Skogstua i Namskroken i Børgefjell. Åpen hytte.

Åpen og enkel tømmerkoie i Namskroken i Børgefjell nasjonalpark. Ypperlig utgangspunkt for småviltjakt, fiske og friluftsliv.

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
0
Areal
16 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
4 km (sommer)
8 km (vinter)

Adresse

Adresse
Skogstua
Børgefjellveien 289
Poststed
7890 Namsskogan

Plantegning

Beliggenhet

Kontakt utleier

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Namsskogan fjellstyre forvalter 535.000 daa skog og utmark (statsallmenning) og har 15 egne hytter til utleie. Hos oss kan du få natur- og friluftslivsopplevelser du aldri glemmer, enten det er i fjellet, i skogen eller på vatnet.

 

Les mer om oss på www.namsskogan-fjellstyre.no

Om hytta

Generell beskrivelse
Skogstua er opprinnelig oppført som et skogshusvære i 1918 men senere overtatt av Namsskogan Fjellstyre. Hytta ble bordkledd samt påbygd et bislag i 2008. Skogstua står åpen for vandrere og fjellfolk i nasjonalparken, bortsett fra perioden 9. september til 30. september. Det ligger ute giroer i hytta som betales når man kommer ned til bygds igjen. Leie innbetales til en pris på kr 125,- pr person/dag. Det er innført veiavgift på Smalvassveien. Denne kan betales via SMS, følg instruksjonen ved bomkasse. Bomavgift kan også betales på nett se www.bit.ly/2WOI6aY

Beliggenhet og terrengbeskrivelse:

Namskroken i Børgefjell nasjonalpark GPS-pos: 33W 7219194 – 425942. Klopplagt sti følges i variert skoglandskap inn til hytta, derfra er det kort vei videre inn til høyfjellet i Børgefjell nasjonalpark. Skogstua er et ypperlig utgangspunkt for småviltjakt, fiske og friluftsliv i en av Norges eldste og mest uberørte nasjonalparker.

Tilbakemelding etter opphold:

Vi setter stor pris på tilbakemelding etter opphold på våre hytter.

Følg linken og svar på noen korte spørsmål.

https://www.namsskogan-fjellstyre.no/hytter-friluftsliv#tilbakeemeldingsskjema-hytter

Alle som har gitt tilbakemelding vil være med på trekking av 2-døgn gratis opphold på en av våre hytter kommende år.

Hytte-/Avbestillingsregler

Informasjon i forbindelse med leie av fjellstyrehytte og COVID-19

  • Alle gjester oppfordres fortsatt til å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger, og om du ikke føler deg frisk og/eller har symptomer på COVID-19, skal du ikke besøke en fjellstyrehytte.
  • Desinfeksjonsmidler vil være tilgjengelig på den enkelte hytte, men vi anbefaler alle å sørge for å ha med rikelig med alkoholbasert desinfeksjon selv. Det er viktig at hver enkelt planlegger og gjennomfører håndhygienetiltak både inne og ute.
  • Alle gjester må ta med eget sengetøy som er vasket på minimum 60 grader. Hodeputer som ligger på hyttene er fortsatt fjernet. Kopphåndduker/kjøkkenpapir  tas med av den enkelte gjest.
  • Fjellstyret kan fortsatt heve bookingen, samt bli nødt til å innføre karantene-dager dersom den generelle smittesituasjonen krever det. Som leietaker vil du da få pengene tilbake eller ankomstdato kan endres både i tid og sted (det kan være mulig å besøke en annen hytte).
  • For øvrig gjelder vedtatte bestillings- og avbestillingsregler.

 

Velkommen til oss!

Nøkkelhenting

Våre hytter og båter betjenes med nøkkelboks/kode hengelås (innført fra og med 01.06.2021).
Kode oppgis på kvittering.
Ankomst-/avreisetidspunkt er tidligst/senest kl 15.

For Stordalsbua, Stordalshytta og Storgåsvassbua henger kode nøkkelboks ved fjellstyrets kontor på adresse Turistveien 2 - 7890 Namsskogan. Nøkkel hentes ut der da det er behov for nøkkel på låst veibom inn til disse hyttene.

Veibeskrivelse

Sommer: Ta av mot Børgefjell, skiltet fra E6 på Smalåsen nord i Namsskogan. Følg skogsbilveg (bomveg) i ca 3 km til veiende og innfallport til nasjonalparken. Følg skiltet og klopplagt sti til Namskroken.

Vinter: Spør oss om parkeringsmuligheter og veivalg. Ved behov for transport ta kontakt.

Andre aktuelle tilbud