Østre Sonvatna, hytte i hjertet av Roltdalen nasjonalpark

Velkommen til Østre Sonvatna, solrikt beliggende i fint turterreng, med flotte topper rundt. Gode jakt- og fiskeområder. Storvokst fisk i Sonvatnet!

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
3
Areal
35 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
8 km (sommer)
8 km (vinter)

Beliggenhet

Kontakt utleier

Fjellstyrene i Stjørdal

Ivar Rimul

74803900 / 90081530

stjordal.fjelloppsyn@fjellstyrene.no

Velg ankomst og avreise

Veibeskrivelse

Fra Stjørdal, følg veien til Sona og deretter bomvei til Sildra. Fra Sildra er det ca. 2 km etter gruset sti til Vestre Sonvatna. Båt, årer og vester ligger i fjellstyrets båtnaust. Ro båten over det vestre vann og opp Sildra før du krysser det Østre vannet ca. 5 km. Roturen kan være krevende om det er en del vind. Det må også påregnes at båten må trekkes opp den siste biten til det østre vannet. Det kan derfor være lurt å ta med vadere eller regnbukse og tape.

 

Avstand fra vei sommer

 

Avstand fra vei vinter

 

Hyttas GPS-posisjon:

32V 624953/7030334

eller benytt   

N63 22.777  E11 29.996

 

 

Om hytta

Velkommen til Østre Sonvatna, beliggende på en solrik plass nettopp ved Østre Sonvatna og med utsikt til Skarven og Skarvan og Roltdalen nasjonalpark. Det er senger, dyner og puter til 6 personer + hems. På avreisedag er det viktig at leietaker er tilbake ved naustene på Vestre Sonvatna før kl. 15:00 slik at neste leietaker kan overta båten.

 

Jakt og fiske

Gode jaktmuligheter etter småvilt. Godt fiske i Østre Sonvatna, både på isen og fra båt. Vannet har storvokst fisk.

 

Ekstrautstyr

Det følger båt med hytta. Båten ligger i naust nede ved vestre Sonvatnet og har samme 4 talls kode som hytta. Det finnes redningsvester i naustet, men for små barn må egne vester medbringes. I uthuset finner du også isborr.

I hytta er det radio.

 

 

Hytte-/Avbestillingsregler

Din hund er velkommen i hytta, men den skal ikke ligge i senger eller møbler. For øvrige hytteregler og avbestillingsregler, se vedlegg.

Vi ber også om at du fyller ut og sender oss rapporteringsskjema etter endt leieperiode.

 

Korona 

Med noen tilpasninger, går hytteleien hos Fjellstyrene i Stjørdal som normalt i sommer med booking i forkant på inatur.no som vanlig.

Vi ber om at alle brukerne av utleiehyttene har ekstra fokus på renhold og smittevern. Ta  med egne laken og putetrekk. Hyttene er og vil bli utstyrt med håndsåpe for vask av hender samt andre rengjøringsmidler til vask av gulv osv. Vi har ikke desinfeksjon slik som antibac på våre hytter så leietakere bes ta med dette selv. Det er viktig at alle som bruker hyttene er frisk og i god form, skulle noen bli syke under eller kort tid etter opphold på noen av våre hytter som kan relateres til korona ber vi dere om å varsle fjellstyrene så fort som mulig slik at vi kan stenge for videre utleie i en periode.

 

Avbestillingsregler

Alle bestillinger av fjellstyrenes hytter belastes ved bestillingsdato. Kunden har rett til å avbestille leieforholdet innen 14 dager før leieforholdet starter og vi vil refundere 80% av beløpet. Ved senere avbestilling belastes kunden hele beløpet.

Vi anbefaler alle våre kunder å ha avbestillingsforsikring sammen med sin reiseforsikring.

 

Nøkkelhenting

Nøkkel finner du i nøkkelsafe ved inngangsdør. Safen åpnes med kode som du får oppgitt sammen med bestillingsbekreftelsen. Nøkkel legges tilbake i nøkkelsafen ved avreise.

Turtips

Her finner du et fint turterreng med mange flotte topper rund Østre Sonvatna, med Røsshaugen, Finnkleppen og Skarven som naturlige turmål. Skrøydalen byr også på en flott tur i hjerte av Skarvan og Roltdalen nasjonalpark.

 

Se alle tilbudene til fjellstyrene i Stjørdal nederst på siden og hjemmesiden Fjellstyrene i Stjørdal.

Andre aktuelle tilbud