Snåsamostua i Namsskogan - like ved Børgefjell nasjonalpark

Enkel hytte i seterlandskap i Mellingen statsallmenning. Sentral beliggenhet for adkomst til friluftsliv, samt småvilt- og storviltterreng. Sommerbilvei helt fram. Eget hus for tørking av klær m.v.

Størrelse og ankomst

Senger til
7 personer
Antall soverom
3
Areal
53 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
5,5 km (vinter)

Adresse

Adresse
Snåsamostua
Snåsamoveien 556
Poststed
7890 Namsskogan

Beliggenhet

Kontakt utleier

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Namsskogan fjellstyre forvalter 535.000 daa skog og utmark (statsallmenning) og har 15 egne hytter til utleie. Hos oss kan du få natur- og friluftslivsopplevelser du aldri glemmer, enten det er i fjellet, i skogen eller på vatnet.

 

Les mer om oss på www.namsskogan-fjellstyre.no

Om hytta

Generell beskrivelse
Snåsamostua fremstår som ei enkel, men trivelig hytte beliggende i idylliske omgivelser. Leies primært ut etter avtale - ta kontakt med fjellstyrekontoret. Avstand til Børgefjell nasjonalparkgrense er ca 3,5 km, enkleste adkomst til nasjonalparken er å følge sti nordover til Litlsteinådalen. Avstand til Namsen er ca 150 meter. Ypperlig utgangspunkt for enkelt hytteliv, friluftsliv, småvilt- og elgjakt. Det er sommerbilvei helt fram til trappa, men redusert bredde og aksellast på bru over Namsen gjør at man ikke kommer til med campingvogn. Det er innført bomveiavgift på skogsbilveg. Dette ordnes enkelt med sms-betaling på stedet. Bomavgifta kan også betales på nett se www.bit.ly/2FfuSIa

Andre opplevelser

Ønsker du/dere andre eller flere opplevelser anbefaler vi et besøk til Namsskogan familepark, en dyre- og opplevelsespark i naturskjønne omgivelser ca 45 minutters biltur unna.

Tilbakemelding etter opphold:

Vi setter stor pris på tilbakemelindg etter opphold på våre hytter.
Følg linken og svar på noen korte spørsmål.

https://www.namsskogan-fjellstyre.no/hytter-friluftsliv#tilbakeemeldingsskjema-hytter

Alle som har gitt tilbakemelding vil være med på trekking av 2-døgn gratis opphold på en av våre hytter kommende år.

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell hytteregler

Før du tar hytta i bruk gjør deg kjent med plassering av brannslukkingsapparat og funksjon av røykvarslere.

Hold god orden i og rundt hytta og forlat den i den stand du selv ønsker å finne den. Før hytta forlates skal gulv, kjøkkenutstyr og annet brukt utstyr vaskes rent.

Vær varsom med utstyr og inventar. Du er selv ansvarlig for hytte og inventar i leieperioden og plikter å melde fra om skader som eventuelt har oppstått.

Hunder er velkommen til våre hytter, men av hensyn til andre gjester og av hensyn til generelt renhold, anmoder vi om at hunder holdes vekk fra senger, sofaer, stoler m.v.

Før du forlater hytta:

  • Sjekk at gass til kjøleskap er stengt og at kjøleskapet er tømt for mat. La døra til kjøleskapet stå åpent for lufting.
  • Sjekk at gass til komfyr er stengt.
  • Sjekk at alle vinduer er lukket.
  • Lag gjerne litt finkløvet ved som nestemann kan bruke til opptenning.

Personlig utstyr som settes igjen på hytta vil bli fjernet.

Brennbart avfall kan brennes i ovnen. Annet søppel og tomgods tas med ned. Det er ikke tillatt å grave ned matavfall. Fiskeslo kan graves ned i god avstand fra hytta og tilstrekkelig dypt slik at det ikke kan graves opp igjen av rev e.l.

I tiden fra og med 1. april og til og med 20. august er det generell båndtvang for hund. Utenom båndtvangstid oppfordres alle til å fortsatt vise hensyn til beitedyr og tamrein.

Vi vil sette stor pris på om du/dere skriver noen ord i hytteboka. For å kunne tilby det du som gjest setter pris på er vi avhengige av både ris og ros. Er det mangler ta snarlig kontakt på telefon 41558176 (sms). Ellers kan du også bruke tilbakemeldingsskjema på vår hjemmeside.

For bestillings- og avbestillingsregler se eget skriv i linken under.

Velkommen til oss!

Nøkkelhenting

Våre hytter og båter betjenes med nøkkelboks/kode hengelås.
Kode oppgis på kvittering, se under "Informasjon fra selger"
Ankomst-/avreisetidspunkt er tidligst/senest kl 15.

For Stordalsbua, Stordalshytta og Storgåsvassbua henger kode nøkkelboks ved fjellstyrets kontor på adresse Turistveien 2 - 7890 Namsskogan. Nøkkel hentes ut der da det er behov for nøkkel på låst veibom inn til disse hyttene.

Veibeskrivelse

Veiadresse: Snåsamoveien 556

Ta av fra E6 ca 10,7 km nord for Namsskogan sentrum. langs E6. Kjør bru over Namsen. Skogsbilvei (parallelt med Nordlandsbanen og Namsen) ca 5,5 km til veiende.

Vinter: Parkering ved bru ved E6. Ta kontakt ved behov for transport.

Turtips

Fra Snåsamoen går det ei fin vandringslei inn til Litjsteinådalen. Etterhvert ser man innover mot Børgefjell nasjonalpark og på fururabbene innover dalen er det mange fine leirplasser og godt med ved for å fyre seg stort bål.

I Storbekken har beveren laget en stor beverdam og hit kan det også være spennende å ta en befaring...

Andre aktuelle tilbud