Gamle Holmvassbu, Narvik kommune

Gamle Holmvassbu er en av seks hytter som Narvik og Omegn JFF leier ut. Alle hyttene ligger i områder med gode muligheter for fjellfiske og småviltjakt.

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
0
Areal
25 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 16:00
Avstand fra vei
8 km (sommer)
5 km (vinter)

Adresse

Adresse
Holmvassfjellan 32
Poststed
8519 Narvik

Beliggenhet

Kontakt utleier

NJFF

Martin Brenn

40222226

hytteutvalg@nojff.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Om hytta

Gamle Holmvassbu er en sikringshytte som også leies ut. Hytta er lita men det er allikevel sengeplass til 4 personer.

Hytta ligger noen meter fra den nye hytta. Vi kaller den gjerne gamle Holmvassbu, fordi dette var den opprinnelige hytta her. Hytta ble imidlertid totalrenovert i 1993/94, så i dag er den like godt utstyrt som nyhytta. I tillegg har den bevart noe av den gamle sjarmen.

Noen krigsminner er også hengt opp i taket. Gode fiske og jaktmuligheter.

 

Hunder er velkomne men ikke i møbler og senger. Jakt- og fiskekort: Statskog

Hytte-/Avbestillingsregler

Medlemmer av Narvik og Omegn Jeger- og Fiskeforening, NOJFF får kroner 150,- pr døgn i rabatt på ordinær leiepris mot å oppgi medlemsnummeret ved bookingen. Misbruk vil kunne medføre utestengelse.

 

Alle bestillinger belastes på bestillingsdato. Bestiller har rett til å avbestille leieforholdet inntil 30 dager før leieforholdet starter, og vil da få refundert 80% av leiesummen. Ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforholdet starter refunderes 50% av leiesummen. Ved avbestilling mindre enn 10 dager før leieforholdet starter gis det ingen refusjon. Krav om refusjon rettes til hytteutvalg@nojff.no .

  

Leietaker har ansvar for rengjøring etter endt opphold. Fyll opp med ved og forlat hytta i samme stand som du ønsker å finne den.

NB! Veden skal ikke brukes til bålbrenning.

 

Leietakerne skal føre seg inn i hytteprotokollen, samt levere "Tilbakemeldingsskjema" ved innlevering avnøkler.

Nøkkelhenting

Nøkler hentes hos Intersport Amfisenteret Narvik (TIDLIGST 2 DAGER FØR LEIEDATO). Kvittering for betalt leie må forevises. Depositum kr 400,- skal innbetales ved henting av nøkler og refunderes ved innlevering av nøklene. Ved manglende tilbakemeldingsskjema trekkes kr 100,- fra depositumet. Nøklene må innleveres senest 2 dager etter endt leieperiode.

Veibeskrivelse

Sommerrute

Småvatnan, med det samme man kommer opp av Urdalen på tur opp mot riksgrensen. Stien starter etter at man har passert broen over elven. Deretter går den på høyre side rundt et lite kjern, passerer like ved en hytte, før den tar av opp gjennom skogen. Den første biten kan være litt bratt, men deretter er det en flott tur langs siden av st. Rundfjell. Turen er ca. 5 km. og tar fra 1 til 2 timer, avhengig av form og hvor hardt man tar det.

 

Vinterrute

Vinterruta med utgangspunkt i parkering ved Holmvasselva eller Skogvassdalen hyttefelt er markert blå. Vær obs på mulig skredfare ved opp- og nedstigning fra høyden mellom Urdalselva og Holmvasselva. Etter at det er blitt stabile isforhold er en alternativ vinterrute er å følge Holmvasselva gjennom kløfta nord for denne høyden, og følge elva videne innover til man kommer tilbake til trase avmerket på kartet over.

Andre aktuelle tilbud