Storholmhytta hos Namsskogan fjellstyre

Kjempefin hytte på sørspissen av Storholmen i det velkjente ørretvatnet Mellingsvatnet. Supert utgangspunkt for fiske og friluftsliv. Leie inkluderer robåt og kano. Påhengsmotor tillatt.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
7 personer
Antall soverom
1
Areal
35 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0,9 km (sommer)
3 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Adresse

Adresse
Storholmhytta
Mellingsdalsveien 314
Poststed
7890 Namsskogan

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Vedovn og masse tørr ved. Ta med fyrstikker.
Strøm
Solcelleanlegg. DAB-radio (husk AA-batteri)
Toalett
Utedo. Ta med klosettpapir!
Vann
Hentes i Mellingsvatnet ved hytta.
Kokemuligheter
Propanbluss.
Oppbevaring av mat
Propan kjøleskap. Jordkjeller.
Sengetøy
Sovepose/- teppe må medbringes. Hodeputer og madrasser med trekk i sengene.
Kjøkkenutstyr
Utstyrt med kopper og kar samt annet kjøkken-/spiseutstyr tilsvarende antall senger samt litt til.

Veibeskrivelse

Adresse: Mellingsdalsveien 314.

Fra sør: Følg E6 ca 18 km fra Cirkle K-stasjonen, ta venstre ved skilt Mellingsvatnet. Følg skogsbilvei ca 1,1 km, Ta høyre første veikryss. Parkering etter ca 2 km. Båt. Ro 0,9 km nordover.

Vinter: Parkering ca 1,1 km fra E6. Ta kontakt med behov for transport.

Om oss

Namsskogan fjellstyre forvalter 535.000 daa skog og utmark og har 15 egne hytter til utleie. Hos oss kan du få natur- og friluftslivsopplevelser du aldri glemmer, enten det er i fjellet, i skogen eller på vatnet.

 

Kontakt oss

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Generell beskrivelse

Storholmhytta har en idyllisk og særegen beliggenhet i og med at den ligger vendt mot sør i vannkanten på en stor holme. Her kan du nyte stillheten og utsikten over Mellingsvatnet. Det er god parkeringsplass ved Mellingsdalveien der båten ligger. Det tar 10-15 minutter å ro over til Storholmen. Båt følger med leien. Ved hytta ligger det også en kano som står til fri disposisjoen. Husk flyte-/redningsvest! Egen påhengsmotor kan benyttes på båten (anbefaler 6 Hk).

 

Det er DAB-radio i hytta. Denne bruker 4 AA-batteri - husk å ta med batteri.

 

Namsskogan fjellstyre har 17 utleiehytter i Namsskogans utmark. (Ei er f.t. utleid på åremål.) Beliggenheten for alle hyttene gir et godt utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser, jakt og fiske. Namsskogan byr på variert og innholdsrik natur, fra skoglandskap til høyfjell. For de hyttene som ligger ved vatn følger det robåt med på leien. (Båtene er tilgjengelige i tidsrommet 1.juni -5.oktober).

Hyttene kan bookes manuelt mot et fakturagebyr på kr 50,-. Fiske- og småviltjaktkort kjøper du på Inatur. For å få jaktkort med hund i regulert periode (10.-30.september) må det søkes på innen 1. april. Les mer om dette på Namsskogan fjellstyre sine hjemmesider.

Det er innført veiavgift på Mellingsdalsveien. Denne kan betales via SMS, følg instruksjon ved veibom. Du kan også betale her: www.bit/ly/2ZruUo6

For snøscooterfrakt ta kontakt med godkjente leiekjørere i Namsskogan (se vedlegg). Du kan også kjøre snøscooter selv inn til de fleste av fjellstyrets hytter ved selv å innhente kjøretillatelse fra Namsskogan kommune - tlf 74 33 32 00.

 

Beliggenhet og terrengbeskrivelse:

Storholmhytta ligger helt sør på Storholmen i Mellingsvatnet. GPS-pos: 33W 7220947 – 418600. Skoglandskap. Kort vei til høgfjellet. Mellingsvatnet er et velkjent fiskevatn med ørret av beste kvalitet. Mange andre fine fiskevatn i umiddelbar nærhet.

Se vedlagt kart for fjellstyrets hytter, parkeringsplasser og båter ved Mellingsvatnet. 

Hytteregler/Avbestillingsregler

Informasjon i forbindelse med leie av fjellstyrehytte sesongen 2020

  • Fjellstyrehyttene vil fra og med 1. august 2020 gå inn i "normaldrift".
  • Det vil si at 3-døgnssperringen mellom hvert besøk oppheves, og ankomst og avreisetidspunkt på alle hyttene settes til kl 15.
  • Alle gjester oppfordres fortsatt til å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger, og om du ikke føler deg frisk og/eller har symptomer på COVID-19, skal du ikke besøke en fjellstyrehytte.
  • Desinfeksjonsmidler vil være tilgjengelig på den enkelte hytte, men vi anbefaler alle å sørge for å ha med rikelig med alkoholbasert desinfeksjon selv. Det er viktig at hver enkelt planlegger og gjennomfører håndhygienetiltak både inne og ute.
  • Alle gjester må ta med eget sengetøy som er vasket på minimum 60 grader. Hodeputer som ligger på hyttene er fortsatt fjernet. Kopphåndduker/kjøkkenpapir  tas med av den enkelte gjest.
  • Fjellstyret kan fortsatt heve bookingen, samt bli nødt til å innføre karantene-dager dersom den generelle smittesituasjonen krever det. Som leietaker vil du da få pengene tilbake eller ankomstdato kan endres både i tid og sted (det kan være mulig å besøke en annen hytte).
  • Skogstua vil fortsatt være stengt.


Velkommen til oss!

Nøkkelhenting

Cirkle K bensinstasjon i Namsskogan sentrum. Tlf 74334474. Sjekk ÅPNINGSTIDER.

Turtips

Mellingsvatnet har mange små holmer med mulighet for spennende turer for store og små. Uansett vær og vindretning kan man finne lune plasser for å få fyrt seg et bål. Mellingsvatnet er derfor ypperlig for småbarnsfamilier som ønsker  å oppleve og erfare friluftsliv. Ellers er Storholmen i seg selv verdt å utforske!

 

Om vinteren kjøres det opp skiløyper i området. Da anbefaler vi turen opp til Steinvatnet.

Andre aktuelle tilbud