Sandåstua hos Namsskogan fjellstyre

Liten og koselig tømmerhytte med enkel standard like ved elva Sandåa. Kjempefint utgangspunkt for jakt, fiske og friluftsliv for 2-3 personer. Kano følger med.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
3 personer
Antall soverom
0
Areal
20 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0,6 km (sommer)
3,5 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Vedovn. Ta med fyrstikker.
Strøm
Nei. Parafinlamper. Ta med stearinlys.
Toalett
Utedo. Ta med klosettpapir.
Vann
Hentes i bekken ved hytta.
Kokemuligheter
Propanbluss.
Oppbevaring av mat
I skap i hytta e.l.
Sengetoy
Laken og hodeputer med trekk i senger. Sovepose/sengeteppe må medbringes.
Kjøkkenutstyr
Utstyrt med kopper og kar samt annet kjøkken-/spiseutstyr tilsvarende antall senger samt litt til.

Veibeskrivelse

Adresse: Sandådalsveien 304

 

Fra Cirkle K-stasjonen ta E6 sørover i 1 km. Ta til venstre ved Vertshuset Nam-inn. 1,6 km langs asfaltert vei. Grusvei venstre ca 3 km. Hengbrua, sti ca 600 meter. Vinter: Spør oss.

Om oss

Namsskogan fjellstyre forvalter 535.000 daa skog og utmark og har 15 egne hytter til utleie. Hos oss kan du få natur- og friluftslivsopplevelser du aldri glemmer, enten det er i fjellet, i skogen eller på vatnet.

 

Kontakt oss

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Generell beskrivelse

Bygget ble oppført i 1951/52 som en hestestall og ble overtatt av Namsskogan fjellstyre i 1985 og omgjort til hytte. Sandåstua ligger like ved Mattisstua og kan leies som anneks til denne med redusert samlet pris. Sandåa er ei fin lita stillelv som gir barn en fin introduksjon til fiske. Kano er tilgjengelig under høgsesong på sommeren. Flytevester henger i hytta med ta gjerne med egen redningsvest.

Namsskogan fjellstyre har 17 utleiehytter i Namsskogans utmark. Ei utleid på åremål f.t. Beliggenheten for alle hyttene er et godt utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser, jakt og fiske. Namsskogan byr på variert og innholdsrik natur, fra skoglandskap til høyfjell.

Hyttene kan bookes manuelt mot et fakturagebyr på kr 50,-. Fiske- og småviltjaktkort kjøper du på Inatur. For å få småviljaktkort med hund i regulert periode (10.-30.september) må det søkes innen 1. april. Les mer om dette på Namsskogan fjellstyre sine hjemmesider.

Det er innført veiavgift på skogsbilveiene. Denne kan betales med SMS, følg instruksjoner ved bomvegkasse.

For eventuell snøscooterfrakt ta kontakt  med Namsskogan Fjellstyre. 

Beliggenhet og terrengbeskrivelse:

Ved Sandåa 4 km øst for Namsskogan sentrum. Parkering ved veiende, derfra er det ca 400 meter å gå på fin sti langs elva bort til hytta. GPS-pos: 33W 7200569 – 416322. Skoglandskap (spredt skog). Bra lirype-, fjellrype- og skogsfuglbiotoper i umiddelbar nærhet til hytta.

 

Andre opplevelser

Ønsker du andre eller flere opplevelser anbefaler vi et besøk hos Namsskogan Familiepark - en dyre- og opplevelsespark i naturskjønne områder ca 40 minutters biltur unna.

 

Hytteregler/Avbestillingsregler

Hytta skal ryddes og vaskes før avreise. Du må forlate hytta i slik stand som du ønsker å finne den i ved ankomst. Manglende renhold faktureres

Nøkkelhenting

Bensinstasjon Cikrle K i Namsskogan sentrum. Tlf 74 33 44 74. Sjekk åpningstider!

Andre aktuelle tilbud