Stordalshytta hos Namsskogan fjellstyre

Hytta ligger idyllisk og strategisk plassert for småviltjakt, fiske og fjellturer. Sommerbilvei helt fram. Båt tilgjengelig i Stordalsvatnet. Snøscooterlei forbi - ta kontakt for transport.

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
3
Areal
50 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
9,5 km (vinter)

Adresse

Adresse
Stordalshytta
Poststed
7890 Namsskogan

Beliggenhet

Kontakt utleier

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Namsskogan fjellstyre forvalter 535.000 daa skog og utmark (statsallmenning) og har 15 egne hytter til utleie. Hos oss kan du få natur- og friluftslivsopplevelser du aldri glemmer, enten det er i fjellet, i skogen eller på vatnet.

 

Les mer om oss på www.namsskogan-fjellstyre.no

Om hytta

Generell beskrivelse
Stordalshytta er en våre mest populære hytter med sommerbilvei helt fram til døra. Hytta fremstår med enkel og grei standard og gir et utmerket utgangspunkt for jakt, fiske og friluftsliv. Robåt i Stordalsvatnet følger med (NB Husk redningsvest!). Båt i Storgåsvatnet er også tilgjengelig etter "første-mann-til-mølla"-prinsippet. Her henger det redningsvester ved båten. Fiskemulighetene i området er mange, og naturen i området er "vill og vakker". Hytta har 6 senger + sofa, og passer godt til en stor familie eller 2 små familier. God uteplass og stor terrasse med flotte utemøbler. DAB-radio, ta med 4xAA-batteri for å være sikker på strøm under hele oppholdet.
Beliggenhet og terrengbeskrivelse
Stordalshytta ligger like ved Kalvvatnveien like før Stordalsvatnet. GPS-posisjon: 33W 7215630 – 412220. Fra hytta, som ligger blant de siste furutrærne før fjellet, er det en særegen utsikt mot fjellpanoramaene vestover.

Andre tillegg og tjenester
Ved leie av Stordalshytta får man utlevert nøkkel til veibommen til anleggsveien til Kalvvatnområdet. Denne gir rett til å kjøre til hytta og til snuplassen ved Stordalsvatnet, men ikke lengre.
Vintertransport
Det er ca 10 km fra E6 og inn til hytta. Skituren inn er fin, men ønsker du transport av bagasje og utstyr, ta kontakt for pris.
Andre gode besøksopplevelser i Namsskogan
Ønsker du andre/ eller enda flere opplevelser anbefaler vi et besøk til Namsskogan Familiepark, en dyre- og opplevelsespark i naturskjønne omgivelser 45 minutter unna (i bil).

Tilbakemelding etter opphold

Vi setter stor pris på tilbakemelding etter opphold på våre hytter.

Følg linken og svar på noen korte spørsmål.

https://www.namsskogan-fjellstyre.no/hytter-friluftsliv#tilbakeemeldingsskjema-hytter

Alle som har gitt tilbakemelding vil være med på trekking av 2-døgn gratis opphold på en av våre hytter kommende år.

Hytte-/Avbestillingsregler

Hytteregler

Før du tar hytta i bruk gjør deg kjent med plassering av brannslukkingsapparat og funksjon av røykvarslere.

Hold god orden i og rundt hytta og forlat den i den stand du selv ønsker å finne den. Før hytta forlates skal gulv, kjøkkenutstyr og annet brukt utstyr vaskes rent.

Vær varsom med utstyr og inventar. Du er selv ansvarlig for hytte og inventar i leieperioden og plikter å melde fra om skader som eventuelt har oppstått.

Hunder er velkommen til våre hytter, men av hensyn til andre gjester og av hensyn til generelt renhold, anmoder vi om at hunder holdes vekk fra senger, sofaer, stoler m.v.

Før du forlater hytta:

  • Sjekk at gass til kjøleskap er stengt og at kjøleskapet er tømt for mat. La døra til kjøleskapet stå åpent for lufting.
  • Sjekk at gass til komfyr er stengt.
  • Sjekk at alle vinduer er lukket.
  • Lag gjerne litt finkløvet ved som nestemann kan bruke til opptenning.

Personlig utstyr som settes igjen på hytta vil bli fjernet.

Brennbart avfall kan brennes i ovnen. Annet søppel og tomgods tas med ned. Det er ikke tillatt å grave ned matavfall. Fiskeslo kan graves ned i god avstand fra hytta og tilstrekkelig dypt slik at det ikke kan graves opp igjen av rev e.l.

I tiden fra og med 1. april og til og med 20. august er det generell båndtvang for hund. Utenom båndtvangstid oppfordres alle til å fortsatt vise hensyn til beitedyr og tamrein.

Vi vil sette stor pris på om du/dere skriver noen ord i hytteboka. For å kunne tilby det du som gjest setter pris på er vi avhengige av både ris og ros. Er det mangler ta snarlig kontakt på telefon 41558176 (sms). Ellers kan du også bruke tilbakemeldingsskjema på vår hjemmeside.

For bestiling- og avbestillingsregler se link under.

Velkommen til oss!

Nøkkelhenting

Våre hytter og båter betjenes med nøkkelboks/kode hengelås.
Kode oppgis på kvittering, se under "Informasjon fra selger"
Ankomst-/avreisetidspunkt er tidligst/senest kl 15.

For Stordalsbua, Stordalshytta og Storgåsvassbua henger kode nøkkelboks ved fjellstyrets kontor på adresse Turistveien 2 - 7890 Namsskogan. Nøkkel hentes ut der da det er behov for nøkkel på låst veibom inn til disse hyttene.

Veibeskrivelse

Ta av fra E6, ca 9 km nord for Namsskogan ved skilt Kalvvatn. Kjør skogsbilveien ca 9,5 km. Der ligger hytta på høyre side.

Turtips

Hva med en topptur vestover?
En fin nærtur kan gå til toppen vest for Stordalsvatnet (452 m.o.h), her får man en fin fjellfølelse og god utsikt.
For de som er sprekere anbefaler vi Gåaltoengaejsie med sine 885 m.o.h. En fin rundtur er å gå veien opp til Krokvatnet, derfra gå fjellet til toppen og ned igjen til hytta.

På varme sommerdager kan Frøyningelva by på mange fine bademuligheter.

God tur!

Andre aktuelle tilbud