Bernehytta hos Namsskogan fjellstyre

Enkel, fin tømmerhytte ved ørretvatnet Frøyningen. Ypperlig utgangspunkt for fiske, småviltjakt, multeplukking og annet friluftsliv. Robåt inkludert kan påsettes egen 4-6hk motor.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
4 personer
Antall soverom
0
Areal
25 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
2 km (sommer)
2 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Adresse

Adresse
Frøyningsbuktveien 367
Poststed
7890 Namsskogan

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Vedovn med masse tørr ved. Ta med fyrstikker.
Strøm
Solcelleanlegg til belysning. DAB-radio (ta med 4 AA-batteri)
Toalett
Utedo. Ta med klosettpapir.
Vann
Hentes i vannet ved hytta.
Kokemuligheter
Propanbluss.
Sengetøy
Sovepose/sengeteppe må medbringes.
Kjøkkenutstyr
Utstyrt med kopper og kar samt annet kjøkken-/spiseutstyr tilsvarende antall senger samt litt til.

Veibeskrivelse

Fra Cirkel K-stasjonen kjører du E6 nordover i 6 km. Ta grusveien til venstre og kjør frem til vatnet Frøyningen (ca 900m fra E-6). Ved flytebrygge ligger det en båt som benyttes til transport over vatnet.

 

Vinter: Ski over isen. Ta kontakt for eventuell transport.

Om oss

Namsskogan fjellstyre forvalter 535.000 daa skog og utmark og har 15 egne hytter til utleie. Hos oss kan du få natur- og friluftslivsopplevelser du aldri glemmer, enten det er i fjellet, i skogen eller på vatnet.

 

Kontakt oss

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Generell beskrivelse

Bernehytta er en liten tømmerkoie med enkel standard beliggende på Moen kommuneskog, som Namsskogan fjellstyre forvalter på vegne av Namsskogan kommune. Bernehytta ligger idyllisk og usjenert plassert ved utløpet av Storfrøyningselva. Båt følger med for fiske i vatnet Frøyningen. NB husk flyte-/redningsvest. Det kan benyttes privat påhengsmotor på båten, anbefalt 4-6 hk. Stangfiske i Storfrøyningelva anbefales også. Her finnes små fosser og stryk mellom stilleflytende partier der sprek elveørret når som helst kan ta egnet redskap.

Det er to alternativer for adkomst til Bernehytta. Enten går man fra parkeringsplassen ved bommen i Kalvvassveien (skiltet fra E6). Eller man parkerer ved Frøyningen og tar båten fra flytebrygga der. Se vedlagt kart under.

 

Namsskogan fjellstyre har 17 hytter i Namsskogans utmark. Beliggenheten for alle hyttene gir et godt utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser, jakt og fiske. Namsskogan byr på variert og innholdsrik natur, fra skoglandskap til høyfjell. For de hyttene som ligger ved vatn følger det robåt med på leien. Båtene er disponible i tiden 1.juni -5.oktober..

Hyttene kan også bookes manuelt mot et fakturagebyr på kr 50,-. Fiske- og småviltjaktkort kjøper du på Inatur. For å få jaktkort med hund i regulert periode (10.-30.september) må det søkes innen 1. april. Les mer om dette på Namsskogan fjellstyre sine hjemmesider.
 

For eventuell snøscooterfrakt, kontakt oss.

Beliggenhet og terrengbeskrivelse:

Bernehytta ligger ved ørretvatnet Frøyningen GPS-pos: 33W 7209357 – 414247. Beliggende i skogkanten opp mot høyfjellet. Ypperlig utgangspunkt for småviltjakt, fiske, fjellturer m.v. Fine fiskemuligheter i både elva og vatnet, samt kort vei til storørretfiske i Namsen.

 

 

 

Vedlagte filer

Hytteregler/Avbestillingsregler

Informasjon i forbindelse med leie av fjellstyrehytte sesongen 2020

  • Fjellstyrehyttene vil fra og med 1. august 2020 gå inn i "normaldrift".
  • Det vil si at 3-døgnssperringen mellom hvert besøk oppheves, og ankomst og avreisetidspunkt på alle hyttene settes til kl 15.
  • Alle gjester oppfordres fortsatt til å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger, og om du ikke føler deg frisk og/eller har symptomer på COVID-19, skal du ikke besøke en fjellstyrehytte.
  • Desinfeksjonsmidler vil være tilgjengelig på den enkelte hytte, men vi anbefaler alle å sørge for å ha med rikelig med alkoholbasert desinfeksjon selv. Det er viktig at hver enkelt planlegger og gjennomfører håndhygienetiltak både inne og ute.
  • Alle gjester må ta med eget sengetøy som er vasket på minimum 60 grader. Hodeputer som ligger på hyttene er fortsatt fjernet. Kopphåndduker/kjøkkenpapir  tas med av den enkelte gjest.
  • Fjellstyret kan fortsatt heve bookingen, samt bli nødt til å innføre karantene-dager dersom den generelle smittesituasjonen krever det. Som leietaker vil du da få pengene tilbake eller ankomstdato kan endres både i tid og sted (det kan være mulig å besøke en annen hytte).
  • Skogstua vil fortsatt være stengt.

 

Velkommen til oss!

Nøkkelhenting

Bensinstasjon Cikrle K i Namsskogan sentrum. Tlf 74 33 44 74. Sjekk åpningstider!

Turtips

Fra Bernehytta er det et idyllisk og innbydende landskap oppover langs Frøyningselva. Her er det svaberg som er fine å stå på for små og store fiskere.

 

Tar man stien fra hytta og norover langs Frøyningen finner man også en liten gapahuk.

Andre aktuelle tilbud