Hytte, Malangshytta, i fantastisk natur nær Tromsø

Malangshytta er en av seks hytter som Tromsø JFF leier ut. Flotte muligheter for fiske i ferskvann/elv eller havet, samt gode jaktmuligheter.

Størrelse og ankomst

Senger til
8 personer
Antall soverom
2
Areal
50 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 16:00
Avstand fra vei
1 km (sommer)
1 km (vinter)

Beliggenhet

Kontakt utleier

Tromsø JFF

Ole J. Tennvassås

+47 413 38 663

oj.tennvassaas@gmail.com

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Hytta leies ut av Tromsø jeger og fiskerforening. Vi er en interresseorganisasjon for jegere og fiskere, tilsluttet Norges jeger og fiskerforening. I tillegg til å leie ut hytter, har vi kurs og aktiviteter innenfor jakt og fiske. Vi er en dugnadsdrevet organisasjon, alt arbeid drives på frivillig basis av foreningens tillitsvalgte.

Om hytta

Malangshytta, på nordøstsiden av Ytre Fiskelausvatn, ligger vakkert til like ved vannet i en bukt, med en fin strand. Hytta består av en stor stue kombinert med kjøkken. Det er 2 soverom med 8 senger. Det er ikke mobildekning ved hytta.

Båt: Linder 440 alu.båt. Motor med kort stamme, 5-8 hK. Motor må Leietaker selv ta med. Leietakere må selv ta med redningsvester. Slike kan lånes gratis hos Brannvesenet og Redningsselskapet. 

Se forøvrige vedlagte brosjyrer for mer info og bilder om hver enkelt hytte.

Døgnleie for hytta er kr. 875,- per døgn.Medlemmer av Tromsø Jeger og Fiskerforening (hoved-, familie- eller barne/ungdomsmedlem) betaler en rabattert pris på kr 500,-. Sidemedlemskap gir ikke rett til rabattert pris. Ved booking skal medlemsnummer oppgis.  Vi vil ta stikkprøver mot medlemsregisteret og sjekke at dette tilbudet ikke blir misbrukt av ikke-medlemmer. Medlemmer som har betalt fullpris, vil få refundert differansen minus diverse gebyrer ved å sende en e-post til ivar@oli.no vedlagt kvittering, medlemsnummer og kontonummer.

 

Avbestilling/refusjon; Det tilbakebetales ikke leie etter at kjøp er gjennomført, f. eks. om du skulle ombestemme deg, det ble dårlig vær, ved  sykdom o.l.

Cancelling/refund of payment: After booking is completed no refund of payment will be done no matter whats the reason for not using the cabin (changing of mind, illness, bad weather etc.)

 

Videreutleie;  Videreutleie av hyttene er ikke tillatt. Det samme gjelder leie av hyttene for kommersielle formål (f.eks. turisme) med betalende gjester/kunder.


Generell beskrivelse

Alle TJFFs hytter er utstyrt med gassbluss. Det er to gassflasker på hver hytte. Gi beskjed om eventuelle tomme gassflasker etter endt opphold.

Alle hyttene har vedovn for oppvarming, Jøvikstua har i tillegg panelovner. Til belysning må brukerne selv ta med stearinlys. Noen hytter har også parafinlampe. Jøvikstua har elektrisk belysning og en hovedstrømbryter som skal slås av ved avreise.

Hyttene har tilstrekkelig med kjøkkenutstyr og dekketøy, men den enkelte må ta med sovepose. Brukerne skal selv stå for rengjøring og stell av hyttene. Tomgods og annet avfall skal taes med i retur.

 

Hunder er velkomne, men de skal ikke ligge i møbler/senger.

For spørsmål, kontakt oss på e-post:  oj.tennvassaas@gmail.com

 

Beliggenhet

Kart 1533 III Takvatnet, posisjon 185 836

Hytte-/Avbestillingsregler

Leier plikter å rengjøre hytta skikkelig etter endt opphold.

Hund. Ja, men ikke i senger.

Nøkkelhenting

Nøkkel ligger i nøkkelboks på hytta. Kode oppgis på kvitteringen du mottar etter fullført kjøp.

Veibeskrivelse

På nordøstsiden av Ytre Fiskelausvatn. Kjør via Storsteinnes i Balsfjord. Ved veien er det et lite skilt som viser hvor man skal stoppe. Hytta ligger godt skjult, ca 7 minutters gange fra veien. Gå ned til vatnet og følg stien til høyre.

 

Kart 1533 III Takvatnet

UTM  posisjon 185 836.

GPS koordinater (WGS 84):

69.24857 N, 18.93348 Ø

 

Andre aktuelle tilbud