Flott hytte med nydelig beliggenhet på høyfjellet - Tyinstølen

Hytta har fantastisk beliggenhet ved Tyinvannet - inngangsporten til Jotunheimen. Svært flott område for fjellturer, ski og fiske. Se våre forslag til turtips og aktiviteter.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
7 personer
Antall soverom
3
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0,5 km (sommer)
0,5 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Elektriske panelovner, Ved/peis, Gassovn (flyttbar)
Strøm
Ja
Toalett
Snurredo
Vann
Ja
Dusj
Ja, enkelt dusjkabinett
Kokemuligheter
Ja, stekeovn
Oppbevaring av mat
Ja, kjøleskap.
Sengetoy
Dyner og puter. Sengetøy må tas med.
Kjøkkenutstyr
Ja, godt utstyrt.

Veibeskrivelse

English: For non-Norwegian residents please contact the owner before making a booking! 

 

Hytta ligger ved Rv 53 Tyin-Årdal. Ta av fra E16 ved Tyinkrysset retning Årdal, hytta ligger ca 7 km (10 min) fra Tyinkrysset, avkjøring skiltet til Tyinstølen. Parkering er på parkeringsplass markert i kartet. Fra Øvre Årdal er det ca 30 km (30 min). Vær vennlig å parkere på angitt plass da Tyinstølen Turisthytte ikke ønsker at vi bruker deres parkering nærmest turisthytten.

 

Se vedlagte kart med markør. Hytten ligger på det ytterste odden med nummer 19 på døren.

Vedlagte filer

Om oss

Vi er en svært turglad familie på 3 som ønsker å dele vårt fine sted i høyfjellet i Jotunheimen. Beliggenheten er fantastisk med utsikt over hele Tyinvannet. Her finner vi umiddelbart ro og aktiviteter i bøtter og spann sommer som vinter.

Kontakt oss

I. Lydvo

95004835

ingrid@lydvo.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Hytta er i god stand med gode fasiliteter og er et fint utgangspunkt for et flott opphold i høyfjellet. 

1. etasje: Kombinert kjøkken og stue med stort spisebord med plass til 8 stykker. 2 barnestoler (1 tripp trapp og en ikea barnestol på hemsen). Koselig åpen peis med sofa. TV er også tilgjengelig. Kjøkkenet er godt ustyrt med komfyr/ovn, kaffitrakter og ellers det som trengs for matlaging. Kjøleskap. Badet er grei størrelse med enkelt dusjkabinett og vask. Snurredo. Hovedsoverom med dobbeltseng.

Hems: 2 romslige soverom med 2 dobbeltsenger samt 1 madrass på gulvet. 

Leker og bøker til barn i alderen 3-6 år. 

God 4G dekning.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Alle bestillinger av denne hytta belastes på bestillingsdato. Bestiller har rett til å avbestille leieforholdet inntil 30 dager før leieforholdet starter, og vil da få refundert 90% av leiesummen.

Ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforholdet starter refunderes 50% av leiesummen. Ved bestilling mindre enn 7 dager før leieforholdet starter gis ingen refusjon. Forhold som ligger utenfor eiers kontroll (feks værmessige) gir ikke rett til refusjon. 

I den perioden isen smelter på vannet, klekkes det mye mygglarver og kan være sjenerende for oppholdet. Det skjer vanligvis i perioden medio juni - 1. juli men varierer fra år til år.

Hytta kan leies for minimum 2 døgn og maksimalt 7 dager og til familier/rolige personer over 25 år. 

Hytta skal støvsuges, vaskes og rengjøres før avreise. Se ellers anvisninger for bruk av hytta ved ankomst / avreise.

Ved er inkludert i prisen. Vedfyring er primært for kosens skyld og ikke ment som hovedvarmekilde.

Eier tar kontakt med leietakere på forhånd for å informere om nøkkelhenting og tips til oppholdet.

 

Nøkkelhenting

Egen boks med kodelås. Kode sendes på sms kvelden før avreise.

Turtips

Hytta ligger ved inngangsporten til Jotunheimen og er et eldorado for fjellturer sommer, fine skiturer på vinteren, samt gode fiskemuligheter. 

Det er flere merkede T-stier i området og de ubetjente hyttene Slettningsbu, Tomashelleren og Yksendalsbu er fine turmål. Eidsbugarden og Fondsbu er flotte betjente hytter og er utmerkede turmål gjerne på sykkel på fin grusvei (ca 20 km). Rett bak hytta ligger Tyinstølnøse og Galden som er ypperlige toppturer for den treningsglade eller som turmål for små føtter. Fiske i de mange fjellvannene er også bra med fin ørret. Fiskekort kan kjøpes på Joker på Tyinkrysset http://www.vangivaldres.no/aktivitetar/sumaraktivitetar/fiske/

 

For de som ønsker litt tøffere turer er det flere majestetiske tinder i området; Falketind, Uranostind, Stølsnostind, Langeskavltind og mye mer. Det er klatring og brevandring for den som måtte ønske det. http://www.tyinaktiv.no/ Kort kjøretur over Tindevegen til Turtagrø der Hurrungane ligger og venter med sine alpine tinder. 

Et annet godt turtips på sommeren er å kjøre til Øvre Årdal og vider til Hjelle der man tar beina fatt og går innover til Vetti Gard og Vettisfossen; Nord-Europas høyeste frittfallende foss. Hele Utladalen er en skjult perle med utrolig kulturhistorie. Se også Avdalen Gard med bevertning på sommerstid.

På vinteren er det blir det tråkket og merket løype "Solskinnsrunden" som er en 13 km lang flott skiløype med start rett utenfor hytta. På Tyin-Filefjell er det skisenter med eget barneområde og god kafe.

Hytta har en super akebakke rett ned på isen som er god underholdning for de små.

Selger vil være behjelpelig med andre tips til oppholdet. Velkommen!