Dammhytta. Valdalsfjellet, mellom Femundsmarka og Gutulia

Dammhytta. Romslig og trivelig hytte. Er det eldste huset på gården, sto tidligere inne på gården og ble brukt som sommerstue. 2 soverom, toalett med dusj, oppholdsrom med TV.

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
2
Areal
55 m2
Ankomst
tidligst kl 14:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Valdalsfjellet 545
Poststed
2443 Drevsjø

Beliggenhet

Kontakt utleier

Valdalen Gård

Martin eller Lena.

62459547 / 99293125 / 93052460

post@valdalen.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Valdalen Gård er en gammel fjellgård som ligger 800 meter over havet, mellom Femundsmarka og Gutulia nasjonalparker, og mellom Elgå ved Femund og svenskegrensen.

Om hytta

Hytta er på 55 kvm. Har 2 soverom med tilsammen 6 sengeplasser, 7 om familiekøya benyttes til 3 pers. Oppholdsrom med sofakrok og TV, kjøkken med hybelkomfyr og spisebord i samme rom. Toalett med dusj. Bastu finnes i annen bygning på gården, og kan leies etter avtale.

 

 

Søkeord: Femund Elgå Grøvelsjøen Idre Drevsjø 

Hytte-/Avbestillingsregler

Vi forventer oss at våre gjester forlater hytta i samme stand som de selv vil finne den i ved ankomst. Er det mangler eller feil vil vi gjerne høre det , så vi kan ordne opp i det så snart som mulig.  Hytta skal vaskes ved avreise, eller det kan avtales at utleier vasker mot et pristillegg. 

 

Avbestilling:

Ved avbestilling inntil 14 dager før ankomst refunderes 85 % av leiebeløpet

Ved avbestilling mindre enn 14 dager, men før 7 dager før ankomst refunderes 50 % av leiebeløpet

Ved avbestilling mindre en 7 dager før ankomst gis ingen refusjon.

 

Vi anbefaler våre kunder å ha avbestillingsforsikring sammen med sin reiseforsikring.

Nøkkelhenting

Nøkler utleveres av oss her på gården, eller etter avtale.

Turtips

Valdalen Gård ligger rett under skoggrensen på 800 MOH, og har rikelig med muligheter for turer både sommer og vinter. For sommerbruk er det merkede stier til Gutulia, Sylen, Svukuriset og Grøvelsjøen. Det er mange fine sjøer og bekker / elver i området, som har fiskemuligheter for alle, både for store og små, både ved vei og langt inn i ødemarka. Fiskekort for Engerdal fjellstyres område, kan kjøpes her hos oss. Det er ypperlige muligheter for padling i området, kano kan leies ved Sorken. En kort biltur vil ta deg til områdets fineste badestrand, om du skulle trenge litt avkjøling i sommervarmen. Det er 4 km til svenskegrensen, og 10 km til svensk butikk på Storsetra, her finnes også restuarant, om du skulle ønske en bedre middag. Norsk butikk finner du på Elgå ved Femunden, 18 km unna. Her anløper også rutebåten Femund 2, som kan ta deg inn i ødemarka, eller bare på en sightseeing tur, på Femund fjellstue får du kjøpt et godt måltid mat. På vinteren har vi oppkjørte skiløyper som går sammen med det svenske løypenettet, og utgjør ca 120 km med fine preparerte sammenhengende løyper. Det er ca 11 km til alpinanlegg ved Grøvelsjøen, og 47 km til Idre Fjell, der det foruten stort alpinanlegg blandt annet også finnes utendørs og innendørs svømmebasseng, tennisbaner, bowlinghall, sportsforretning mm. Gården er et utmerket utgangspunkt for turer både sommer og vinter, om du vil beseire fjelltoppene i området, eller bare ut og koke kaffe.

 

http://www.engerdal-fjellstyre.no  

http://www.idrefjall.se

http://www.femundfjellstue.no

http://www.storsatra.se

http://www.femundcanoecamp.com

 

Andre aktuelle tilbud