Beverbu, stor hytte i Drangedal. Flotte fiske- og turområder!

Beverbu, romslig hytte med plass til 11. Hytta har 4 soverom, 3 bad, badstue. Perfekt utgangspunkt for tur, fiske og friluftsliv i vår vakre natur! God standard!

Størrelse og ankomst

Senger til
11 personer
Antall soverom
4
Areal
200 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Fjellgårdsveien 782
Poststed
3750 Drangedal

Beliggenhet

Kontakt utleier

Åse Vøllestad skogen as

Pål M. Kirkeby

930 27 011

paal@aase-vollestad.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Med fokus på gode naturopplevelser!

Åse Vøllestad skogen as kan tilby varierte aktiviteter i kombinasjon med overnatting i en av våre mange hytter på Drangedals største skog- og utmarkseiendom. Eiendommen ligger sør/vest i Drangedal i nærheten av Gautefall.

 

  • Hytteutleie for familier, næringsliv, friluftsliv, fotturer, bading og fiske.

 

Ta kontakt for tilbud på gode opplevelser!

Pål Kirkeby tlf 930 27011.

paal@aase-vollestad.no

Tor Fjellheim tlf 480 00131

tor@aase-vollestad.no

 

Følg Åse-Vøllestad skogen på Facebook

 

Om hytta

 

Stor romslig tømmerhytte på 200 kvadratmeter i nærheten av Gautefall. Hytta ligger idyllisk til inne i furuskogen, med kort vei til naturen.

Hytta har 4 soverom, 3 av soverommene har eget bad på rommet, i tillegg er det 2 toaletter og badstue med egen dusj. Varme i alle gulv, peis og vedovn.
Hytta er utstyr med det man trenger. Det er tv og trådløst nett (fiber). Sitteplass til 12 stk. ved spisebord. Stort kjøkken med eget kjølehjørne. Stor stue med godt med sitteplasser og peis. Hytta passer like godt til jaktturer som familieturer.
Pris er inklusiv  ved og strøm. Obligatorisk sluttrengjøring på kr 1 200,- kommer i tillegg til døgnleie og legges til prisen ved online booking.

Kullgrill og utemøbler.

Hytta ligger ca. 6 km nord for Gautefall i rolige omgivelser uten andre hytter i nærheten, brøytet vei frem til hytta. Kjempeflott turterreng rett utenfor hytteveggen. Det er scooterløyper i området som er fine å gå på ski og ake i.


Tillatt med hund under visse forutsetninger.

 

Gode fiskemuligheter i et av våre fiskevann, vi har over 30 forskjellige vann på eindommen, i hovedsak kun ørret.

 

Hytte-/Avbestillingsregler

Obligatorisk sluttrengjøring kr 1 200,- kommer i tillegg til døgnprisen.

Nøkkelhenting

Vi har nøkkelbokser på alle våre utleiehytter. Du får kode på epost før ankomst.

Turtips

Hytta ligger på eiendommen Åse Vøllestad skogen. Eiendommen er på ca. 65.000 daa, noe som gir god boltreplass for friluftsaktiviteter.

Terrenget er en god blanding av skog, myr, vann og elv. Ypperlig turterreng, både i skog og hei og langs våre mange kilomter med skogsbilveier. Skogsbilnettet er også fint til sykling.

Gode fiskemulighteter i våre mange vann og elver, fiskekort kjøpes på Inatur.no. Det er også mulighet for å leie båt og fiske med garn.

Det er også mulig å leie jakt i forbindelse med hytteoppholdet.

På sommerstid er det flotte svarberg og vann for bading og avslapping. På kvelden eller tidlig morgen kan man reise på safari og se etter elg og andre dyr på en av våre mange viltåkere.

 

Mulighet til å kjøpe lokalmat på et gårdsutsalg like i nærheten. Ca. 20 minutter kjøring til Drangedal sentrum der det er butikker som dekker de fleste behov.

kort vei til Gautefall alpinanlegg.

Gautefall event kan by på tilrettelagte opplevelser: http://gautefallevent.no/

I Drangedal ligger også Hullfjell gård som kan tilby åpen gård, matservering og aktivtetspark i vannet, Forside - Hulfjell Familiepark

 

Andre aktuelle tilbud