Næverfjellhytta, Narvik kommune

Nye Nævra er den nyeste av seks hytter som Narvik og Omegn JFF leier ut. Alle hyttene ligger i områder med gode muligheter for fjellfiske og småviltjakt.

Størrelse og ankomst

Senger til
8 personer
Antall soverom
2
Areal
40 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 16:00
Avstand fra vei
8 km

Adresse

Adresse
Skitdalshøgda 71
Poststed
8530 Bjerkvik

Beliggenhet

Kontakt utleier

NOJFF

Øystein Marskar

91384885

hytteutvalg@nojff.no

Velg ankomst og avreise

Veibeskrivelse

Sommer- og vinterrute

Den letteste adkomsten er fra Skitdalshøgda på tur mot riksgrensen langs E10 (ved vindmøllene). Turen opp til Nævra er nok brattere og tyngre enn til de andre hyttene, men til gjengjeld er den kort. Normal gangtid er ca 1 time. Vi kan anbefale tur med overnatting for hele familien.

Parkeringsplassen på venstre side av E10 like etter at man kommer inn på den lange rettstrekningen på Skitdalshøgda er utgangspunkt for både sommer- og vinterruta. Vinterstid går man rett ut fra denne parkeringsplassen. Sommerstid er det bløtt her, så da kan det være en fordel å gå ca 100 meter vestover langs en gammel vei parallelt med E10. På en liten knaus er det en liten vegstump, og i enden av denne vil man finne begynnelsen på stien. Herfra skrår man opp langs en liten sti til hovedstien. Over skoggrensen kan det være lurt å følge en slakere og mer gradvis oppstigning enn på sommeren som vist på kartet over. Den tøffeste stigningen får man i brattbakken opp mot Øvre Næverfjellvann, og herfra er dett lett gange inn til hyttene. Til gammelhytta på Nævra går stien på sørsiden av høyden mellom øver- og nervannet. Vi vurderer at det er lettere å gå på andre siden av denne lille høyden til nyhytta.

Om utleier

Om hytta

Ligger ved Øvre Næverfjellvann, like ved Kopparfjellet.

Fiskemulighetene er gode, både sommer og vinter. Næringsrike vann. Det er både røye og ørret av god kvalitet i Næverfjellvannene, mens det ellers er mest ørretvann i området. En dagstur til Kopparfjellvann eller Kubergvannene anbefales. Jaktmulighetene er gode i hele området. Mest fjellrype men også lirype på tur opp til hytta. Det er store områder å gå på. Koordinatene for hytta er: UTM 33W 617924 7605525.

 

Hytta har 2 soverom og en hems! Hunder er velkomne, men ikke i møbler eller senger. Jakt- og fiskekort: Statskog

Hytte-/Avbestillingsregler

Medlemmer av Narvik og Omegn Jeger- og Fiskeforening, NOJFF får kroner 150,- pr døgn i rabatt på ordinær leiepris mot å oppgi medlemsnummeret ved bookingen. Misbruk vil kunne medføre utestengelse.

 

Alle bestillinger belastes på bestillingsdato. Bestiller har rett til å avbestille leieforholdet inntil 30 dager før leieforholdet starter, og vil da få refundert 80% av leiesummen. Ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforholdet starter refunderes 50% av leiesummen. Ved avbestilling mindre enn 10 dager før leieforholdet starter gis det ingen refusjon. Krav om refusjon rettes til hytteutvalg@nojff.no .

  

Leietaker har ansvar for rengjøring etter endt opphold. Fyll opp med ved og forlat hytta i samme stand som du ønsker å finne den.

NB! Veden skal ikke brukes til bålbrenning.

 

Leietakerne skal føre seg inn i hytteprotokollen, samt levere "Tilbakemeldingsskjema" ved innlevering avnøkler.

Nøkkelhenting

Nøkler hentes hos Intersport Amfisenteret Narvik (TIDLIGST 2 DAGER FØR LEIEDATO). Kvittering for betalt leie må forevises. Depositum kr 400,- skal innbetales ved henting av nøkler og refunderes ved innlevering av nøklene. Ved manglende tilbakemeldingsskjema trekkes kr 100,- fra depositumet. Nøklene må innleveres senest 2 dager etter endt leieperiode.

Andre aktuelle tilbud