Skarvåhytten - Flott beliggende hytte ved Geiteryggen

Vi beklager å måtte meddele våre leietakere at fra og med mai 2015, vil ikke terrenget og hyttene som Bergen Jæger- og fiskeforening (BJF) disponerer være tilgjengelige for utleie gjennom BJF.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
4 personer
Antall soverom
1
Areal
45 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 17:00
Avstand fra vei
5 km (sommer)
10 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Peisovn
Strøm
Nei
Toalett
Tørrklosett i inngangspartiet
Vann
Hentes i bekk
Dusj
Nei
Kokemuligheter
Gassbluss
Sengetoy
Ta med lakenpose eller sovepose
Kjøkkenutstyr
Tilstrekkelig servise til fire. Gassbluss

Veibeskrivelse

RV 50 sør for Geiteryggstunnellen. Hytten ligger på fjellet opp fra riksvei 50, ca. 1 times gange fra veien dersom en tar stien opp fra neste Vierbotvannet. Eller 30 minutters gange om en går fra veien til Geiterygs hytta.

Om oss

Bergens Jæger- og Fiskerforening. Informasjon om oss og våre tilbud finner du på www.bjf.no

Kontakt oss

Bergens Jæger- og Fiskerforening

Paul Høynes

99622896

paul.hoines@gmail.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Vi beklager å måtte meddele våre leietakere at fra og med mai 2015, vil ikke terrenget og hyttene som Bergen Jæger- og fiskeforening (BJF) disponerer på Geiteryggen være tilgjengelige for utleie gjennom BJF. Foreningen er på let etter nye terrenger å leie, så er det noen som vet om tilgjengelig terrenger til leie, vennligst send en e-post til post@bjf.no. 

Hytteregler

  • Leietaker rydder og rengjør hytta etter bruk.
  • Meld fra om feil eller mangler på hytten.
  • Ferdig utfyllt hytterapportskjema skal leveres inn til christian@parmaplast.no umiddelbart etter hjemkomst (lastes ned fra denne siden).

 

Avbestilling:

I utgangspunktet er avtale om leie av hytte bindende ved betaling. Dersom du av ulike grunner ikke kan benytte hytten i leieperioden kan denne avbestilles inntil 14 dager før leieperioden starter. Avbestilling meldes til foreningens kontaktperson pr. e-post og må inneholde kvittering for kjøpet samt kontonummer du ønsker leiebeløpet refundert til. Avbestillingsgebyr er 15% og blir trukket fra det refunderte beløpet. Dersom du avbestiller mindre enn 14 dager før leieperioden starter vil vi prøve å leie hytten ut på nytt, men refunderer da kun leiebeløpet dersom vi lykkes å få til nytt utleie i perioden.

 

Vedlagte filer

Nøkkelhenting

Nøkler til hytten kan hentes/leveres på XXL Lagunen, Storestølen Fjellstue (NB! i perioden desember til februar er Storestølen stengt) eller på Joker Gudvangen (stenger kl. 20:00) mot fremvisning av kvittering.

 

Turtips

Andre aktuelle tilbud