Westinhytta hos Namsskogan fjellstyre

Stor og fin hytte med sentral beliggenhet. Bilvei helt fram. Ypperlig utgangspunkt for jakt, fiske og friluftsliv. Nærhet til familieparken. Robåt i Brekkvatnet er inkludert.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
8 personer
Antall soverom
3
Areal
47 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0,1 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Vedovn med masse tørr ved. Ta med fyrstikker
Strøm
Solcelleanlegg til belysning. DAB-radio (husk å ta med 4 AA-batteri)
Toalett
Utedo. Ta med klosettpapir
Vann
Hentes i bekken bak hytta eller i vatnet nedenfor.
Kokemuligheter
Propanbluss.
Oppbevaring av mat
Kjøleskap (propan)
Sengetoy
Sovepose/sengeteppe må medbringes. Hodeputer og madrasser med trekk finnes i sengene.
Kjøkkenutstyr
Utstyrt med kopper og kar samt annet kjøkken-/spiseutstyr tilsvarende antall senger samt litt til.

Veibeskrivelse

Adresse: Brekkaveien 268.

 

Fra Cirkle K (nordfra): E6 sørover i 1 km, ta venstre ved Vertshuset Nams-Inn. Kjør 7,0 km på asfaltert vei til veikryss - Ta av høyre - 4,6 km, ta av til venstre og følg grusvei ca 2,6 km til skilt Westinhytta.

Fra famileparken (sørfra): Følg E6 nordover like forbi Brekkvasselv, ta til høyre mot Røyrvik. Ta av andre grusvei til høyre og følg veien i ca 2,6 km til skilt Westinhytta. Nøkkel kan også hentes ut i famileparken.

Om oss

Namsskogan fjellstyre forvalter 535.000 daa skog og utmark og har 15 egne hytter til utleie. Hos oss kan du få natur- og friluftslivsopplevelser du aldri glemmer, enten det er i fjellet, i skogen eller på vatnet.

 

Kontakt oss

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Generell beskrivelse

Westinhytta ble bygd som privathytte i 1963. Namsskogan fjellstyre kjøpte hytta i 1996. Bygget ble totalrestaurert og utvidet med 2 soverom i 2003 og fremstår nå med en grei standard, med 3 soverom (3+2+2 sengeplasser) totalt, kjøkkenkrok og stue. Sovesofa i stua. Det er sommerbilvei helt fram til trappa. Kombinasjonen av lett adkomst og fine jakt-, fiske og turmuligheter i umiddelbar nærhet gjør Westinhytta til en av våre mest populære utleiehytter. Robåt er inkludert i leien og vi anbefaler fiske i Brekkvatnet som har ørret av fin kvalitet. Mange kombinerer et opphold på Westinhytta med et besøk hos Namsskogan Familiepark, som ligger en halvtimes biltur unna.

Namsskogan fjellstyre har 17 utleiehytter i Namsskogans utmark. Ei utleid på åremål f.t. Beliggenheten for alle hyttene gir et godt utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser, jakt og fiske. Namsskogan byr på variert og innholdsrik natur, fra skoglandskap til høyfjell. For de hyttene som ligger ved vatn følger det robåt med på leien. Båtene er tilgjengelige i tiden 1.juni -5.oktober.

Hytten kan også bookes manuelt mot et fakturagebyr på kr 50,-. Fiske- og småviltjaktkort kjøper du på Inatur. For å få småviltjaktkort med hund i regulert periode (10.-30.september)  må det søkes innen 1. april. Se Namsskogan fjellstyre sine hjemmesider for mer om småviltjaktkort.

Beliggenhet og terrengbeskrivelse

Westinhytta ligger like ved Brekkvatnet i Brekken statsallmenning. GPS-pos: 33W 7190835 – 409111. Skoglandskap, kort vei til fjellet. Supert utgangspunkt for skogsfugl- og rypejakt, harejakt og elgjakt. Ørret av ypperlig kvalitet i Brekkvatnet like ved hytta. Kort vei til storørretfiske i Namsen.

 

Andre opplevelser

Ønsker du/dere andre eller flere opplevelser anbefaler vi et besøk hos Namsskogan familiepark, som er en dyre- og opplevelsespark i skjønne omgivelser en halvtimes biltur unna.

Kommer du sørfra kan nøkkel også hentes ut i resepsjonen hos Namsskogan hotell - husk å sjekke åpningstider!

Hytteregler/Avbestillingsregler

Hytta skal ryddes og vaskes før avreise. Du må forlate hytta i slik stand som du ønsker å finne den i ved ankomst. Manglende renhold faktureres

Nøkkelhenting

Bensinstasjon Cikrle K i Namsskogan sentrum. Tlf 74 33 44 74. Sjekk åpningstider!

Andre aktuelle tilbud