Skogstua i Namskroken i Børgefjell. Åpen hytte.

Åpen og enkel tømmerkoie i Namskroken i Børgefjell nasjonalpark. Ypperlig utgangspunkt for småviltjakt, fiske og friluftsliv. NB! Vil på grunn av COVID-19 være stengt sommeren 2020.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
4 personer
Antall soverom
0
Areal
16 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
4 km (sommer)
8 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Adresse

Adresse
Skogstua
Børgefjellveien 289
Poststed
7890 Namsskogan

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Vedovn med masse tørr ved. Ta med fyrstikker.
Strøm
Nei. Parafinlampe. Stearinlys - ta med selv.
Toalett
Utedo. Ta med klosettpapir.
Vann
Hentes i bekken ved hytta.
Kokemuligheter
Propanbluss.
Sengetøy
Sovepose/sengeteppe må medbringes
Kjøkkenutstyr
Utstyrt med kopper og kar samt annet kjøkken-/spiseutstyr tilsvarende antall senger samt litt til.

Veibeskrivelse

Sommer: Ta av mot Børgefjell, skiltet fra E6 på Smalåsen nord i Namsskogan. Følg skogsbilveg (bomveg) i ca 3 km til veiende og innfallport til nasjonalparken. Følg skiltet og klopplagt sti til Namskroken.

Vinter: Spør oss om parkeringsmuligheter og veivalg. Ved behov for transport ta kontakt.

Om oss

Namsskogan fjellstyre forvalter 535.000 daa skog og utmark og har 15 egne hytter til utleie. Hos oss kan du få natur- og friluftslivsopplevelser du aldri glemmer, enten det er i fjellet, i skogen eller på vatnet.

 

Kontakt oss

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Generell beskrivelse

Skogstua er opprinnelig oppført som et skogshusvære i 1918 men senere overtatt av Namsskogan Fjellstyre. Hytta ble bordkledd samt påbygd et bislag i 2008. Skogstua står åpen for vandrere og fjellfolk i nasjonalparken, bortsett fra perioden 9. september til 30. september. Det ligger ute giroer i hytta som betales når man kommer ned til bygds igjen. Leie innbetales til en pris på kr 125,- pr person/dag. 

 

NB! Skogstua vil være stengt sommeren 2020 på grunn av COVID-19-pandemien og krav til smitteverntiltak.

I regulert periode av småviltjakta, 9.-30. september, leies hytta ut fra fjellstyrets kontor. 

 

Namsskogan fjellstyre har forøvrig 17 hytter til leie. Beliggenheten til hyttene gir fantastiske utgangspunkt for naturopplevelse. Namsskogan byr på variert og innholdsrik natur, fra skoglandskap til høyfjell. 


Det er innført veiavgift på Smalvassveien. Denne kan betales via SMS, følg instruksjonen ved bomkasse. Bomavgift kan også betales på nett se www.bit.ly/2WOI6aY

For eventuell snøscooterfrakt, kontakt med oss.

Beliggenhet og terrengbeskrivelse:

Namskroken i Børgefjell nasjonalpark GPS-pos: 33W 7219194 – 425942. Klopplagt sti følges i variert skoglandskap inn til hytta, derfra er det kort vei videre inn til høyfjellet i Børgefjell nasjonalpark. Skogstua er et ypperlig utgangspunkt for småviltjakt, fiske og friluftsliv i en av Norges eldste og mest uberørte nasjonalparker.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Informasjon i forbindelse med leie av fjellstyrehytte sesongen 2020

  • Fjellstyrehyttene vil fra og med 1. august 2020 gå inn i "normaldrift".
  • Det vil si at 3-døgnssperringen mellom hvert besøk oppheves, og ankomst og avreisetidspunkt på alle hyttene settes til kl 15.
  • Alle gjester oppfordres fortsatt til å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger, og om du ikke føler deg frisk og/eller har symptomer på COVID-19, skal du ikke besøke en fjellstyrehytte.
  • Desinfeksjonsmidler vil være tilgjengelig på den enkelte hytte, men vi anbefaler alle å sørge for å ha med rikelig med alkoholbasert desinfeksjon selv. Det er viktig at hver enkelt planlegger og gjennomfører håndhygienetiltak både inne og ute.
  • Alle gjester må ta med eget sengetøy som er vasket på minimum 60 grader. Hodeputer som ligger på hyttene er fortsatt fjernet. Kopphåndduker/kjøkkenpapir  tas med av den enkelte gjest.
  • Fjellstyret kan fortsatt heve bookingen, samt bli nødt til å innføre karantene-dager dersom den generelle smittesituasjonen krever det. Som leietaker vil du da få pengene tilbake eller ankomstdato kan endres både i tid og sted (det kan være mulig å besøke en annen hytte).
  • Skogstua vil fortsatt være stengt.

 

Velkommen til oss!

Nøkkelhenting

Nøkler til fjellstyrehyttene hentes ut på Cirkle K-stasjon like nord for Namsskogan sentrum. Tlf 74 33 44 74. Sjekk ÅPNINGSTIDER.

Andre aktuelle tilbud