Fremre Almlivoll

Hytte som ligger i flott turterreng sommer som vinter, fiskemuligheter i Forra og Ulstadtjern. For det meste skogsfuglterreng men ryper vil du også finne under høstjakta.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
7 personer
Antall soverom
2
Areal
45 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
2 km (sommer)
5,5 km (vinter)

Adresse

Adresse
Risvolvegen 485
Poststed
7520 Hegra

Veibeskrivelse

Ta av fra E14 ca. 3 km øst for Hegra Sentrum og kjør opp Forradalen. Kjør til Vigdenes og videre langs bomvei inn til Elgvadet. På vinteren er ikke veien brøytet og det er parkering ved Øver Vigdenes.

Kontakt oss

Fjellstyrene i Stjørdal

Håvard Fossbakk

92647064

stjordal.fjelloppsyn@fjellstyrene.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Hytta ligger på Elgvadsfoss statsallmenning og er en gammel voll som nå fungere som utleiehytte. Om sommeren kjører du med bil frem til Elgvadet og en hengebru tar deg over elva Forra. Da er det ca. 2 km å gå opp til hytta. Om vinteren er veien ikke brøytet og du må plusse på ca. 3 km etter scootertrasse for å komme frem til Elgvadet. Hytta ligger fint til i terrenget med utsikt østover mot Blåstøyten og Kliningen. Almlivola er den høyeste toppen på 569 moh og ligger ikke lang fra hytta. Det er fiskemuligheter i Ulstadtjernene og elva Forra som renner en liten kilometer nedenfor hytta. Området er fint for skogsfugljakt og ryper finner du også i det delvis åpne landskapet som er preget av myr med furumoer og granklynger. Hytta har enkel standard men området gir absolutt en villmarksfølelse og det ferdes forholdsvis lite folk i området.

 

Her finner du info om Fjellstyrene i Stjørdal

Hytteregler/Avbestillingsregler

Din hund er velkommen i hytta, men den skal ikke ligge i senger eller møbler. For øvrige hytteregler og avbestillingsregler, se vedlegg.

Vi ber også om at du fyller ut og sender oss rapporteringsskjema etter endt leieperiode.

 

Korona 

Med noen tilpasninger, går hytteleien hos Fjellstyrene i Stjørdal som normalt i sommer med booking i forkant på inatur.no som vanlig.

Vi ber om at alle brukerne av utleiehyttene har ekstra fokus på renhold og smittevern. Ta  med egne laken og putetrekk. Hyttene er og vil bli utstyrt med håndsåpe for vask av hender samt andre rengjøringsmidler til vask av gulv osv. Vi har ikke desinfeksjon slik som antibac på våre hytter så leietakere bes ta med dette selv. Det er viktig at alle som bruker hyttene er frisk og i god form, skulle noen bli syke under eller kort tid etter opphold på noen av våre hytter som kan relateres til korona ber vi dere om å varsle fjellstyrene så fort som mulig slik at vi kan stenge for videre utleie i en periode.

 

Avbestillingsregler

Alle bestillinger av fjellstyrenes hytter belastes ved bestillingsdato. Kunden har rett til å avbestille leieforholdet innen 14 dager før leieforholdet starter og vi vil refundere 80% av beløpet. Ved senere avbestilling belastes kunden hele beløpet.

Vi anbefaler alle våre kunder å ha avbestillingsforsikring sammen med sin reiseforsikring.

 

Nøkkelhenting

Nøkkel finner du i nøkkelsafe ved inngangsdør. Safen åpnes med kode som du får oppgitt sammen med bestillingsbekreftelsen. Nøkkel legges tilbake i nøkkelsafen ved avreise.