Flott hytte i Femund - Engerdal 400 meter fra Vurrusjøen.

Hytta har skjermet beliggenhet i en idyllisk bjørkelund i utkanten av en gård på Lillebo, 400 m fra Vurrusjøen som er et populært fiskevann. Sjøen er kjent for storfisk, ørret og gjedde.

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
2
Areal
75 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Kopparleden 251
Poststed
2443 Drevsjø

Beliggenhet

Kontakt utleier

Lage Trangsrud

93050436

lagetrangsrud@gmail.com

Video

Velg ankomst og avreise

Veibeskrivelse

Fra Drevsjø - følg RV 218 mot svenskegrensa.

Om hytta

Hytta har skjermet beliggenhet i en idyllisk bjørkelund i utkanten av en gård på Lillebo, 5 km øst for Drevsjø i destinasjonen Femund-Engerdal. Hytta ligger 400 m fra Vurrusjøen som er et populært fiskevann og kort vei til Jyltingsmarka med gode muligheter for fiske og kanopadling. Turmuligheter med merkete stier rett utafor hyttedøra, der skihytta/vardeberget er et populært turmål (ca 3 km). Hytta ligger midt i kommunen og er derfor et flott utgangspunkt for turer i hele Femund Engerdal.

Yrende dyreliv utenfor hytta både sommer og vinter, så her er det gode muilgheter til å sitte i sofaen og se på viltlevende dyr utenfor vinduet.

På vinteren er det kort vei til skiløype (passerer 20 meter fra hytta) og det er 40 minutter til Idrefjell og 30 minutter til Engerdal Østfjell. Gode isfiskemuligheter, i 2018 ble det tatt en ørret på 6,5 kg på isen på Vurrusjøen!  Kort vei til isbane (bilkjøring) og snøscooterløyper for de som er interessert i det. Dette er derimot ikke til sjenanse for de som bare vil ha villmark,stillhet og ro - her er det plass nok til alle.

 

Det er 3 minutter til Sverige fra hytta.

 

Hytta har 1 bad med toalett og dusj. 4 faste sengeplasser fordelt på 2 soverom (1 køyeseng på soverom 1 og en dobbeltseng på soverom 2) i tillegg er det en stor sovesofa på stua med 2 sengeplasser. Stue m/spisekrok og peisovn, egen kjøkkenkrok. Det er 1 bod inne i hytta og en vedbod ute. Hytta har også en overbygd terrasse og en platting. Hytta er fullt utstyrt med dyner, puter og dekketøy for 6 personer, kaffetrakter, oppvaskmaskin, komfyr, radio og tv m.m

Nytt for året- hytta har fått innlagt wifi.

 

Det er mulighet for å leie båt i Vurrusjøen, enten som robåt eller med motor (15 hk). På vinteren er det mulig å leie snøscooter (touring-scooter), kjelke er også tilgjengelig for utleie. Leie av båt eller scootere avtales med utleier på på 93050436 eller mail lagetrangsrud@gmail.com.

Hytte-/Avbestillingsregler

Leietaker vasker før avreise og forlater hytta i den stand man selv ønsker å finne den.

 

NB: Koronaretningslinjer!

Hytta vil kunne stenges på kort varsel på bakgrunn av endrede råd fra helsemyndighetene. Det kan også være nødvendig å heve bookingen eller bli nødt til å innføre karantene-dager (stenge hytta etter forrige utleie) dersom den generelle smittesituasjonen krever det. Leietaker vil i slike tilfeller få refundert sine kostnader eksl 10% som vi må betale inatur.

Vi anbefaler ikke utleie til mer enn 5 personer/en familie inntil videre.

Dersom noen antas å ha vært smittet når man besøkte hytta skal utleier informeres umiddelbart!

 

Korona vask og ting du må ta med selv:

Du finner egnede rengjøringsmidler i hytta. Benytt nye/rene kluter, varmt vann, såpe, klorin og gummihansker når du gjør rent. Rene kluter og gummihansker må tas med hjemmefra! Bruk flere par gummihansker; ett til kjøkken, ett til bad-/vaskerom og ett til øvrige rom. Engangskluter kastes i søppelet, ikke i toalettet.  Gummihansker og andre kluter du selv hadde med, tas med hjem.

Ta også med laken/lakenpose, sovepose og putevar selv, det samme gjelder vaske og desinfeksjonsmidler for personlig hygiene inkl håndhygiene. Vask hendene ofte!

 

Det ligger en vaskeveiledning i hytta og vi ber om at denne blir fulgt, signeres og legges igjen i hytta.

 

 

Kunden har rett til å avbestille leieforholdet inntil 30 dager før leieforholdet starter. Utleier refunderer 75 % ved slik avbestilling. Ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforholdet starter refunderes 50 % av leiesummen. Ved avbestilling mindre enn 14 dager før leieforholdet starter gis ingen refusjon. Vi anbefaler alle våre kunder å ha avbestillingsforsikring sammen med sin reiseforsikring.

Nøkkelhenting

Avtales med utleier på 93050436 eller mail lagetrangsrud@gmail.com

Turtips

Følg merket sti fra hytta, ca 3 km, til vardeberget (brannstasjon) - flott utsiktspunkt. Skiløyper på vinteren.

Mange mil med fantastiske snøscooter-traseer. Mer informasjon på https://engerdalscooter.no/

Femund II, Blokkodden villmarksmuseum, Marikroken Seter, Stall Rydland, Gutulia Najonalpark, Femundsmarka Nasjonalparksenter.

 

Noen inspirasjonsfilmer:

Sommer i Femund Engerdal: https://youtu.be/rSinbY2KUQo

Vinter i Femund Engerdal: https://youtu.be/wCGPuSCgkmo

Sommerfiske i Femund Engerdal: https://vimeo.com/221575188

Isfiske i Femund Engerdal: https://vimeo.com/254494619

6,5 kg ørret på isen på Vurrusjøen: https://youtu.be/Om8p5ETC_Ig

Andre aktuelle tilbud