er leietakere skal gjøre rent etter seg. Dersom dette ikke er gjort vil utleier kunne fakturere for dette.

 

Alle bestillinger på denne hytta belastes ved bestillingsdato.

Bestiller har rett til å avbestille leieforholdet inntil 45 dager før leieforholdet starter, og vil da får refundert 80 % av leiesummen.


Avreise/adkomst er satt til klokken 14. Det betyr at hytta skal være vasket og sekken pakket innen klokken 14 slik at man kan forlate hytta på kort tid når/hvis nestemann dukker opp. NB! Særskilte regler sommeren 2020: Utvask/avreise fra hytta senest kl 12, og ny adkomst tidligst etter kl 15.00.

Nøkkelhenting

Nøkkelen ligger i kodeboks/nøkkelsafe ved hytta. Koden til å åpne denne står under "Informasjon fra selger" på kvitteringen du får på epost etter at du har bestilt opphold på hytta.

Turtips

Vingelen har en egen app med gode turtips i området, noen av disse turene vil ikke være fra hyttetrappa, men det er gode turtips til flotte turmål. Klikk på linken for å se alle turer som er lagt inn i Vingelen: Link til turtips i Vingelen på outtt.no

 

Last gjerne ned appen på www.outtt.no.

 

Link til turbeskrivelse av veien til hytta.

Andre aktuelle tilbud