Lelangsplassen – idyllisk beliggende like ved vannet Lelangen i Finnemarka

Hytta ligger ca. 50 meter fra vannet i et område med flotte muligheter for både jakt, fiske og annet friluftsliv hele året. Finnemarka er like nord for Drammen og bare om lag en time fra Oslo.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
5 personer
Antall soverom
2
Areal
60 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
4 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Ved
Strøm
Solcelle
Toalett
Utedo
Vann
Bekk og tjern. Drikkevann anbefales tatt med.
Dusj
Nei
Kokemuligheter
Gasskomfyr med stekeovn
Oppbevaring av mat
Gasskjøleskap med fryseboks
Sengetoy
Dyner og puter til 5 stk. Ta med laken, pute- og dynetrekk eller lakenpose.
Kjøkkenutstyr
Tilstrekkelig til antall sengeplasser

Plantegning

Veibeskrivelse

Vestsideveien følges fra Lierbyen til Oddeval. Glitreveien (til venstre) følges fra Oddeval til Fløytenveien (til venstre) mot Lelangen. Fra Fløytenveien til Lelangshytta er det 5,3 km. Glitreveien er bomvei. Avstanden fra bommen til Lelanghytta er 9,6 km. Vegbeskrivelse på kart.

 

Leietaker får tilgang til bomnøkkel. LEIE AV LELANGSPLASSEN GIR LEIETAKER KUN TILLATELSE TIL Å KJØRE VEGEN OPP TIL HYTTA OG IKKE PÅ ØVRIGE VEGER I FINNEMARKA.

 

Hyttenøkkelen finnes i en liten svart boks ved siden av inngangsdøra (koden blir oppgitt ved forespørsel når dere har leid hytta). Bomnøkkelen finnes ved bommen på Glitreveien. Sjekk med vedlikeholdsmannen tilstand på vei høst/vår. På ski er det raskest å gå inn fra Eiksetra, betalingsbom kr 20 (kontanter), i tillegg parkeringsavgift Eiksetra kr 20 (kontanter). Skiløype fra Eiksetra, følg Lelangsbekken fra Grunnevannet og opp til Lelangen og videre til rett nedenfor hytta.

Om oss

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

Les om våre tilbud innen jakt, fiske og hytteutleie på statskog.no

 

Turtips på godtur.no

 

Statskogs personvernerklæring

Kontakt oss

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Lelangsplassen ligger like ved nordenden av vannet Lelangen. I området er fantastiske muligheter for både jakt, fiske og friluftsliv. Rett nedfor hytta går det skiløyper. Det brøytes ikke frem til hytta, og på snøføre må man således gå på ski frem. Fra Eiksetra er det omtrent fire kilometer i oppkjørte løyper frem til Lelangsplassen. Fra 1.april kan man kjøre helt frem til hytta, hvis forholdene tillater det. Oppdatert opplysninger kommer senere.

 

Panoramavisning av Lelangsplassen (fungerer best med Crome eller Firefox).

 

Robåt (14 fot alubåt, 5 flytevester for hhv 2 voksne og 3 barn) inkludert i leia. Årer i uthus. Åregafler, bunnplugg og øsekar i bøtte under benk i vaskerom/bod i hytta sammen med redningsvester.

 

Solcelleanlegg 12v for belysning. Hovedbryter -på /av-knapp er til høyre på panel ved inngagnsdør. Når hytta forlates skal det stå på en lampe i hvert rom. Hovedbryter slås av (med et trykk) når hytta forlates.

 

Gassvarsel/alarm: Alarmen piper seks ganger når solcelleanlegget slås på.

 

Dine tilbakemeldinger er helt avgjørende for  videreutvikling av vårt hyttetilbud til deg. Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold.

Gi oss din tilbakemelding her. Passord til undersøkelsen er statskog

Hytteregler/Avbestillingsregler

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. 

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt.

Ta med reserve.

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Nøkkelhenting

Kodeboks med nøkkel til hytta og Glitrebommen. Samme kode på hytte som på bom. For koder kontakt  hyttetilsyn i god tid for å få rede på koden til boksen.  Hyttetilsyn: Borgar Pedersen tlf. 994 40 834 evnt borgar32@gmail.com  Sekundært send e-mail til friluftstorget@statskog.no (ring hverdager mellom 8-1530 til 74 21 30 00 tast 1 ).  Evnt Heidi Brenden mobil 92252604. Bomnøkkel til hytta på veggen til venstre for inngangsdør. Bomnøkkel til  Glitrebommen er plassert i nedre nøkkelboks bak på oppslagstavle av tre før Glitrebommen.

 

Turtips

Hytta er merket med grønn tusj på vedlagte skiløypekart. Skiløypa går mellom hytta og Lelangen-vannet. For skiforhold gå til www.lier-ski.com.

 

En tur rundt vannet Glitre er en flott opplevelse. Glitre er drikkevann for svært mange mennesker. Når du ferdes i området rundt vannet må du derfor ta hensyn til dette. Se link vedrørende ferdselsregler rundt Glitre og i vannets nedbørsfelt: https://lovdata.no/dokument/OV/forskrift/2003-10-10-1233

 

Andre aktuelle tilbud