Lelangsplassen – idyllisk beliggende like ved vannet Lelangen i Finnemarka

Hytta ligger ca. 50 meter fra vannet i et område med flotte muligheter for både jakt, fiske og annet friluftsliv hele året. Kun omlag en time fra Oslo.

Størrelse og ankomst

Senger til
5 personer
Antall soverom
2
Areal
60 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
4 km (vinter)

Plantegning

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Lelangsplassen ligger like ved nordenden av vannet Lelangen. I området er fantastiske muligheter for både jakt, fiske og friluftsliv. Rett nedfor hytta går det skiløyper. Det brøytes ikke frem til hytta, og på snøføre må man således gå på ski frem. Fra Eiksetra er det omtrent fire kilometer i oppkjørte løyper frem til Lelangsplassen. Under vintersesongen vil det være begrenset med tilsyn og det kan da forekomme at hytta ikke til enhver tid er tilfredsstillende rengjort. For sikkerhetsskyld bør man ta med seg toalettpapir, fyrstikker og stearinlys om man skal leie hytta vinterstid. Fra slutten av mai kan man de fleste år kjøre helt frem til hytta, hvis forholdene tillater det. Ta kontakt med hytteoppsynet for å få status på føreforhold på vegen om du har tenkt å kjøre opp i mai.

Hytta er merket med grønn tusj på vedlagte skiløypekart. Skiløypa går mellom hytta og Lelangen-vannet. For skiforhold gå til www.lier-ski.com.

Robåt (14 fot alubåt, 5 flytevester for hhv 2 voksne og 3 barn) inkludert i leia. Årer i uthus. Åregafler, bunnplugg og øsekar i bøtte under benk i vaskerom/bod i hytta sammen med redningsvester. Det er ikke tillatt til å benytte motor på båten, heller ikke elektrisk motor. Solcelleanlegg 12v for belysning. Gassvarsel/alarm. Det er mobildekning ved hytta.

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Lelangsplassen.

 

Se 360-visning av hytta:  Stue     Kjøkken     Soverom 1     Soverom 2

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Kodeboks med bomnøkkel finnes på baksiden av tretavle ved Glitrebommen. Kodeboksen er merket med Lelangsplassen. Lås dere inn bommen og legg så bomnøkkel tilbake i kodeboks som låses. Bom skal til enhver tid være låst. Nøkkel til hytta finnes i egen kodeboks til venstre for inngangsdøra på hytta. Det er samme kode på både bom og hytte.

For å få oppgitt kode, ta kontakt i god tid med friluftstorget på telefon 74213000 hverdager mellom 8-1530 / friluftstorget@statskog.no eller hytteoppsyn Truls Hafslund tlf. 996 08 071 / truls.hafslund59@gmail.com - eventuelt kontakt Torkel Skoglund 970 36 320.

Leie av Lelangsplassen gir kun tillatelse til å kjøre vegen opp til hytta og ikke på øvrige veger i Finnemarka. 

Veibeskrivelse

Vestsideveien følges fra Lierbyen til Oddeval. Glitreveien (til venstre) følges fra Oddeval til Fløytenveien (til venstre) mot Lelangen. Fra Fløytenveien til Lelangshytta er det 5,3 km. Glitreveien er bomvei. Avstanden fra bommen til hytta er 9,6 km. Leietaker får tilgang til bomnøkkel.

Leie av Lelangsplassen gir kun tillatelse til å kjøre vegen opp til hytta og ikke på øvrige veger i Finnemarka. 

Vegbeskrivelse på Google maps

Turtips

Turtips 1: Sykkeltur Justad-Glitre-Saga-Kanada-Justad

Turtips 2: Fra Sponevollen til Hovlandsfjellet

Turtips 3: Rundtur om Gjevlekollen fra P-plassen i Rustanveien

Turtips 4: Lierdalen fra fugleperspektiv

 

Åpne koier i området: Gjevlekollbua   Lunnaashytta  Fallet  Hovlandshytta 

 

Glitre er drikkevann for svært mange mennesker. Når du ferdes i området rundt vannet må du derfor ta hensyn til dette. Se link vedrørende ferdselsregler rundt Glitre og i vannets nedbørsfelt.

Video som viser jakt, fiske og friluftsliv i Finnemarka

Andre aktuelle tilbud