Hytte, Molnes, i fantastisk natur nær Tromsø

En av seks hytter hos Tromsø JFF. Her er sjøfiske og gode jaktmuligheter. En hotspot for hvalsafari. Knølhval og spekkhoggere jakter sild i fjæresteinene!

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
10 personer
Antall soverom
2
Areal
50 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 16:00
Avstand fra vei
3 km (sommer)
3 km (vinter)

Annet

Husdyr tillatt
Ja

Veibeskrivelse

Du kan gå eller ro til Molnes fra Lyfjorden. Stien er kronglete og delvis gjenvokst. I Lyfjorden har foreningen båt liggende ved naustet til Ingebrigtsen (til høyre ved ankomst Lyfjord). Det tar ca. tre kvarter å ro. Motor må eventuelt medbringes. 

 

Kart 1534 IV Ringvassøy

UTM posisjon 118 411.

GPS koordinater (WGS 84):

69.76034 N, 18.71614 Ø

 

Kontakt oss

Tromsø JFF

Øyvind Haugland

+47 416 47 269

haugland.oyvind@gmail.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Alle hyttene har flotte muligheter for fiske i ferskvann/elv eller havet, samt gode jaktmuligheter. Jakten i terrenget er forbeholdt medlemmer

Fem av hyttene har båt. Jøvikstua (Ringvassøya), Molnes (Kvaløya ) og Nord-Kvaløyhytta (Nord Kvaløya) ligger ved havet. Straumshytta ligger litt inn på Kvaløya, Elvestua ligger ved Fjellfrøsvatnet i Indre Troms, mens Malangshytta ligger ved Fisklausvatnet i Malangen. 

 

Molnes ligger ved Fiskeøya i Kaldfjorden på Kvaløya. Stedet er et tidligere småbruk, og ligger sydvestlig til ved fjorden på en "flate" med fjellsiden bakom. Hytta er normalt isolert. Ved sterk vind og kulde kan du ikke påregne å holde stabil innetemperatur over 20 grader, men slik er yttersida. Du kan gå eller ro til Molnes fra Lyfjorden. Her har foreningen båt liggende ved naustet til Ingebrigtsen (til høyre ved ankomst Lyfjord). Båten er en Linder 440 alu.båt. På den kan det brukes motor med kort stamme, 5-8 hK. Det tar ca. tre kvarter å ro. Strekningen er eksponert og værutsatt. Sjekk derfor værvarselet før dere beslutter bruk av båt! Leietakere må selv ta med redningsvester. Slike kan lånes gratis hos Brannvesenet og Redningsselskapet. Båten kan kun brukes av de som leier hytta. Er dere ikke båtvante anbefales å gå ut langs stien fra Lyfjorden.

 

Molnes er et glimrende utgangspunkt for hvalsafari. I tiden november-desember er Kaldfjorden full av sild som jaktes på av grupper av knølhval og spekkhoggere. Vis respekt og gå ikke for nært med småbåt!
Se forøvrige vedlagte brosjyrer for mer info og bilder om hver enkelt hytte.

Døgnleie for hytta er kr. 600 per døgn.Medlemmer av Tromsø Jeger og Fiskerforening (hoved-, familie- eller barne/ungdomsmedlem) betaler en rabattert pris på kr 300 Sidemedlemskap gir ikke rett til rabattert prisVed booking skal medlemsnummer oppgis.  Vi vil ta stikkprøver mot medlemsregisteret og sjekke at dette tilbudet ikke blir misbrukt av ikke-medlemmer. Medlemmer som har betalt fullpris, vil få refundert differansen minus diverse gebyrer ved å sende en e-post til ivar@oli.no vedlagt kvittering, medlemsnummer og kontonummer.

 

 

Avbestilling/refusjon;  Det tilbakebetales ikke leie etter at kjøp er gjennomført, f. eks. om du skulle ombestemme deg, det ble dårlig vær, ved  sykdom o.l.

Cancelling/refund of payment: After booking is completed no refund of payment will be done no matter whats the reason for not using the cabin (changing of mind, illness, bad weather etc.)

 

Videreutleie;  Videreutleie av hyttene er ikke tillatt. Det samme gjelder leie av hyttene for kommersielle formål (f.eks. turisme) med betalende gjester/kunder.

 


Generell beskrivelse

Alle hyttene er utstyrt med gassbluss, Jøvikstua har gassfyrt komfyr med ovn. Det er to gassflasker på hver hytte. Gi beskjed om eventuelle tomme gassflasker når du leverer inn nøkkelen. Tomme flasker kan eventuel settes inn hos Andresens Våpenforretning. Gi oss et varsel dersom dette gjøres. 

Alle hyttene har vedovn for oppvarming, Jøvikstua har i tillegg panelovner. Til belysning må brukerne selv ta med stearinlys. Noen hytter har også parafinlampe. Jøvikstua har elektrisk belysning og hovedstrømbryter som skal slås av ved avreise. .

Hyttene har tilstrekkelig med kjøkkenutstyr og dekketøy, men den enkelte må ta med sovepose. Brukerne skal selv stå for rengjøring og stell av hyttene. Tomgods og annet avfall skal taes med i retur.

 

Hunder er velkomne, men de skal ikke ligge i møbler/senger.

For spørsmål, kontakt oss på e-post haugland.oyvind@gmail.com

 

TJFF regler for leie av våre hytter under Corona

  1. Dra ikke på hyttetur dersom du har forkjøleslesymptomer.
  2. Lakenpose eller sovepose kombinert med eget putetrekk skal benyttes.
  3. For å opprettholde regelen om en meters avstand kan kun halvparten av sengene på hytta brukes. Det kommer frem av beskrivelsen for de enkelte hyttene på iNatur hvor mange sengeplasser det er. Begrensningen gjelder ikke dersom alle gjestene tilhører samme husstand eller kohort f.eks. nære kolleger på en mindre arbeidsplass
  4. Hyttene er utstyrt med hånddesinfeksjonsmidler og tørkepapir, men ta gjerne med egne desinfeksjonsmidler og tørkepapir.
  5. Avbestilling pga Covid situasjonen refunderes ikke, men følger samme regler som øvrige bestilling/avbestilling
  6. Ved smitteutbrudd eller mistanke om leietakere som er syke av coronavirus må en dra hjem og kontaktperson i TJFF varsles i tillegg til smittevernoverlegen i kommunen.
  7. Hyttenes ordinære regler skal selvfølgelig også følges.
    Manglende etterlevelse kan medføre utestengelse fra våre hytter.

 

Vi ber alle våre besøkende hjelpe til med grundig renhold, hyppige brukte berøringspunkter som dørhandtak, dolokk, lysbrytere, håndtak på vannbøtter, vedovn, brytere til gassapparat bør vaskes og sprites før avreise. Brukt dekketøy og utstyr på kjøkken vaskes grundig og skylles i godt varmt vann. Alle må følge de gjeldende smittevernråd.

 

Ha et fint opphold på Tromsø Jeger og Fiskeforenings hytter.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Leier plikter å rengjørehytta skikkelig etter endt opphold.

Hund. Ja, men ikke i senger

Nøkkelhenting

Nøkler hentes hos Andresens Våpenforretning, Storgata 53, Tromsø. Butikken har åpent man-fre kl 1000-1700, lør kl 1000-1600, men er lukket på søndager og helligdager. Kvittering for betalt leie må forevises. Depositum for nøkkelutlån er kr. 600 og kan bare betales kontant.  Nøkkel må tilbakeleveres innen tre - 3- dager etter siste leiedag.

Andre aktuelle tilbud