Bæssfarstu, romslig gårdshus på Elstadnes gård i Grong

Idyllisk beliggende ved Namsens bredd. Kun 200 m ned til elva og laksefiske i Namsen. God komfort, plass for opptil 10 personer. Fiskekort inngår ikke i leieprisen, men kan kjøpes separat.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
10 personer
Antall soverom
4
Areal
200 m2
Ankomst
tidligst kl 19:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Strøm og vedovn
Strøm
Ja
Toalett
WC
Vann
Innlagt varm og kaldt vann
Dusj
Ja
Kokemuligheter
Komfyr
Oppbevaring av mat
Kjøleskap og fryser
Sengetoy
Dyner og puter til 10 personer. Ta med eget sengetøy
Kjøkkenutstyr
Fullt utstyrt kjøkken

Veibeskrivelse

Bæssfarstu ligger mellom Gartland og Harran. Med bil kjører du E6 10 kilometer nordover fra Grong sentrum. Avkjøringen er skiltet ”Rossetnes”. Deretter kjører man over Namsen og holder veien til venstre. Bæssfarstu ligger da på den andre gården på venstre hånd.  Se forøvrig kartvedlegg.

Nærmeste togstasjon er Grong stasjon. Nordlandsbanen har tre avganger i døgnet fra Trondheim og fra Trondheim Lufthavn Værnes.

I tillegg til å reise med fly til Trondheim Lufthavn Værnes (180 km fra Bæssfarstu), er det også mulig å reise med fly til Namsos Lufthavn (60 km fra Bæssfarstu).

Om oss

Ulvig Kiær AS forvalter skog, utmark og vassdrag i Grong, Lierne, Namdalseid, Namsos, Namsskogan, Overhalla og Verran kommuner i Nord-Trøndelag.   Eiendommen inneholder mange kvaliteter når det gjelder skog, jakt, fiske og friluftsliv.  

Kontakt oss

Ulvig Kiær AS

Emil Robertsen

455 15 734

post@ulvig-kiar.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Om du ønsker å kombinere oppholdet  med fiske ta en titt på våre tilbud av laksefiske:  ØverhølaFormo og FormofossLaksefiske i Sandøla - HomonesetLaks og ørretfiske i Sanddøla  eller du kan kombinere det med spennede ørretfiske hos Ulvig Kiær i Grong.

 

Innendørs
Bæssfarstu består av et romslig, fullt utstyrt kjøkken, toalett, bad, tørkerom, stor stue, kjeller og 4 dobbeltsoverom.  På et av soverommene er det god plass til 1-2 ekstrasenger. Totalt er det plass til 10 personer. Romslig bad med dusjkabinett og toalett. Fryserom med fryser, tørkerom/vaskerom og kjeller.  Det er dyner og puter til 10 personer, men ta med eget sengetøy evnt. sovepose.

Utendørs
Det er en stor hage og et friareal tilhørende Bæssfarstu. Her finnes det en «Åttekant»-sittegruppe, to benker og en liten grillhytte. Dette disponeres av leieren under oppholdet.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Minimum leieperiode er 3 døgn.

Utvask:  De som er leietakere skal gjøre rent etter seg.  Dersom dette ikke er gjort vil utleier kunne fakturere for dette.
Leie: Leien gjelder inntil 5 personer. Om dere er fler en 5 personer må dere velge tillegg.

 

 Alle bestillinger på denne hytta belastes ved bestillingsdato.

Bestiller har rett til å avbestille leieforholdet inntil 45 dager før leieforholdet starter, og vil da får refundert 85% av leiesummen.

 

Nøkkelhenting

Nøkkelhenting avtales med Emil Robertsen, tlf. 455 15 374 eller mail post@ulvig-kiar.no

Andre aktuelle tilbud