Nynes, storhytte i Sandøldalen i Grong

Nynes har hele 10 sengeplasser, men dere trenger ikke være så mange. Hytta er et ypperlig utgangspunkt for laks- og innlandsfiske. Kombiner gjerne et opphold her med våre tilbud om laksefiske.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
10 personer
Antall soverom
7
Areal
260 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Strøm og vedovn
Strøm
Ja
Toalett
2 toaletter
Vann
Innlagt kaldt og varmt vann
Dusj
Ja,én dusj
Kokemuligheter
Komfyr
Oppbevaring av mat
Kjøleskap og fryser
Sengetoy
Dyner og puter til 10 personer. Ta med eget sengetøy eller sovepose
Kjøkkenutstyr
Fullt utstyrt kjøkken med alt man trenger av kjøkkenredskaper. Oppvaskmaskin.

Veibeskrivelse

Nynes ligger sentralt plassert på Ulvig Kiær sin eiendom i Sandøldalen (Grong), langs FV 74 mellom E6 og Lierne. Med bil tar du av E6 ved Bjørgan (avkjøringen mot Lierne og Gäddede). Du fortsetter deretter fylkesveien i ca. 19 km mot Lierne. Etter 19 km får du Nynes på venstre hånd.

Nærmeste togstasjon er Grong stasjon. Nordlandsbanen har tre avganger i døgnet fra Trondheim og fra Trondheim Lufthavn Værnes.

Om oss

Ulvig Kiær AS forvalter skog, utmark og vassdrag i Grong, Lierne, Namdalseid, Namsos, Namsskogan, Overhalla og Verran kommuner i Nord-Trøndelag.   Eiendommen inneholder mange kvaliteter når det gjelder skog, jakt, fiske og friluftsliv.  

Kontakt oss

Ulvig Kiær AS

Emil Robertsen

455 15 734

post@ulvig-kiar.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Nynes ligger sentralt plassert på vår eiendom i Sandøldalen (Grong), langs fv. 74 mellom E6 og Lierne. Fra Nynes har man et ypperlig utgangspunkt for laks- og innlandsfiske i et av Trøndelags fineste områder.  Om du ønsker å kombinere opphold på Nynes med fiske ta en titt på våre tilbud av laksefiske:  Øverhøla, Formo og Formofoss, Laksefiske i Sandøla - Homoneset, Laks og ørretfiske i Sanddøla  eller du kan kombinere det med spennede ørretfiske hos Ulvig Kiær i Grong.

 

Innendørs
Nynes har et fullt utstyrt kjøkken med komfyr, kjøleskap m/fryser, oppvaskmaskin og alt man trenger av kjøkkenredskaper. Nynes har forøvrig delvis to enheter, da den vestre delen består av kombinert kjøkken/stue. Utover dette er det en romslig stue, spisestue, 7 soverom (4 enkeltrom og 3 dobbeltrom), ett bad m/toalett pluss ett mindre toalett og tørkerom.   Ta med eget sengetøy/dyne/pute/sovepose.

 

Utendørs
På Nynes er det en låve med stor lagringsplass og slakterom. Utover dette er det grøntarealer som disponeres av leietager, samt stor elementhundegård (6 binger) med støpt dekke.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Minimum leieperiode er 3 dager.

Utvask:  De som er leietakere skal gjøre rent etter seg.  Dersom dette ikke er gjort vil utleier kunne fakturere for dette.

 

 Alle bestillinger på denne hytta belastes ved bestillingsdato.

Bestiller har rett til å avbestille leieforholdet inntil 45 dager før leieforholdet starter, og vil da får refundert 85% av leiesummen.

 

Nøkkelhenting

Nøkkelhenting avtales med Emil Robertsen, tlf. 455 15 374 eller mail post@ulvig-kiar.no

Turtips

Ulvig Kiær kan tilby et variert og spennende ørretfiske i nærheten av Nynes.  Mer informasjon får du her: Ørretfiske hos Ulvig Kiær i Grong.

Andre aktuelle tilbud