Storgåsvassbua nr 3 i Namsskogan Fjellstyre

Storgåsvassbua har en fantastisk beliggenhet på svabergene ned mot Storgåsvatnet. Bua er et ypperlig utgangspunkt for jakt og fiske. Robåt i Storgåsvatnet følger med.

Hyttekalender

Sjekk jakttrykk i området

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
6 personer
Antall soverom
0
Areal
21 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
3,5 km (sommer)
6 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Vedovn og masse tørr ved. TA med fyrstikker.
Strøm
Solcelleanlegg til belysning.
Toalett
Utedo. TA med klosettpapir.
Vann
Hentes i Storgåsvatnet ved hytta.
Kokemuligheter
Propanbluss.
Oppbevaring av mat
I hytta eller i skap i gangen.
Sengetoy
Sovepose/sengeteppe må medbringes
Kjøkkenutstyr
Utstyrt med kopper og kar samt annet kjøkken-/spiseutstyr tilsvarende antall senger samt litt til.

Veibeskrivelse

Fra Cirkle K-stasjon kjør E6 nordover i 9 km, ta venstre ved skilt Kalvvatn. Kjør 10 km til utløpet av Stordalsvatnet. Gå terskel og følg sti østover til utløpet av Store Gåsvatn. Der finner du robåt. Derfra er det ca 2,1 km til hytta.

For adkomst på vinter: Følg leia fra Fløan via Litjgåsvatnet. Ta kontakt ved behov for transport.

Kontakt oss

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Generell beskrivelse

Storgåsvassbua er oppført i 1973, men ble totalrestaurert i 1991. Hytta ligger i høgfjellet, men er lett tilgjengelig etter en liten time på sti og videre i båt. Beliggenheten er enestående og gir et panorama vestover som er unikt. For fiskere og jegere er Storgåsvassbua en av våre mest populære utgangspunkt, men også folk som ønsker å plukke molte utpå sommeren bruker gjerne Storgåssvassbua som utgangspunkt.

Namsskogan fjellstyre har 17 utleiehytter i Namsskogans utmark. Ei hytte utleid på åremål f.t. Beliggenheten for alle hyttene er et godt utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser av forskjellig slag. Namsskogan byr på variert og innholdsrik natur, fra skoglandskap til høyfjell. For de hyttene som ligger ved vatn følger det robåt med på leien i tiden 1.juni -5.oktober. HUSK FLYTEVEST VED BÅTBRUK! 

Alle hytter kan bookes manuelt mot et fakturagebyr på kr 50,-. Fiske- og småviltjaktkort kjøper du også delvis på inatur.no. For jaktkort med hund i regulert periode (10.-30.september)  må det søkes på innen 1. april.

For eventuell snøscooterfrakt, kontakt Namsskogan Fjellstyre. Du kanogså kjøre snøscooter selv inn til de fleste av fjellstyrets hytter ved selv å innhente kjøretillatelse fra Namsskogan kommune - tlf 74 33 32 00.

Beliggenhet og terrengbeskrivelse:

Sør-østre ende av Store Gåsvatn. GPS-pos: 33W 7215534 – 415293. Snaufjell, bjørkekjerr og myr. Særegen utsikt mot fjellpanoramaene vestover. Supert utgangspunkt for småviltjakt, fiske, fjellturer m.v.

 

Andre tillegg og tjenester: Ved leie av denne hytte får man utlevert nøkkel til veibommen til anleggsveien til Kalvvatnområdet. Denne gir rett til å kjøre veien til snuplass ved Stordalsvatnet, men ikke lengre. Hvis det er mye vatn over terskel ved utløpet av Stordalsvatnet kan du som leier Storgåsvassbua benytte ei aluminiumspram over Stordalsvatnet og ro den tilbake til veisiden ved retur fra hytta.

 

Lenker

Namsskogan Fjellstyres hjemmeside med mer info om hytter og annet

 

 

Hytteregler/Avbestillingsregler

Hytta skal ryddes og vaskes før avreise. Du må forlate hytta i slik stand som du ønsker å finne den i ved ankomst. Manglende renhold faktureres

Nøkkelhenting

Nøkler til fjellstyrehyttene hentes ut på Cirkle K-stasjon like nord for Namsskogan sentrum. Tlf 74 33 44 74. Sjekk ÅPNINGSTIDER.

Andre aktuelle tilbud