Sonvatna, flott hytte i Stjørdal, passe nær Trondheim

Velkommen til Sonvatna, en velutstyrt og flott beliggende hytte nær Roltdalen Nasjonalpark. Godt fiske etter storørret og bra jaktområde. Perfekt utgangspunkt for topptur til Skarvtoppen 1171 moh.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
10 personer
Antall soverom
3
Areal
70 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
2 km (sommer)
2 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Adresse

Adresse
Sonvatna 4
Poststed
7520 Hegra

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
2 stk vedovner. Ved i uthuset
Strøm
Solcellepanel. USB og sigarettenneruttak montert for lading av tlf.
Toalett
Utedo i uthuset
Vann
Vann hentes ved utløpet av Vestre Sonvatna.
Kokemuligheter
Propan til kokeaparat
Oppbevaring av mat
Propankjøleskap
Sengetøy
Dyner og puter til 7 personer. Ta med eget sengetøy eller sovepose
Kjøkkenutstyr
Tilstrekkelig til 7-10 personer

Veibeskrivelse

32,5 km fra Stjørdal. Kjør retning Sverige og følg skilting til Skarven og Roltdalen Nasjonalpark. Avkjørsel ved Sona, over bru og opp Sondalen etter bomvei til parkeringsplass ved Sildra.

 

Avstand fra vei sommer

Gruset sti fra Sildra, ca 20 min gangtid

 

Adkomst vinter

Muligheter for scooter-transport av varer inn til hytta, kontakt Leif Gylland, 452 74385

 

Hyttas GPS-posisjon:

32V 619859/7031019

Kontakt oss

Fjellstyrene i Stjørdal

Ivar Rimul

74803900 / 90081530

stjordal.fjelloppsyn@fjellstyrene.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Velkommen til Sonvatna, en romslig og godt utstyrt hytte. Store vinduer gir en flott utsikt over Vestre Sonvatna og fjellene Røsshaugen og Finnkleppen i øst. Hytta har syv senger med plass til 10 personer.

 

Jakt og fiske etter storørret

Vestre Sonvatna har en fin bestand av røye og storvokst ørret. Her er det ikke uvanlig å få ørret på over 3 kg. Best fisker du på isen eller med oter i juni. Området er også et flott utgangspunkt for småviltjakt.

 

Tilleggsutstyr

Med i hytteleia følger det båt som ligger i naust nede ved vannet. Naustet har kodelås og åpnes med samme kode som hytta. Redningsvester i uthus, men for små barn må vest medbringes. Annet utstyr: Gassgrill, isborr, hundebur og radio.

 

Hytteregler/Avbestillingsregler

Din hund er velkommen i hytta, men den skal ikke ligge i senger eller møbler. For øvrige hytteregler og avbestillingsregler, se vedlegg.

Vi ber også om at du fyller ut og sender oss rapporteringsskjema etter endt leieperiode.

 

Korona 

Med noen tilpasninger, går hytteleien hos Fjellstyrene i Stjørdal som normalt i sommer med booking i forkant på inatur.no som vanlig.

Vi ber om at alle brukerne av utleiehyttene har ekstra fokus på renhold og smittevern. Ta  med egne laken og putetrekk. Hyttene er og vil bli utstyrt med håndsåpe for vask av hender samt andre rengjøringsmidler til vask av gulv osv. Vi har ikke desinfeksjon slik som antibac på våre hytter så leietakere bes ta med dette selv. Det er viktig at alle som bruker hyttene er frisk og i god form, skulle noen bli syke under eller kort tid etter opphold på noen av våre hytter som kan relateres til korona ber vi dere om å varsle fjellstyrene så fort som mulig slik at vi kan stenge for videre utleie i en periode.

 

Avbestillingsregler

Alle bestillinger av fjellstyrenes hytter belastes ved bestillingsdato. Kunden har rett til å avbestille leieforholdet innen 14 dager før leieforholdet starter og vi vil refundere 80% av beløpet. Ved senere avbestilling belastes kunden hele beløpet.

Vi anbefaler alle våre kunder å ha avbestillingsforsikring sammen med sin reiseforsikring.

 

Nøkkelhenting

Nøkkel finner du i nøkkelsafe ved inngangsdør. Safen åpnes med kode som du får oppgitt sammen med bestillingsbekreftelsen. Nøkkel legges tilbake i nøkkelsafen ved avreise.

Turtips

Hytta ligger ikke langt fra grensa til Skarvan og Roltdalen Nasjonalpark. Vi anbefaler en rotur  inn til Østre Sonvatna og kanskje også en fottur til Skrøydalen som er et flott turmål. Hytta er også et perfekt utgangspunkt for en topptur til Skarvtoppen på 1171 moh.

 

Se alle tilbudene til fjellstyrene i Stjørdal nederst på siden og hjemmesiden Fjellstyrene i Stjørdal.

Andre aktuelle tilbud