Stordalsbua hos Namsskogan fjellstyre

Ny hytte idyllisk plassert ved Stordalsvatnet. Sentral beliggenhet for friluftsliv, jakt, fiske og fjellturer året rundt. Bilvei til Stordalsvatnet. Robåt og kano følger med.

Størrelse og ankomst

Senger til
5 personer
Antall soverom
2
Areal
34 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0,3 km (sommer)
10 km (vinter)

Adresse

Adresse
Stordalsbua
Poststed
7890 Namsskogan

Beliggenhet

Kontakt utleier

Namsskogan Fjellstyre

+47 41 55 81 76

namsskogan@fjellstyrene.no

Velg ankomst og avreise

Veibeskrivelse

Ta av fra E6 ca 9 km nord for Namsskogan sentrum, skiltet Kalvvatn. Kjør anleggsvei ca 10 km til utløpet av Stordalsvatnet.Gå terskel ved utløpet der eller ta robåten over vatnet til hytta.

Om utleier

Namsskogan fjellstyre forvalter 535.000 daa skog og utmark (statsallmenning) og har 15 egne hytter til utleie. Hos oss kan du få natur- og friluftslivsopplevelser du aldri glemmer, enten det er i fjellet, i skogen eller på vatnet.

 

Les mer om oss på www.namsskogan-fjellstyre.no

Om hytta

Generell beskrivelse
Stordalsbua ligger idyllisk og meget strategisk til omkranset av høye fjell og innbydende turområder. I disse områdene kan du jakte, fiske eller bare nyte hyttelivet og området rundt Stordalsvatnet. Om sommeren er det bilvei helt fram til Stordalsvatnet. Robåt ligger 30 meter fra parkeringsplassen. Man kan alternativt gå på sti fra parkeringsplassen, over demningen ved utløpet av elva og bort til hytta. Dette tar ca 5 minutter. Hytta ligger skjermet til i vannkanten. Her er kano tilgjengelig for leietakere. Flytevester henger i vedskjulet, men ta gjerne med egne redningsvester. Hytta har 2 separate soverom. I det en soverommet er det ei køyeseng (2x90) og i det andre er det ei familiekøye (1x75 og 1x120). DAB-radio finnes på hytta, for å sikre deg lyd i den gjennom hele oppholdet anbefaler vi at du tar med deg 4xAA-batteri.
Beliggenhet og terrengbeskrivelse
Hytta ligger ved Stordalsvatnet ved Kalvvatnveien. GPS-pos: 33W 7216279 – 412324. Kort vei til høgfjell.
Det er ingen mobilforhold i og rundt hytta.
Andre tillegg og tjenester
Ved leie av Stordalsbua får man utlevert nøkkel til veibommen til anleggsveien til Kalvvatnområdet. Denne gir rett til å kjøre til snuplass ved Stordalsvatnet, men ikke lengre. Robåt i Storgåsvatnet disponeres sammen med leietakere i Stordalshytta etter "første-mann-til-mølla"-prinsippet. Det er ikke tillatt med påhengsmotor i vatna i Storfrøyningsdalen.

Vintertransport
Vinterparkering er ved E6 og det er ca ei mil inn til hytta om vinteren. Fin skitur der leia følger veien inn. Ønsker du å leie transport av bagasje og utstyr ta kontakt med oss.
Andre gode besøksopplevelser i Namsskogan
Ønsker du andre, eller enda flere opplevelser anbefaler vi et besøk til Namsskogan Familiepark - en dyre- og opplevelsespark i naturskjønne områder 45 minutter unna (i bil).

Tilbakemelding etter opphold
Vi setter stor pris på tilbakemelding etter opphold på våre hytter.
Følg linken og svar på noen korte spørsmål.

https://www.namsskogan-fjellstyre.no/hytter-friluftsliv#tilbakeemeldingsskjema-hytter

Alle som har gitt tilbakemelding vil være med på trekking av 2-døgn gratis opphold på en av våre hytter kommende år.

Hytte-/Avbestillingsregler

Informasjon i forbindelse med leie av fjellstyrehytte og COVID-19

  • Alle gjester oppfordres til å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger, og om du ikke føler deg frisk og/eller har symptomer på COVID-19, skal du ikke besøke en fjellstyrehytte.
  • Desinfeksjonsmidler vil være tilgjengelig på den enkelte hytte, men vi anbefaler alle å sørge for å ha med rikelig med alkoholbasert desinfeksjon selv. Det er viktig at hver enkelt planlegger og gjennomfører håndhygienetiltak både inne og ute.
  • Fjellstyret kan fortsatt heve bookingen, samt bli nødt til å innføre karantene-dager dersom den generelle smittesituasjonen krever det. Som leietaker vil du da få pengene tilbake eller ankomstdato kan endres både i tid og sted (det kan være mulig å besøke en annen hytte).
  • Forøvrig gjelder vedtatte bestillings- og avbestillingsregler.


Velkommen til oss!

Nøkkelhenting

Våre hytter og båter betjenes med nøkkelboks/kode hengelås.
Kode oppgis på kvittering, se under "Informasjon fra selger"
Ankomst-/avreisetidspunkt er tidligst/senest kl 15.

For Stordalsbua, Stordalshytta og Storgåsvassbua henger kode nøkkelboks ved fjellstyrets kontor på adresse Turistveien 2 - 7890 Namsskogan. Nøkkel hentes ut der da det er behov for nøkkel på låst veibom inn til disse hyttene.

Turtips

Turen opp til Storgåsvatnet anbefales. På turen opp er det flere flotte utsiktspunkt over Stordalsvatnet og dalene og fjellene som omkranser området.

Andre aktuelle tilbud