Valsjøhytta - hytte ved fiskevannet Valsjøen i Rendalen

En trivelig og romslig familiehytte med en flott beliggenhet i et jakt- og fiskeeldorado. Perfekt for den som vil jakte, fiske eller bare gå tur. Fiske etter røye og ørret rett utenfor døra.

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
2
Areal
40 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Flendalsveien 857
Poststed
2485 Rendalen

Plantegning

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Video

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Hytte fremstår som en oppusset koselig familiehytte med god plass. Bare tjue meter unna ligger fiskevannet Valsjøen. Dette vannet er kjent for å huse stor ørret og røye, og er et populært fiskevann både sommer og vinter. Det er nok lettes å få fisk på sommeren, og da gjerne ørret. På vinteren er det røya som er vanligst fangst, men den kan til tider være krevende å få til å bite da vannet er veldig næringsrikt. Det er gode områder for jakt på både skogsfugl og rype. Båt er inkludert i leia.

Hvis du skal fiske anbefaler vi å lese Fiskeguide for Andrå som du finner vedlagt lenger ned på siden. Da det er dårlig dekning i området anbefaler vi å løse fiskekort på forhånd. For de under 16 år er fiske med stang eller pilkestikke gratis.

Se den fantastiske beliggenheten ved Valsjøen Dronevideo

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Valsjøhytta.

Det er ikke mobildekning på selve hytta, men dekning på vegen inn mot Valsjøhytta.

Se 360-visning av hytta:    Stue    Soverom   Utenfor hytta    Nede ved vannet    Fugleperspektiv       

Infoskriv med litt praktisk informasjon om bruken av hytta, tips til aktiviteter i nærområdet med mer finner du her: Infoskriv for Valsjøhytta     

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Hyttenøkkel befinner seg i kodeboks ved hytta. Kode blir sendt pr sms noen dager før oppholdet skal finne sted. Alternativt kan du ta kontakt med friluftstorget på telefon 74213000 hverdager mellom 8-1530 / friluftstorget@statskog.no eller Vebjørn Strandvik tlf 959 62 633.

Veibeskrivelse

Kjør rv 3 fra Elverum mot Rena. Ta av mot Rena og Rendalen. Kjør deretter fv 215 mot Osen. Etter omtrent en mil, fortsett nordover på fylkesveg 607 mot Åkrestrømmen. Ta av inn på Flendalsveien  (bomveg - skiltavlesning) og følg denne ca 8 km. Ta så inn på Valsjødalsveien. Etter omtrent 5 km får du hytta på høyre side.

Vegbeskrivelse på Google maps

Turtips

Andre aktuelle tilbud