Botnstua i Åfjord nordre statsallmenning

Botnstua ligger i et skogkledt område, med store åpne fjellområder omkring. Mange fiskevann og et kjempefint jaktterreng for rype, skogsfugl og hare. Godt skiterreng på vinteren!

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
8 personer
Antall soverom
2
Areal
70 m2
Ankomst
tidligst kl 12:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
4 km (sommer)
15 km (vinter)

Veibeskrivelse

Fra Årnes sentrum, kjør RV 52, Stordalen til Stjern, følg Teksjølivegen, NB Bomveg. Annen mulighet er fra Momyr. Følg FV 715 fra Årnes. Nytt fra mai 2008 tydelig merket sti fra enden av Teksjøveien!

Kontakt oss

Åfjord fjellstyre

Leder Åfjord fjellstyre Gunnar Singsaas eller Fjelloppsyn Willy Rømma

Leder 91637987 Fjelloppsyn 97135854

afjord@fjellstyrene.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

 

Botnstua ligger ved Skurvelva i et skogkledd område. Hytte er et godt utgangspunkt for fiske i Langvatnet, Skurvtjønnen og Skurvvatnet. Hytta ligger midt i et godt småviltterreng. Området byr på et fantastisk skiterreng!

 

Kjøp Åfjordskortet for fiske her

 

Merket sti til hytta fra enden av vei sommer,Ca 1 time rolig gange. Om vinteren er det lettest med ski fra Stjern eller Momyra. Mulighet for leiekjøring av proviant og utstyr.

 

Innhold/tilbud/utstyr

To soverom, stue/kjøkken med moderne gasskomfyr, kjøleskap, salcellepanel og tørkerom. Godt med kjøkkenutstyr. Reiseseng til minstemann, ta med eget sengetøy her. Dyner i sengene, ta med sengetøy.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Vask av hytta

Leietaker vasker hytta etter bruk

 

Avbestillingsgebyr

Leid beløp minus 20% i omkostninger for fjellstyret inntil en uke før leietidspunkt. Ingen refusjon ved avbestilling mindre enn en uke før leietidspunkt.

NøkkelhentingDet er montert nøkkelsafe på hytta. Kode finnes på kvittering for betalt hytte. Ring leder på 91637987 for annen avtale.

Turtips

Turtips finnes i Trondheims Turistforenings Turbok for Fosen.

Andre aktuelle tilbud