Mellingenhytta hos Namsskogan fjellstyre

Vår mest populære hytte ved Mellingsvatnet. God standard. Sommerbilvei og innlagt strøm. Båt følger med i leia (juni-oktober). Tillatt med motor (6 hk).

Størrelse og ankomst

Senger til
8 personer
Antall soverom
3
Areal
60 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0,8 km (vinter)

Adresse

Adresse
Mellingenhytta
Mellingsdalsveien 190
Poststed
7890 Namsskogan

Beliggenhet

Kontakt utleier

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Velg ankomst og avreise

Veibeskrivelse

Adresse: Mellingenhytta (Mellingsdalsveien 190)

Ta av fra E6 ved skilt Mellingsvatnet like sør for Smalåsen. Følg skogsbilvei ca 1,1 km. Ta høyre første veikryss. Hytta ligger til venstre etter ca 0,8 km.

Vinter: Parkering ca 1,1 km fra E6. Følg ubrøytet vei ca 800 meter. Ved behov for transport - ta kontakt.

Om utleier

Namsskogan fjellstyre forvalter 535.000 daa skog og utmark (statsallmenning) og har 15 egne hytter til utleie. Hos oss kan du få natur- og friluftslivsopplevelser du aldri glemmer, enten det er i fjellet, i skogen eller på vatnet.

 

Les mer om oss på www.namsskogan-fjellstyre.no

Om hytta

Generell beskrivelse
Mellingenhytta er den mest populære fjellstyrehytta i Namsskogan. Beliggenheten er innbydende og flott, med utiskt utover Mellingsvatnet. Hytta har innlagt strøm (220 V) og har sommerbilvei helt frem til hytteveggen. Mellingenhytta har 2 soverom, begge med familiekøyer (madrasser 120x200 og 75x200) + en stor hems med seng 150x200 og 4 løse madrasser (90x200). Stort spisebord og sofagruppe. Det er et lite kjøleskap, en liten fryser og eget tørkeskap. Det er god uteplass rundt hytta, med egen barnehuske, stor sittegruppe og god bålplass ved vannkanten. En båt følger med. Båten legges ut medio junni og tas inn medio oktober. Ta evt kontakt for nærmere informasjon i overgang vår-sommer og høst-vinter angående båtens tilgjengelighet. Husk flyte-/redningsvester! Egen påhengsmotor kan brukes på båtene, vi anbefaler maks 6 hk pga båtenes størelse.


Mellingsdalsveien er brøytet inn til demningen på vinterstid. Da er det ca 800 meter igjen å gå bort til hytta. På vinteren står det alltid litt varme på, slik at det er behagelig å komme inn selv på kalde dager. Det er innført  veiavgift på Mellingsdalsveien. Denne kan betales med SMS, følg instruksjonen ved bomkasse like ved E6. Avgift kan også betales her: www.bit.ly/2ZruUo6 For snøscooterfrakt ta kontakt med oss.

Beliggenhet og terrengbeskrivelse
Mellingenhytta ligger i sør-øst-enden av Mellingsvatnet. GPS-pos: 33W 7219015 – 419261. Kort vei til høyfjellet. Mellingsvatnet er et kjent fiskevatn med ørret av beste kvalitet. Mange mindre vatn i umiddelbar nærhet. Se vedlagt kart over fjellstyrets hytter, parkering og båtplasser ved Mellingsvatnet.
Andre opplevelser
Ønsker du/dere andre eller flere opplevelser i området anbefaler vi et besøk til Namsskogan Familiepark, en dyre- og opplevelsespark i naturskjønne omgivelser ca 45 minutters biltur unna.
Tilbakemelding etter opphold
Vi setter stor pris på tilbakemelindg etter opphold på våre hytter.
Følg linken og svar på noen korte spørsmål.

https://www.namsskogan-fjellstyre.no/hytter-friluftsliv#tilbakeemeldingsskjema-hytter

Alle som har gitt tilbakemelding vil være med på trekking av 2-døgn gratis opphold på en av våre hytter kommende år.

Hytte-/Avbestillingsregler

Informasjon i forbindelse med leie av fjellstyrehytte og COVID-19

  • Alle gjester oppfordres til å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger, og om du ikke føler deg frisk og/eller har symptomer på COVID-19, skal du ikke besøke en fjellstyrehytte.
  • Desinfeksjonsmidler vil være tilgjengelig på den enkelte hytte, men vi anbefaler alle å sørge for å ha med rikelig med alkoholbasert desinfeksjon selv. Det er viktig at hver enkelt planlegger og gjennomfører håndhygienetiltak både inne og ute.
  • Fjellstyret kan fortsatt heve bookingen, samt bli nødt til å innføre karantene-dager dersom den generelle smittesituasjonen krever det. Som leietaker vil du da få pengene tilbake eller ankomstdato kan endres både i tid og sted (det kan være mulig å besøke en annen hytte).
  • Forøvrig gjelder vedtatte bestillings- og avbestillingsregler.


Velkommen til oss!

Nøkkelhenting

Våre hytter og båter betjenes med nøkkelboks/kode hengelås.
Kode oppgis på kvittering, se under "Informasjon fra selger"
Ankomst-/avreisetidspunkt er tidligst/senest kl 15.

For Stordalsbua, Stordalshytta og Storgåsvassbua henger kode nøkkelboks ved fjellstyrets kontor på adresse Turistveien 2 - 7890 Namsskogan. Nøkkel hentes ut der da det er behov for nøkkel på låst veibom inn til disse hyttene.

Turtips

Mellingsvatnet har mange holmer og bukter som innbyr til besøk. Ror man over til vestsiden anbefales en tur til Jervheimen. Ønsker man en tur med større utfordring er Løytnantsklumpen (593 m.o.h.) et fint turmål.

Om vinteren kjører Elva/Namsskogan I.L opp skispor i området (på frivillig basis og stort sett knyttet påske og utover vårvinteren). Da anbefaler vi turen innover til Steinvatnet og Litjgåsvatnet - der er det fiskegaranti! 

Andre aktuelle tilbud