NYE Puttsjøkoia - Koselig og enkel skogskoie ved ørretvannet Puttsjøen

Finn roen i koselige gamle Puttsjøkoia. Flott beliggenhet ved ørretvannet Puttsjøen. Kort veg til Flakstadelva hvor du kan fiske mjøsørret. Koia ligger fint til for jakt og fiske. Stengt okt. - mai

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
1
Areal
30 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0,1 km (sommer)
1,5 km (vinter)

Adresse

Adresse
Svartdalsvegen
Poststed
2324 Vang H

Beliggenhet

Kontakt utleier

Vang JFF

Hallgeir Henriksen

911 25 532

vangjaktogfiske@gmail.com

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Vang Jakt- og Fiskeforening ble etablert i 1922. Medlemstallet ligger rundt 800 med­lemmer totalt.

 

Vi har mange aktiviteter innen fiske, jakt og ikke minst friluftsaktiviteter. Det finnes 12 aktive utvalg som dekker alle våre aktiviteter både sommer og vinter, deriblant et utvalg som driver sau/hund-dressur

 

Foreningen har en moderne jaktskytebane på Rødsetervollen. Anlegget omfatter både elgbane og leirduebane. Det er trenings- kvelder fra tidlig om våren til jaktstart. 

 

Følg oss gjerne på Facebook.

Om hytta

Puttsjøkoia ligger idyllisk til bare noen meter unna Puttsjøen. Fra hytta kan du se ørreten vake og høre orrfuglen spille. Er du glad i jakt, fiske eller bare slappe av i naturskjønne omgivelser vil du trives her. Koia er et fantastisk utgangspunkt for skogsfugljakt og harejakt. Bare noen meter fra skogsbilvei, men samtidig helt for seg selv. 

 

Koia har nærhet til Flagstadelva som er en meget spennende elv for småelvfisker. Her kommer det fisk fra Mjøsa helt opp til Tørrbustilfallene som er verdt et besøk i seg selv. Det er fint å gå ned til elva gjennom nylige skogsdrifts veier fra rundkjøringa i Svartdalen eller sør for Puttsjøen.

 

Området er rikt på blåbær, tyttebær og molte omkranset av gammel furuskog med fint myrområder og bekkdaler litt nordover. Her kan vi friste med mye. 

 

Nyoppusset 2022 - alt innvendig er byttet og nytt. 

 

Rabatt på hytteleie for medlemmer i Vang Jakt- og Fiskeforening.

 

 

 

Hytte-/Avbestillingsregler

  • Koia skal ryddes etter bruk
  • Kost gulvet før du reiser
  • Fyll opp vedkassa etter bruk
  • Søppel tas med og kastes i container ved bommen på Gåsbu
  • Alt utstyr tilhørende koia skal behandles forsiktig og ikke tas med hjem
  • Ta med matvarer og lignende hjem, ikke la det ligge igjen

Nøkkelhenting

Hyttenøkkel befinner seg i kodeboks på veggen ved utgangsdør. Kode oppgis ved kontakt med foreningen ved Hallgeir Henriksen på telefon 911 25 532. Alternativ hvis ikke svar ring Marius Håkensen telefon 917 85 856.

Veibeskrivelse

Fra Hamar kjør mot Gåsbu. På Gåsbu er det betalingsbom man må kjøre igjennom. Fortsett 4 kilometer og ta til venstre mot Puttsjøen. Etter omtrent 1,1 kilometer følger du vegen til høyre. Parker etter 450 meter og følg sti ned til koia. NB: Sti ned til koia er ganske bratt.

 

Se link til vegbeskrivelse på Google maps.

Andre aktuelle tilbud