Lustadstua like ved Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark

Steinkjer kommuneskoger Ogndalsbruket KF tilbyr stor og rommelig hytte på bredden av Lustadvatnet som ligger i innfallsporten til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
2
Areal
70 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Ogndalsvegen 4156
Poststed
7718 Steinkjer

Beliggenhet

Kontakt utleier

Steinkjer kommuneskoger Ogndalsbruket KF

95029501

ogndalsbruket@steinkjer.kommune.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Sertifisert Økoturismebedrift

Steinkjer kommuneskoger-Ogndalsbruket KF er en godkjent Økoturisme-bedrift. Økoturisme er et alternativ til kommesiell masseturisme og vektlegger turistens økologiske, sosiale og kulturelle ansvar.

 Les mere klikk her

 

 

Om hytta

Hytta som er stor og rommelig har et trivelig hyttepreg utvendig som innvendig. Den ligger helt ved vannkanten, og det kan kjøres bil helt inntil vinter som sommer. Hytte og uteareal er tilrettelagt for handicapede om sommeren (NB! ikke om vinteren). Her er meget gode muligheter for jakt fiske og bærturer (se Mer informasjon nederst på siden).Hytta ligger i innfallsporten til Blåfjella-Skjækra nasjonalpark.Det en fin vandring på sammenhengende svillesti helt inn til parken eller i scooterspor om vinteren.Her er ellers mange godt merkede stier og turmål som f.eks Norges Geografiske Midtpunkt inne ved Skjækervatnet.

 

Beliggenhet og terrengbeskrivelse

Hytta ligger idyllisk til ved Lustadvatnet. Det er et stort og flatt uteareal rundt hytta. Her er både bålplass,flytebrygge, båt og badeplass. Fine muligheter for spasserturer i fjell og langs vei.

 

Tilbud/utstyr

Båt (uten motor) følger hytta og ligger ved brygga.Gratis stang og oterfiske i alle vatn på Steinkjer kommunes eiendom. Leietaker kan også sette 3 stk. garn i Lustadvatnet gratis, det er garn og isborr i hytta. Hundebur. Merkede og svillelagte stier. Vaskerom med dusj.

 

Turkart (vannbetandig) over Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark kan skaffes hos Norli Bokhandel i Steinkjer tlf. 74150600. Årengtjønna, ett idylisk fiske område bare 10 min. gange unna.Perfekt for lurfiske med en lett spinner eller en tørrflue. Her ligger både kano og båt som brukes fritt.

Hytte-/Avbestillingsregler

Info koronavirus
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/

 

Vask av hytte:

DU/DERE ER ANSVARLIGE FOR RENHOLDET I HYTTA


Når du ankommer anbefaler vi å vaske over flater som benker, bord, dørhåndtak, toalett .


Før dere forlater hytta skal den være godt vasket, spesielt områder som berøres mye og toalettet.

  • Benytt vanlige rengjøringsmidler som finnes i hytta.
  • Benytt engangskluter i størst mulig utstrekning.
  • Flergangskluter rengjøres i kokende vann.
  • Ha med egne sovepose/lakenpose eller laken og sengetrekk

 

Det vil være hånddesinfiserende middel tilgjengelig på alle hytter.

 

Søppel:

 Leietager er ansvarlig for fjerning av søppel.

 

Avbestillingsregler
Ved avbestilling minimum 15 % i refusjon, mindre enn 30 dager før leieforholdet starter trekkes ett gebyr på 30 % av leiesummen, mindre enn 15 dager før leieforholdet  50%. Ved avbestilling mindre enn 7 dager før leieforhold refunderes ikke innbetalt leie.

Vi anbefaler alle kunder å ha avbestillingsforsikring sammen med sin reiseforsikring

Nøkkelhenting

Nøkkel finnes i en nøkkelboks ved siden av ytterdør. Kode blir gitt etter at du/dere har fått kvittering på at det er betalt.

Veibeskrivelse

Fra Steinkjer sentrum kjører du retning Ogndal etter RV 762, denne følges helt fram til hytta (den siste biten langs Lustadvatnet er på fylkesvei). Hovedvei skal holdes helt fram. Fra sentrum og frem til hytta er det 44km.