Snåsamostua i Namsskogan - like ved Børgefjell nasjonalpark

Enkel hytte i seterlandskap i Mellingen statsallmenning. Sentral beliggenhet for adkomst til friluftsliv, samt småvilt- og storviltterreng. Sommerbilvei helt fram. Eget hus for tørking av klær m.v.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
7 personer
Antall soverom
3
Areal
53 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
5,5 km (vinter)

Adresse

Adresse
Snåsamostua
Snåsamoveien 556
Poststed
7890 Namsskogan

Veibeskrivelse

Veiadresse: Snåsamoveien 556

Ta av fra E6 ca 10,7 km nord for Namsskogan sentrum. langs E6. Kjør bru over Namsen. Skogsbilvei (parallelt med Nordlandsbanen og Namsen) ca 5,5 km til veiende.

Vinter: Parkering ved bru ved E6. Ta kontakt ved behov for transport.

Om oss

Namsskogan fjellstyre forvalter 535.000 daa skog og utmark (statsallmenning) og har 15 egne hytter til utleie. Hos oss kan du få natur- og friluftslivsopplevelser du aldri glemmer, enten det er i fjellet, i skogen eller på vatnet.

 

Les mer om oss på www.namsskogan-fjellstyre.no

Kontakt oss

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Generell beskrivelse
Snåsamostua fremstår som ei enkel, men trivelig hytte beliggende i idylliske omgivelser. Leies primært ut etter avtale - ta kontakt med fjellstyrekontoret. Avstand til Børgefjell nasjonalparkgrense er ca 3,5 km, enkleste adkomst til nasjonalparken er å følge sti nordover til Litlsteinådalen. Avstand til Namsen er ca 150 meter. Ypperlig utgangspunkt for enkelt hytteliv, friluftsliv, småvilt- og elgjakt. Det er sommerbilvei helt fram til trappa, men redusert bredde og aksellast på bru over Namsen gjør at man ikke kommer til med campingvogn. Det er innført bomveiavgift på skogsbilveg. Dette ordnes enkelt med sms-betaling på stedet. Bomavgifta kan også betales på nett se www.bit.ly/2FfuSIa

Andre opplevelser

Ønsker du/dere andre eller flere opplevelser anbefaler vi et besøk til Namsskogan familepark, en dyre- og opplevelsespark i naturskjønne omgivelser ca 45 minutters biltur unna.

Tilbakemelding etter opphold:

Vi setter stor pris på tilbakemelindg etter opphold på våre hytter.
Følg linken og svar på noen korte spørsmål.

https://www.namsskogan-fjellstyre.no/hytter-friluftsliv#tilbakeemeldingsskjema-hytter

Alle som har gitt tilbakemelding vil være med på trekking av 2-døgn gratis opphold på en av våre hytter kommende år.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Informasjon i forbindelse med leie av fjellstyrehytte angående COVID-19

  • Alle gjester oppfordres fortsatt til å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger, og om du ikke føler deg frisk og/eller har symptomer på COVID-19, skal du ikke besøke en fjellstyrehytte.
  • Desinfeksjonsmidler vil være tilgjengelig på den enkelte hytte, men vi anbefaler alle å sørge for å ha med rikelig med alkoholbasert desinfeksjon selv. Det er viktig at hver enkelt planlegger og gjennomfører håndhygienetiltak både inne og ute.
  • Alle gjester må ta med eget sengetøy som er vasket på minimum 60 grader. Hodeputer som ligger på hyttene er fortsatt fjernet. Kopphåndduker/kjøkkenpapir  tas med av den enkelte gjest.
  • Fjellstyret kan fortsatt heve bookingen, samt bli nødt til å innføre karantene-dager dersom den generelle smittesituasjonen krever det. Som leietaker vil du da få pengene tilbake eller ankomstdato kan endres både i tid og sted (det kan være mulig å besøke en annen hytte)
  • Forøvrig følges vedtatte bestillings- og avbestillingsregler.

Velkommen til oss!

Nøkkelhenting

Våre hytter og båter betjenes med nøkkelboks/kode hengelås.
Kode oppgis på kvittering, se under "Informasjon fra selger"
Ankomst-/avreisetidspunkt er tidligst/senest kl 15.

For Stordalsbua, Stordalshytta og Storgåsvassbua henger kode nøkkelboks ved fjellstyrets kontor på adresse Turistveien 2 - 7890 Namsskogan. Nøkkel hentes ut der da det er behov for nøkkel på låst veibom inn til disse hyttene.

Turtips

Fra Snåsamoen går det ei fin vandringslei inn til Litjsteinådalen. Etterhvert ser man innover mot Børgefjell nasjonalpark og på fururabbene innover dalen er det mange fine leirplasser og godt med ved for å fyre seg stort bål.

I Storbekken har beveren laget en stor beverdam og hit kan det også være spennende å ta en befaring...

Andre aktuelle tilbud