Mellingenhytta hos Namsskogan fjellstyre

Stor og ny hytte i vannkanten til Mellingsvatnet. Sommerbilvei og innlagt strøm. Flott utgangspunkt for fiske, jakt og friluftsliv. Båt følger med. Ta evt. med påhengsmotor (anb. maks 6 hk).

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
8 personer
Antall soverom
3
Areal
60 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0,8 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Panelovner + Vedovn og masse tørr ved. Ta med fyrstikker.
Strøm
Innlagt 220V strøm. Eget tørkeskap i boden.
Toalett
Utedo. Ta med klosettpapir.
Vann
Vatn hentes i Mellingsvatnet like ved.
Kokemuligheter
Elektrisk komfyr
Oppbevaring av mat
Kjøleskap. Fryser i boden.
Sengetoy
Hodeputer og madrasser med trekk i hytta.Sovepose/sengeteppe må medbringes
Kjøkkenutstyr
Utstyrt med kopper og kar samt annet kjøkken-/spiseutstyr tilsvarende antall senger samt litt til.

Veibeskrivelse

Adresse: Mellingsdalsveien 190.

Fra sør: Følg E6 nordover ca 18 km fra Cirkle K-stasjon, ta venstre ved skilt Mellingsvatnet. Følg skogsbilvei ca 1,1 km. Ta høyre første veikryss. Hytta ligger til venstre etter ca 0,8 km.

Vinter: Parkering ca 1,1 km fra E6. Følg ubrøytet vei ca 800 meter. Ved behov for transport - ta kontakt.

Om oss

Namsskogan fjellstyre forvalter 535.000 daa skog og utmark og har 15 egne hytter til utleie. Hos oss kan du få natur- og friluftslivsopplevelser du aldri glemmer, enten det er i fjellet, i skogen eller på vatnet.

 

Kontakt oss

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Generell beskrivelse

Nye Mellingenhytta ble åpnet for utleie våren 2015, og er den mest populære utleiehytta til fjellstyret. Hytta har innlagt strøm (220 V) og har sommerbilvei helt frem til hytteveggen. Mellingenhytta har 2 soverom + en stor hems, med sengplass til minst 8 personer. Det er et lite kjøleskap, en liten fryser og eget tørkeskap. Det er god uteplass rundt hytta, med egen barnehuske, stor sittegruppe og god bålplass ved vannkanten. Egen robåt følger med. Husk flyte-/redningsvester! Egen påhengsmotor kan brukes på båten.

Mellingsdalsveien er brøytet inn til demningen på vinterstid. Da er det ca 800 meter igjen å gå bort til hytta. På vinteren står det alltid litt varme på, slik at det er behagelig å komme inn selv på kalde dager.

 

Namsskogan fjellstyre har tilsammen 17 utleiehytter i Namsskogans utmark. Tromsdalshytta er utleid på åremål og Skogstua i Børgefjell er disponibel for selvbooking på stedet hvis hytta er ledig. Beliggenheten for alle hyttene gir et godt utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser, jakt og fiske. Namsskogan byr på variert og innholdsrik natur, fra skoglandskap til høyfjell.


Hyttene kan bookes manulet mot et fakturagebyr på kr 50,-. Fiskekort kjøper du enten lokalt eller på Inatur. For jaktkort med hund i regulert periode (10.-30.september)  må det søkes på innen 1. april. Jaktkort etter 1. oktober kjøpes lokalt eller på Inatur.

Det er innført  veiavgift på Mellingsdalsveien. Denne kan betales med SMS, følg instruksjonen ved bomkasse like ved E6.

For snøscooterfrakt ta kontakt med godkjente leiekjørere i Namsskogan (se vedlegg).

Beliggenhet og terrengbeskrivelse:

Mellingenhytta ligger i sør-øst-enden av Mellingsvatnet. GPS-pos: 33W 7219015 – 419261. Litt skog. Kort vei til høyfjellet. Mellingsvatnet er et kjent fiskevatn med ørret av beste kvalitet. Mange mindre vatn i umiddelbar nærhet. Se vedlagt kart over  fjellstyrets hytter, parkering og båtplasser ved Mellingsvatnet.

 

Andre opplevelser

Ønsker du/dere andre eller flere opplevelser i området anbefaler vi et besøk til Namsskogan Familiepark, en dyre- og opplevelsespark i naturskjønne omgivelser ca 45 minutters biltur unna.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Hytta skal ryddes og vaskes før avreise og du må forlate hytta i den stand som du ønsker å finne den i ved ankomst.

Manglende renhold faktureres.

Nøkkelhenting

Cirkle K bensinstasjon i Namsskogan sentrum. Tlf 74334474. Sjekk ÅPNINGSTIDER.

Turtips

Mellingsvatnet har mange holmer og bukter som innbyr til besøk. Ror man over til vestsiden anbefales en tur til Jervheimen. Ønkser man en tur med større utfordring er Løytnantsklumpen (593 m.o.h.) et fint turmål.

 

Om vinteren kjøres det opp skispor i området. Da anbefaler vi turen innover til Steinvatnet og Litjgåsvatnet - der er det fiskegaranti! 

Andre aktuelle tilbud