Leinahytta – populær villmarkshytte ved Leinavatn i Bardu

Hytte med god standard som ligger fint til ved Leinavatn, med både sandstrand, moltemyr og gode fiskeplasser rett ved. Booking for 2025 åpnes 11.12.24 kl.12 00

Størrelse og ankomst

Senger til
10 personer
Antall soverom
3
Areal
65 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 14:00
Avstand fra vei
43 km (sommer)
43 km (vinter)

Adresse

Adresse
Leina
Poststed
9360 Bardu

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Hytte av god standard ved Leinavatn i Bardu. Hytta ligger i et meget attraktivt område for friluftsliv, jakt og fiske. Her er det gode muligheter for å oppleve villmarka på en komfortabel måte. Hytta har solcelle, vann hentes i Leinavatn, utedo og vedsjå i uthus.

Hytta har yttergang med en liten bod. Videre kommer du inn i oppholdsrom og kjøkken. Kjøkken er utstyrt med koketopp, 4 gassbluss, og har kokekar og dekketøy nok til antall sengeplasser. Kjøleboks (40 l) til matvarer tilgjengelig i juni - sept. Mot slutten av september kan maten lagres i kasser i yttergang etter på trappa.

Romslig kjøkkenbord med sittebenk og enkel sofakrok. Stua har hjørnesofa, bord og lenestol. Soverom: et rom med 120 cm bred seng, et med familiekøye (3 sengeplasser) + køyeseng, og et med køyeseng og en enkeltseng. Til sammen 10 soveplasser.

 

Ta med deg hodelykt og batteribank til tlf. i høst -og vintermnd. Solcelleanlegget gir lite med strøm da. Lading av tlf på 12 V sommerstid, ta med egen ladekabel. Aggregat er ikke tilgjengelig.

 

Båt til bruk på Leinavatn kan leies av Troms Skog- og utmarksservice, mob. 911 31 667, og/eller Camp Leina, mob. 970 49 227.

De kan også være behjelpelig med transport inn til Gjeddebukta.

 

Kontaktinfo 91 64 59 38.

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Leinahytta.

 

 

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkel:

Esso Setermoen, tlf. 95523992

Ta med bekreftelsen på leien. Husk at det kan være varierende åpningstider.

 

Tilsyn:

Jonas Hansen, m. 993 77 877

Veibeskrivelse

Fra Setermoen og E6 er det ca. 39 km bilvei til parkeringsplassen ved Altevatn.
Fra veienden og parkeringsplassen er det ca 40 km til hytta. Om sommeren er det
enklest å komme seg til hytta med båt. Båtskyss kan leies. Om vinteren er det
mulighet for transport med både hundespann og snøscooter.

 

Bardu kommune har vedtatt at de som leier hytta henvises til å benytte rekreasjonsløype nr. 3 og 3.1. Løypeavgift må betales på forhånd. Det trengs ikke dispensasjon for å kjøre til Statskog si hytte ved Leina når en har leid denne. Leieavtale må medbringes. Kjøringen må foregå innenfor løypas åpningstid. Se mer info på Bardu kommunes hjemmeside for løypekart og forskrift.

Turtips

Hytta ligger fint til om du vil gå på ski, eller til fots. Fisket er bra i hele Leinavavatn. Moltemyrene ligger ikke så langt unna, og har du båt kan du fiske litt på veien til og fra myrene også. En skitur oppover elva til Eartebealjávri, kan anbefales, eller en topptur til Máissavárri.  Er du interessert i historie kan du ta en tur til Karistasjonen på svensk side. Legg båten i Turistbukta og gå til grenserøysa derfra. Vil du nyte fred å ro kan du finne din egen sandstrand, bade og slappe av på en godværsdag.

Fiskeregler

Forskrift om fiske i Altevatnet, Ousto og Leinavatnet, Bardu kommune, Troms - Lovdata

Innlandsfiske - Jakt og fiske - Statskog

 

Andre aktuelle tilbud