Mannsberget I. Jakt og fiskehytte i Årdal i Jotunheimen

Lokale medlemmer kan reservere hytta fom 1 april mens andre må vente med bestilling til 1 mai. Kan kun bestilles i det året hytta skal benyttes. Viktig å lese reglar for bruk av båt

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
1
Areal
18 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0,5 km

Adresse

Adresse
Tyinvegen
Poststed
6884 Øvre Årdal

Beliggenhet

Kontakt utleier

Årdal JFF

Geir Vee og Svein Åge Øvstetun

95099646 og 90832753

gei-hilm@online.no

Velg ankomst og avreise

Om hytta

Den som leiger Mannsberg I kan fiske med inntil 4 garn og kan benytte båt som ligger i naustet. Mannsbergvatnet er et regulert vatn med reguleringshøgde på 8m. Aktsomhet må utvises under ferdsel på vatnet grunnet den store reguleringshøgden og dertil fare for å kjøre på skjær i vatnet.  Nøkkel til naust er på samme nøkkelknippe som hytta. Jakt og fiskekort kjøpes på Inatur. Hytta kan kun reserveres samme år som den skal benyttes.

Det følger ein 13 fot Pioner med 4 hk Thatsu motor til hytta. 2 takts motor med oljeblanding. Ta med ferdigblanda bensin med 2% olje. Motor og årer skal lagrast i naustet. 

 

Hytter og fiskevann og jaktterreng

Årdal JFF tilbyr gode, men enkle jakt- og fiskehytter ved følgjande vatn: Mannsbergvatn I, Mannsbergvatn II, Sletterustvatn, Krekjavatn, Vasspollane, Buvatnet, Kyrkjevatn, Kvannetjern og Trollsjøen.

Alle er velkomne til å leige hyttene. Døgnprisen er kr 200 for lokale medlemar av Årdal JFF, kr 250 for medlemmer med bostedsadresse utenfor Årdal og kr 500 for andre. Den som leiger hytte kan for nemnte døgnpris ta med seg inntil 3 personar i hytte med 4 køyer. Dei fleste hyttene har i dag 4 køyer.

 

 

Anbefalte lenker

 

 

Hytte-/Avbestillingsregler

 

COVID 19

  • Oppdater deg på de siste anbefalingene fra FHI og følg disse før du drar på tur. 
  • Om du har symptomer på luftveisinfeksjon skal du ikke besøke en av ÅJFF sine hytter. Dette gjelder også milde symptomer. 

Båt

13 fot Pioner med 4 hk Thatsu motor. 2 takt. Ta med ferdigblanda bensin med 2% olje. Motor og årer skal lagrast i naust. 

Husdyr

Tillatt med hund, men ikke i senger og møbler

Vask av hytta

Leietaker vasker hytta selv. Ta med alt søppel, tomme glass og parafinbeholdarar.

Den som reiser fra hytta skal vaske grundig før hytta vert forlatt. 

 

Avbestilling

Kunden har rett til å avbestille leiga inntil 30 dagar før bestilt ankomst. Årdal JFF refunderar 75 % ved slik avbestilling. Ved avbestilling mindre enn 30 dagar før leigeforholdet startar, refunderast 50 % av leigesummen. Ved avbestilling mindre enn 10 dagar før leigeforholdet startar, gjev vi ingen refusjon.

Nøkkelhenting

Nøkkelen hentar du ved Veekiosken, Årdalsvegen 4, Øvre Årdal. Sjå link

http://www.gulesider.no/f/veekiosken-as:84243869

 Eit utleigedøger er å rekne frå kl. 15.00 den eine dagen til kl. 15.00 neste dag.
Opplysningar om kvar du hentar nøkklar finn du på denne linken http://www.gulesider.no/f/veekiosken-as:8424386

Veibeskrivelse

Beliggende på nordsiden av riksvegen (se kartlenke). En kan kjøre bil på anleggsveg helt opp til vatnet når vegen er kjørbar etter  vinteren. Er ofte ikke kjørbar helt opp før rundt 1.august. Ikke parker slik at en sperrer adkomst til naustet. For å komme fram til hytta kan en bruke båt hvis isen har gått. Som regel skjer dette rundt omkring 15 juli. Gangtid 5 minutter.

Andre aktuelle tilbud