Snåsamostua i Namsskogan - like ved Børgefjell nasjonalpark

Enkel hytte i seterlandskap i Mellingen statsallmenning. Sentral beliggenhet for adkomst til friluftsliv, samt småvilt- og storviltterreng. Sommerbilvei helt fram. Eget hus for tørking av klær m.v.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
7 personer
Antall soverom
3
Areal
53 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
5,5 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Adresse

Adresse
Snåsamostua
Snåsamoveien 556
Poststed
7890 Namsskogan

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Vedovn med masse tørr ved. Ta med fyrstikker.
Strøm
Solcelleanlegg til belysning.
Toalett
Utedo. Ta med klosettpapir.
Vann
Hentes i bekken ved veien 500 fra hytta eller i Namsen 150m nedom hytta.
Kokemuligheter
Propanbluss.
Oppbevaring av mat
I skap på kjøkken eller i gangen.
Sengetøy
Sovepose/sengeteppe må medbringes
Kjøkkenutstyr
Utstyrt med kopper og kar samt annet kjøkken-/spiseutstyr tilsvarende antall senger samt litt til.

Veibeskrivelse

Veiadresse: Snåsamoveien 556

Fra Cirkle K-stasjon kjør ca 10,7 km nordover langs E6. Ta til høyre og kjør bru over Namsen. Skogsbilvei (parallelt med Nordlandsbanen og Namsen) ca 5,5 km til veiende.

Vinter: Parkering ved bru ved E6. Ta kontakt ved behov for transport.

Om oss

Namsskogan fjellstyre forvalter 535.000 daa skog og utmark og har 15 egne hytter til utleie. Hos oss kan du få natur- og friluftslivsopplevelser du aldri glemmer, enten det er i fjellet, i skogen eller på vatnet.

 

Kontakt oss

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Generell beskrivelse

Snåsamostua fremstår som ei enkel, men trivelig hytte beliggende i idylliske omgivelser. Avstand til Børgefjell nasjonalparkgrense er ca 3,5 km, enkleste adkomst til nasjonalparken er å følge sti nordover til Litlsteinådalen. Avstand til Namsen er ca 150 meter. Ypperlig utgangspunkt for enkelt hytteliv, friluftsliv, småvilt- og elgjakt. Det er sommerbilvei helt fram til trappa, men redusert bredde og aksellast på bru over Namsen gjør at man ikke kommer til med campingvogn.

 

Det er innført bomveiavgift på skogsbilveg. Dette ordnes enkelt med sms-betaling på stedet. Bomavgifta kan også betales på nett se www.bit.ly/2FfuSIa

 

Andre opplevelser

Ønsker du/dere andre eller flere opplevelser anbefaler vi et besøk til Namsskogan familepark, en dyre- og opplevelsespark i naturskjønne omgivelser ca 45 minutters biltur unna.

 

Hytteregler/Avbestillingsregler

Informasjon i forbindelse med leie av fjellstyrehytte sesongen 2020

  • Fjellstyrehyttene vil fra og med 1. august 2020 gå inn i "normaldrift".
  • Det vil si at 3-døgnssperringen mellom hvert besøk oppheves, og ankomst og avreisetidspunkt på alle hyttene settes til kl 15.
  • Alle gjester oppfordres fortsatt til å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger, og om du ikke føler deg frisk og/eller har symptomer på COVID-19, skal du ikke besøke en fjellstyrehytte.
  • Desinfeksjonsmidler vil være tilgjengelig på den enkelte hytte, men vi anbefaler alle å sørge for å ha med rikelig med alkoholbasert desinfeksjon selv. Det er viktig at hver enkelt planlegger og gjennomfører håndhygienetiltak både inne og ute.
  • Alle gjester må ta med eget sengetøy som er vasket på minimum 60 grader. Hodeputer som ligger på hyttene er fortsatt fjernet. Kopphåndduker/kjøkkenpapir  tas med av den enkelte gjest.
  • Fjellstyret kan fortsatt heve bookingen, samt bli nødt til å innføre karantene-dager dersom den generelle smittesituasjonen krever det. Som leietaker vil du da få pengene tilbake eller ankomstdato kan endres både i tid og sted (det kan være mulig å besøke en annen hytte).
  • Skogstua vil fortsatt være stengt.

 

Velkommen til oss!

Nøkkelhenting

Bensinstasjon Cikrle K i Namsskogan sentrum. Tlf 74 33 44 74. Sjekk åpningstider!

Turtips

Fra Snåsamoen går det ei fin vandringslei inn til Litjsteinådalen. Etterhvert ser man innover mot Brøgefjell nasjonalpark og på fururabbene innover dalen er det mange fine leirplasser og godt med ved for å fyre seg stort bål.

 

I Storbekken har beveren laget en stor beverdam og hit kan det ogsså være spennende å ta en befaring!

Andre aktuelle tilbud