Nordre Borthuskoia - koselig hytte ved vann i Kongsvinger

Velkommen til Nordre Borthuskoia i hjertet av Finnskogen. Vestvendt solrik beliggenhet ved vann med gode muligheter for fiske og friluftsliv. Båt inkludert. Badestrand like ved hytta. 360-visning.

Størrelse og ankomst

Senger til
5 personer
Antall soverom
2
Areal
41 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Sikåvegen 410
Poststed
2224 Austmarka

Plantegning

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Hytta ligger idyllisk til ved bredden av vannet Møkeren i nærheten av en privat hytte (rolige naboer). Hundre meter nord for hytta er det en liten badestrand. Rett utenfor hytta finner du flere idylliske øyer du kan besøke med robåten som følger hytta. Det blir raskt badetemperatur i vannet og Møkeren inneholder store mengder med abbor og gjedde som du kan fiske etter.

Nordre Borthuskoia ligger i Varald statsskog. Dette er en eiendom med mange små spennende vann med tildels veldig godt fiske etter både ørret, abbor og gjedde. Det er også muligheter for å jakte både skogsfugl, bever og hare mot kjøp av jaktkort.

Finnskogen har veldig mange stier for den vandringsglade med omfattende spor etter Finnekulturen. Et godt utbygd og åpent skogsbilvegnett gir gode muligheter for sykkelturer i et rolig skoglandskap brutt opp av mange vann.  

Det er normalt dekning for Telia og Telenor på hytta. Kundeanmeldelser fra tidligere gjester. Her ser du hva tidligere gjester mener om plassen og hytta.

 

360-visning av hytta:     Utenfor hytta     Stue     Soverom nr 1     Soverom nr 2     

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Henting og levering av nøkler:

Kodeboks med hyttenøkkel montert på hytta. Kode blir sendt pr sms noen dager før oppholdet skal finne sted. Alternativt kan du ta kontakt med Friluftstorget på telefon 74213000 hverdager mellom 8-1530 / friluftstorget@statskog.no

Hytteoppsyn: Bjørn Ole Andreassen 455 16 731 / vaktmester-andreassen@outlook.com, eventuelt med Torkel Skoglund 970 36 320.

Sluttrengjøring kan om ønskelig avtales med hytteoppsynet. 

Veibeskrivelse

Hytta ligger ca 32 km fra Kongsvinger sentrum. Følg E16 mot Torsby (Sverige). Ta av mot Varaldskogen. Hytta ligger på høyre hånd etter fire kilometer. Eiendommens adresse er Sikåvegen 410, 2224 Austmarka. Selvbetjent sms-bom.

Veibeskrivelse på Google maps 

Turtips

Turtips 1: Sjutorpsrunden

Turtips 2: Lebikorunden

Turtips 3: Oppkjølberget fra Femoen

Turtips 4: Nordre Øyersjøen rundt

 

Åpne koier i området: Badstua   Abborhøgda  Lebiko 

Andre aktuelle tilbud