HOGNABUA i Forollhogna nasj.park

HOGNABUA! Mulighet for leie i et flott fjellområde midt i hjertet av Forollhogna nasjonalpark! Ved foten av Forollhogna og ved Forelsjøen. Velkommen!

Størrelse og ankomst

Senger til
3 personer
Antall soverom
1
Areal
9 m2
Ankomst
tidligst kl 12:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
6 km (sommer)
20 km (vinter)

Beliggenhet

Kontakt utleier

Singsås fjellstyre

99554891

Singsas@fjellstyrene.no

Velg ankomst og avreise

Om hytta

Fjellstyret er stolt av å kunne tilby bruk og leie av den nye " Hognabua" som ble oppført i 2013 og ferdigstilt i 2014. Hytta ligger ved foten av Forollhogna, som er grensefjellet mellom Sør-Trøndelag og Hedmark fylker.

Hytte-/Avbestillingsregler

VELKOMMEN TIL HOGNABUA!

Singsås fjellstyret tilbyr leie av hytta for utøvelse av friluftslivets gleder!

Leien gjelder nordre rom (innerste) som er avlåst. Leietaker(e) har dette rommet til rådighet for inntil tre (sammenhengende) overnattinger.

Evt. ønske om flere leiedøgn skal avklares med fjellstyret, da det skal være mulig for flere å benytte seg av tilbudet.

Muligheten for leie gjelder KUN private personer.

Firma, foretak innen reiseliv samt offentlige organ skal avtale med fjellstyret dersom leie er ønskelig. Det skal tas kontakt med fjellstyret senest tre dager før evt. leie. Leieperiode er inntil to overnattinger. Avtalt pris skal innbetales før leie.

Følgende regler gjelder:

 • Leietaker skal benytte seg av kjøkkenutstyr og kokemuligheter som er i rommet.
 • Sengetøy (laken) og sovepose må leietaker selv bringe med seg. Det er ingen dyner/puter i hytta.
 • Leietaker påser at sikkerheten bli ivaretatt mht. bruk av kokeutstyr og vedovn. Hendelen på gassflasker skal være slått av på kvelden og om natten. Dette gjelder også for søndre rom. Det er brannslokningsutstyr i begge rom. Påse at det er batteri i røyvarsler. Om dette ikke er i orden gis det melding når nøkkel leveres tilbake
 • Leietaker(e) må være klar over at søndre rom er åpent for allmenheten og at dette kan benyttes for dagsbesøk. Det er kun nordre rom som er ment for overnatting. Fjellstyret forutsetter at brukere av hytta utviser gjensidig respekt under oppholdet.
 • Søppel og tomgods SKAL tas med hjem. Dette vil bidra til et trivelig miljø i og ved hytta og uthus.
 • Ved er kun ment for innendørs bruk og brukes med måte.
 • Innbetalt leie refunderes ikke.                                                                                                                                                      
 • UTHUS:
 •  Det er utedo i uthuset. Leietaker må selv sørge for eget dopapir. Kast ikke søppel i do!
 • Ved er i uthuset. Utstyr og annet som befinner seg i uthuset er fjellstyrets eiendom. Det er ikke anledning til å etterlate utstyr i uthuset.
 • Nøkler hentes og leveres hos nøkkelansvarlig. Vedkommende må kontaktes innen to dager før leie. Nøkkelansvarlig har ikke ansvaret for evt. feil/mangler i hytta.

 

 • Ved leie om vinteren kan snøforholdene føre til at hytta/inngangen til hytta er dekket med snø. Fjellstyret tar ikke ansvar for å holde inngangen/hytta tilgjengelig.
 •  Fjellstyret kan ikke ta ansvar for om veien ikke er kjørbar helt fram grunnet årstidene. Det er leietakers ansvar å sjekke om veien vil være åpen. Innbetalt beløp refunderes ikke. 

Fjellstyret ønsker deg/dere et trivelig opphold!

Vennlig hilsen

 

Singsås fjellstyre

Nøkkelhenting

Nøkkel finnes i kodeboks på hytta, Kode fås ved og kontakte hytteansvarlig Odd Torolf Lein telefon 41234497, Thomas Talsnes 95702898, Eller Fjelloppsynet telefon 99554891.  Etter at hytta er bestilt.

Turtips

Det er vel naturlig å titte opp fra et av vinduene i hytta, sjekke været og klyve til topps på Forollhogna (1332 moh) om forholdene ligger til rette for det. Eller rusle barbeint på sandstranda til Forelsjøen og kanskje ta et forfriskende morgenbad?

Området er ypperlig for fine dagsturer! Det har du nok fått et inntrykk av når du har kommet deg inn til hytta.

 

God tur!

Andre aktuelle tilbud