Flott hytte i Femund - Engerdal 400 meter fra Vurrusjøen.

Hytta har skjermet beliggenhet i en idyllisk bjørkelund i utkanten av en gård på Lillebo, 400 m fra Vurrusjøen som er et populært fiskevann. Sjøen er kjent for storfisk, ørret og gjedde.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
6 personer
Antall soverom
2
Areal
75 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Strøm og ved
Strøm
Ja
Toalett
Ja
Vann
Innlagt
Dusj
Ja
Kokemuligheter
Ja
Oppbevaring av mat
Ja
Sengetoy
Ta med sengetrekk, laken eller lakenpose
Kjøkkenutstyr
Godt utstyrt

Veibeskrivelse

Fra Drevsjø - følg RV 218 mot svenskegrensa.

Video

Kontakt oss

Lage Trangsrud

93050436

lagetrangsrud@gmail.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Hytta har skjermet beliggenhet i en idyllisk bjørkelund i utkanten av en gård på Lillebo, 5 km øst for Drevsjø i destinasjonen Femund-Engerdal. Hytta ligger 400 m fra Vurrusjøen som er et populært fiskevann og kort vei til Jyltingsmarka med gode muligheter for fiske og kanopadling. Turmuligheter med merkete stier rett utafor hyttedøra, der skihytta/vardeberget er et populært turmål (ca 3 km). Hytta ligger midt i kommunen og er derfor et flott utgangspunkt for turer i hele Femund Engerdal.

Yrende dyreliv utenfor hytta både sommer og vinter, så her er det gode muilgheter til å sitte i sofaen og se på viltlevende dyr utenfor vinduet.

På vinteren går skiløypa rett utafor hytta (10 m) og det er 40 minutter til Idrefjell og 30 minutter til Engerdal Østfjell. Gode isfiskemuligheter, i 2018 ble det tatt en ørret på 6,5 kg på isen på Vurrusjøen!  Kort vei til isbane (bilkjøring) og snøscooterløyper for de som er interessert i det. Dette er derimot ikke til sjenanse for de som bare vil ha villmark,stillhet og ro - her er det plass nok til alle.

 

Det er 3 minutter til Sverige fra hytta.

 

Hytta har 1 bad med toalett og dusj. 4 faste sengeplasser fordelt på 2 soverom (1 køyeseng på soverom 1 og en dobbeltseng på soverom 2) i tillegg er det en stor sovesofa på stua med 2 sengeplasser. Stue m/spisekrok, peisovn, kjøkken og hems. Det er 1 bod inne i hytta og en bod ute. Hytta har også en overbygd terrasse og en platting. Hytta er fullt utstyrt med sengeklær og dekketøy for 6 personer, kaffetrakter, oppvaskmaskin, komfyr, radio og tv m.m

 

Det er mulighet for å leie båt i Vurrusjøen. På vinteren er det mulig å leie snøscooter (touring-scooter), kjelke er også tilgjengelig for utleie. Leie av båt eller scootere avtales med utleier på på 93050436 eller mail lagetrangsrud@gmail.com.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Leietaker vasker før avreise og forlater hytta i den stand man selv ønsker å finne den.

Kunden har rett til å avbestille leieforholdet inntil 30 dager før leieforholdet starter. Utleier refunderer 75 % ved slik avbestilling. Ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforholdet starter refunderes 50 % av leiesummen. Ved avbestilling mindre enn 14 dager før leieforholdet starter gis ingen refusjon. Vi anbefaler alle våre kunder å ha avbestillingsforsikring sammen med sin reiseforsikring.

Nøkkelhenting

Avtales med utleier på 93050436 eller mail lagetrangsrud@gmail.com

Turtips

Følg merket sti fra hytta, ca 3 km, til vardeberget (brannstasjon) - flott utsiktspunkt. Skiløyper på vinteren.

Mange mil med fantastiske snøscooter-traseer. Mer informasjon på https://engerdalscooter.no/

Femund II, Blokkodden villmarksmuseum, Marikroken Seter, Stall Rydland, Gutulia Najonalpark, Femundsmarka Nasjonalparksenter.

 

Noen inspirasjonsfilmer:

Sommer i Femund Engerdal: https://youtu.be/rSinbY2KUQo

Vinter i Femund Engerdal: https://youtu.be/wCGPuSCgkmo

Sommerfiske i Femund Engerdal: https://vimeo.com/221575188

Isfiske i Femund Engerdal: https://vimeo.com/254494619

6,5 kg ørret på isen på Vurrusjøen: https://youtu.be/Om8p5ETC_Ig

Andre aktuelle tilbud