Flott hytte i Femund - Engerdal 400 meter fra Vurrusjøen.

Hytta har skjermet beliggenhet i en idyllisk bjørkelund i utkanten av en gård på Lillebo, 400 m fra Vurrusjøen som er et populært fiskevann. Sjøen er kjent for storfisk, ørret og gjedde.

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
2
Areal
75 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Kopparleden 251
Poststed
2443 Drevsjø

Beliggenhet

Kontakt utleier

Lage Trangsrud

93050436

lagetrangsrud@gmail.com

Video

Velg ankomst og avreise

Om hytta

Om hytta

Hytta har skjermet beliggenhet i en idyllisk bjørkelund i utkanten av en gård på Lillebo, 5 km øst for Drevsjø i destinasjonen Femund-Engerdal. Hytta ligger 400 m fra Vurrusjøen som er et populært fiskevann og kort vei til Jyltingsmarka med gode muligheter for fiske og kanopadling. Turmuligheter med merkete stier rett utafor hyttedøra, der skihytta/vardeberget er et populært turmål (ca 3 km). Hytta ligger midt i kommunen og er derfor et flott utgangspunkt for turer i hele Femund Engerdal.

Yrende dyreliv utenfor hytta både sommer og vinter, så her er det gode muilgheter til å sitte i sofaen og se på viltlevende dyr utenfor vinduet.

På vinteren er preparerte skiløyper i nærområdet, og det er 40 minutter til Idrefjell i Sverige og 60 min til Trysilfjellet- begge er av nordens største alpindestinasjoner. Videre er der ca 30 min til Sølen alpinsenter, en familiebakke som er åpen i ferietiden. Gode isfiskemuligheter, i 2018 ble det tatt en ørret på 6,5 kg på isen på Vurrusjøen!  Kort vei til isbane (bilkjøring) og snøscooterløyper for de som er interessert i det. Dette er derimot ikke til sjenanse for de som bare vil ha villmark,stillhet og ro - her er det plass nok til alle.

Det er 2,5 km til Sverige fra hytta.

Hytta har 1 bad med toalett og dusj. 4 faste sengeplasser fordelt på 2 soverom (1 køyeseng på soverom 1 og en dobbeltseng på soverom 2) i tillegg er det en stor sovesofa på stua med 2 sengeplasser. Stue m/spisekrok og peisovn, egen kjøkkenkrok. Det ver innstallert varmepumpe som gir mulighet for stabil ønsket temperatur. Det er også innstallert wifi i hytta. Det er 1 bod inne i hytta og en vedbod ute. Hytta har også en overbygd terrasse og en platting. Hytta er fullt utstyrt med dyner, puter og dekketøy for 6 personer, kaffetrakter, oppvaskmaskin, komfyr, stor tv med radio m.m

Husk å ta med sengetøy (dynetrekk og putevar).

Det kan være mulighet for å leie båt i Vurrusjøen, ta kontakt med utleier på på 93050436 eller mail lagetrangsrud@gmail.com.

 

 

Hytte-/Avbestillingsregler

Leietaker vasker før avreise og forlater hytta i den stand man selv ønsker å finne den. Manglende vask/renhold vil bli etterfakturert.

Kunden har rett til å avbestille leieforholdet inntil 30 dager før leieforholdet starter. Utleier refunderer 75 % ved slik avbestilling. Ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforholdet starter refunderes 50 % av leiesummen. Ved avbestilling mindre enn 14 dager før leieforholdet starter gis ingen refusjon. Vi anbefaler alle våre kunder å ha avbestillingsforsikring sammen med sin reiseforsikring.

Nøkkelhenting

Avtales med utleier på 93050436 eller mail lagetrangsrud@gmail.com

Veibeskrivelse

Fra Drevsjø - følg RV 218 mot svenskegrensa.

Turtips

Følg merket sti fra hytta, ca 3 km, til vardeberget (brannstasjon) - flott utsiktspunkt. Skiløyper på vinteren.

Mange mil med fantastiske snøscooter-traseer. Mer informasjon på https://engerdalscooter.no/

Femund II, Blokkodden villmarksmuseum, Stall Rydland, Gutulia Najonalpark, Femundsmarka Nasjonalparksenter.

 

Noen inspirasjonsfilmer:

Sommer i Femund Engerdal: https://youtu.be/rSinbY2KUQo

Vinter i Femund Engerdal: https://youtu.be/wCGPuSCgkmo

Sommerfiske i Femund Engerdal: https://vimeo.com/221575188

Isfiske i Femund Engerdal: https://vimeo.com/254494619

6,5 kg ørret på isen på Vurrusjøen: https://youtu.be/Om8p5ETC_Ig

Andre aktuelle tilbud